NuBuiten ervaringen en reviews

Bij NuBuiten.nl vind je een zeer compleet assortiment buitenleven producten zoals blokhutten, speeltoestellen, tuinhout, schuttingen, vlonderplanken en trampolines. Tevens is het mogelijk om onze producten zelf te bezichtigen en uit te proberen in ons Experience Center. Door gedegen product- en vakkennis op het gebied van buitenleven en buitenspelen te combineren met de beste e-commerce oplossingen is NuBuiten in staat om een uitstekende ervaring en uitmuntende service te bieden.


Adresgegevens

Website www.nubuiten.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
in Hardinxveld
 

Keurmerk

NuBuiten is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

NuBuiten is aangesloten bij WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels. Onze leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen. Meer informatie vind je op www.webwinkelkeur.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van NuBuiten is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 17 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met NuBuiten

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over NuBuiten en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij NuBuiten betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij NuBuiten betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 17 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik heb een overkapping van afgerond 10K besteld

Dennis op 17-9-2019 - Ordernummer: VO19107238
Ik heb een overkapping van afgerond 10K besteld. Tussentijds nog rabatdelen voor de schutting. Deze werd 150 meter van mijn woning afgeleverd, ondanks dat ik thuis was, er aangebeld kon worden en ik gebeld kon worden! We zijn hierna anderhalf uur bezig geweest om de schutting in mijn tuin neer te leggen. Daarnaast werden alle offertes en facturen door elkaar verzonden, met keer op keer onjuiste gegevens. Uiteindelijk niet een keer een juiste offerte ontvangen.

Uiteindelijk werd overkapping geleverd, bijna opnieuw op onjuist adres. Timmerman wilde deze plaatsen, maar kwam 2 staanders en 2 dwarsbalken te kort. Hierdoor kwam bouw stil te liggen en moest timmerman zijn schema omgooien. Gelukkig heeft dat me niet extra gekost. Week later werden missende onderdelen geleverd. Echter niet op maat en voorbereid. Eerder geleverde dwarsbalken hadden zwaluwstaart verbindingen gefreesd. Bij de nieuwe dwarsbalken was dit niet het geval, waardoor timmerman uren is bezig geweest deze handmatig erin te verwerken. Dit was aangegeven bij NuBuiten en deze zouden oplossing verzinnen en hier iets bij leveren, wat nooit is gebeurd.

Kwaliteit van rabatdelen voor de wanden is bijzonder slecht te noemen. Daarnaast waren ongeveer 35 planken beschadigd door de zaagmachine van de leverancier. De achterkant van veranda is niet direct zichtbaar, waardoor ik aan timmerman heb gevraagd deze maar te plaatsen. Twintig andere planken moesten echter vervangen worden. Timmerman kon hierop wederom niet het project afmaken!!! NuBuiten wilde deed initieel heel moeilijk over vervanging. Na veel heen en weer emailen wel vervangen, maar kosten voor het leveren moest ik zelf dragen. En uiteraard moest afvoeren van beschadigde planken ook op eigen gelegenheid geschieden, wat me ook behoorlijk veel tijd heeft gekost.

Een aantal huizen verder heeft iemand dezelfde soort problemen ervaren met NuBuiten. Had ik maar eerder op internet gekeken, want het staat vol van dit soort problemen. Al met al zelden een bedrijf tegengekomen wat op alle fronten tekortkomt! Enkel in de showroom word je enigszins geholpen, hoewel regelmatig door zeer jonge jongens met weinig kennis en ervaring. Eenmaal bestelt ben je aan de grillen van NuBuiten overgeleverd. Slechte communicatie, wat ook inhoud dat ze soms dagenlang de telefoon niet opnemen. Offertes en facturen zijn onduidelijk. Leveringen onduidelijk en op verkeerde adres. Kwaliteit van door NuBuiten geleverde hout is slecht. Enkel standaard onderdelen van Trendhout was van goede kwaliteit.

En service is werkelijk abominabel. Dat onderdelen die simpelweg kapot en onbruikbaar zijn, niet opnieuw gratis nageleverd worden gaat alle perken te buiten.

 
 
 
 

Goed verhaal aan de voorkant

Wilco op 12-8-2019
Goed verhaal aan de voorkant, leuke website snelle service.
Na bestelling bleek toch niet alles op voorraad te zijn (kan gebeuren). Daarna bleek er iets helemaal niet leverbaar te zijn en kwam men keer op keer de afgesproken bezorgdatum niet na. De bestelling is momenteel nog steeds niet geleverd terwijl het ruim 4,5 week terug besteld is.

 
 
 
 

Werkelijk alles gaat fout bij Nubuiten

Anoniem op 25-6-2019 - Ordernummer: #23354
Werkelijk alles gaat fout bij Nubuiten:
- levert foute artikelen (andere kleur en lengte) en artikelen die niet bij elkaar passen qua kleur (palen, drempelplaten)
- levert beschadigde artikelen (betonpalen worden los op de heftruck geschept, en zó bij je op de stoep gekwakt daarbij ontstaat schade door de heftruckvork, de transporteur gebruikt bijna geen pallets)
- levert niet zoals beloofd wordt binnen enkele dagen, maar laat je dagen/weken langer wachten
- levert op andere tijden dan wat telefonisch doorgegeven wordt (dan ben je er lekker niet bij, en kunt het ook niet meteen mee terugsturen), áls je al wordt geïnformeerd over de aflevering
- bij klachten/retouren gaat het helemaal fout: je moet blijven zeuren of ze het a.u.b. eens willen komen ruilen/ophalen, en je moet er weer achterheen bellen/mailen om je geld teruggestort te krijgen (want dat doen ze echt niet uit zichzelf).
- van één vast aanspreekpunt is geen sprake, je krijgt steeds een ander aan de lijn, en mondeling gemaakte afspraken worden echt niet vastgelegd (dat moet je zelf doen met emails die zij vervolgens niet lezen).

Ik raad iedereen af bij Nubuiten te bestellen, er zijn zoveel goede alternatieven. Betaal liever iets meer, maar dan voor een goede en stipte levering, zodat je op tijd aan de slag kunt met je project!

 
 
 
 

Bestselling van 700 euro hout

Anoniem op 22-5-2019 - Ordernummer: 1000575309
Na bestelling van 700 euro hout, week later geen update , leverdatum is nog niet beschikbaar en klantenservice is niet bereikbaar.

 
 
 
 

Veranda randbalk en naleveringen slecht

Marco op 9-4-2019 - Ordernummer: 1000563056
Veranda randbalk en naleveringen slecht. Beste lezer: in eerste instantie lijkt het een mooi bedrijf maar na bestelling de volgende problemen :
1- bij levering van de zelfbouw veranda miste ik het EPDM packet en de schroeven -voor beide twee keer achteraan moeten bellen tot uiteindelijke (na) levering, dit ging nog wel redelijk goed, binnen 7 dagen.
2 - bij zelf afbeitsen en monteren bleek 1 randbalk van totaal verkeerde afmetingen, na bellen kreeg ik alsnog niet de juiste randbalk-want deze stond immers in de olie. Alleen met betaling van nieuwe en wederom dure verzendkosten - dit dus niet gedaan en bij lokale houthandel een nog goedkopere ook , randbalk moeten halen.

 
 
 
 

Diverse malen verkeerde producten geleverd

Vincent op 2-10-2018
Zeer ontevreden. Diverse malen verkeerde producten geleverd. Iedere keer na meerdere keren telefoon en email verkeer werd aangegeven dat het zou worden opgelost. Dat is deels het geval. Vervolgens 2 maanden gewacht op nalevering aangezien er nog 1 van de 4 producten ontbrak en opnieuw ontving ik een verkeerde levering. Na opnieuw zelf meerdere keren contact te hebben gezocht werd doodleuk verteld dat hetzelfde product niet meer leverbaar is in dezelfde maat. We hebben geen andere oplossing, tot ziens.

Service is echt een drama. Communicatie nog slechter. Tenzij je er van houdt om producten te bestellen, geld over te maken en dan te hopen dat het allemaal goed komt adviseer ik je om ergens anders te kopen.

 
 
 
 

Horrible costumer service, delivery expectation

Pedro Celli op 17-7-2018 - Ordernummer: 1000550797 - Gekocht: Bloembakken
Horrible costumer service, delivery expectation and problem resolution. After ordering 300 euro worth of products at NuBuiten on 28 May, the delivery was expected for 7 June. Now it is 17 July and still have not received. (That is 40 days !)

The initial 2 weeks there was no update or justification on their part. Only after reaching costumer service service times I was able to get an update. Which promised a delivery estimate of 11 July. Again, one week later, no clarification or update. I hope the products are of good quality, because everything else in this operation is a scam.

 
 
 
 

Mooie order Douglas hout besteld

Volker op 13-6-2018 - Ordernummer: 6643 - Gekocht: Douglas hout
Mooie order Douglas hout besteld. Naar volle tevredenheid afgeleverd. Geen klachten.

 
 
 
 

Leuke website en aan de telefoon genoeg hulp

Joselien H op 11-6-2018 - Ordernummer: 551480
Leuke website en aan de telefoon genoeg hulp ontvangen om een mooie overkapping te bouwen. Later heb ik nog een vlonder bijbesteld prima verlopen. Er was 1 plank kapot gegaan tijdens transport. Deze is netjes binnen 1 dag nageleverd.

 
 
 
 

We hebben bij Nubuiten veel spullen besteld

Anoniem op 1-5-2018 - Ordernummer: 1000547594
We hebben bij Nubuiten veel spullen besteld voor onze schuur in twee shifts. De eerste bestelling kwam op tijd aan, alhoewel we heel laat te horen krijgen hoe laat en wanneer geleverd zou worden. Bij deze bestelling bleken later ook verkeerde materialen te zitten. Gelukkig ging het om te grote maten waardoor we wel verder konden werken. De tweede bestelling was echter een drama. Er werd te laat geleverd (op de dag zelf kregen we te horen dat de levering die dag niet door zou gaan, zit je daarvoor een hele dag thuis te wachten!) en werden wederom verkeerde materialen geleverd.

Nu ging het echter om goedkopere materialen dan die wij besteld hadden. We werden dus gewoon afgezet! Na herhaaldelijk mailen en bellen hebben we het verschil terug kunnen krijgen, maar we zitten nog steeds met kwalitatief minder materiaal dan we wilden. Aangezien ons project al vertraging had opgelopen door de slechte service en het vertrouwen in het bedrijf volledig weg was hebben we er maar voor gekozen om de platen te houden.

 
 
 
 

Besteld en betaald, er wordt alleen niet geleverd

S.k. op 16-4-2018
Besteld en betaald, er wordt alleen niet geleverd. Meermalen contact opgenomen en steeds de bevestiging dat geleverd gaat worden. Na 4 weken en in gebreke stelling trekt Nubuiten eenzijdig de stekker er uit en meldt dat ze niet gaan leveren. Slechte service!

 
 
 
 

Datum 22-1 doorgekregen als leverdatum

Gerard Vandenheuvel op 25-1-2018
Datum 22-1 doorgekregen als leverdatum. Niets bezorgd ook geen bericht waarom. Telefonisch niet te bereiken. Bestelling gedaan via Bol.com, ook zij konden mij niet verder helpen. Een brok ergernis. Geen track en trace.

 
 
 
 

Een bestelling hout geplaatst en netjes afgeleverd

Pieter op 4-1-2018 - Ordernummer: 538730
Een bestelling hout geplaatst en netjes afgeleverd met een heftruck. Het was even wat kluswerk maar er staat nu een mooie overkapping. Trots op het resultaat.

Leuk dat NuBuiten advies geeft over wat nodig is voor de bouw van de overkapping in de winkel. Super geholpen daar.

 
 
 
 

Een bestelling geplaats en verkeerde product geleverd

Frank op 6-11-2017 - Ordernummer: 1000179288
Een bestelling geplaatst en verkeerde product geleverd gekregen waarop ik de bestelling heb laten retourneren. Helaas wordt de betaling niet geretourneerd waarvan aangifte gedaan bij de politie. Hier bestel ik nooit meer.

 
 
 
 

Duidelijke service en goed advies

Anoniem op 2-11-2017 - Ordernummer: 100568 - Gekocht: Douglas plank 19x250
Duidelijke service en goed advies. Levering op locatie binnen 3 dagen. Goede ervaring.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie