NuBuiten ervaringen en reviews

Bij NuBuiten.nl vind je een zeer compleet assortiment buitenleven producten zoals blokhutten, speeltoestellen, tuinhout, schuttingen, vlonderplanken en trampolines. Tevens is het mogelijk om onze producten zelf te bezichtigen en uit te proberen in ons Experience Center. Door gedegen product- en vakkennis op het gebied van buitenleven en buitenspelen te combineren met de beste e-commerce oplossingen is NuBuiten in staat om een uitstekende ervaring en uitmuntende service te bieden.


Adresgegevens

Website www.nubuiten.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Hardinxveld
 

Keurmerk

NuBuiten is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

NuBuiten is aangesloten bij WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels. Onze leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen. Meer informatie vind je op www.webwinkelkeur.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van NuBuiten is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 14 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met NuBuiten

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over NuBuiten en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij NuBuiten betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij NuBuiten betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 14 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Bestselling van 700 euro hout

Anoniem op 22-5-2019 - Ordernummer: 1000575309
Na bestelling van 700 euro hout, week later geen update , leverdatum is nog niet beschikbaar en klantenservice is niet bereikbaar.

 
 
 
 

Veranda randbalk en naleveringen slecht

Marco op 9-4-2019 - Ordernummer: 1000563056
Veranda randbalk en naleveringen slecht. Beste lezer: in eerste instantie lijkt het een mooi bedrijf maar na bestelling de volgende problemen :
1- bij levering van de zelfbouw veranda miste ik het EPDM packet en de schroeven -voor beide twee keer achteraan moeten bellen tot uiteindelijke (na) levering, dit ging nog wel redelijk goed, binnen 7 dagen.
2 - bij zelf afbeitsen en monteren bleek 1 randbalk van totaal verkeerde afmetingen, na bellen kreeg ik alsnog niet de juiste randbalk-want deze stond immers in de olie. Alleen met betaling van nieuwe en wederom dure verzendkosten - dit dus niet gedaan en bij lokale houthandel een nog goedkopere ook , randbalk moeten halen.

 
 
 
 

Diverse malen verkeerde producten geleverd

Vincent op 2-10-2018
Zeer ontevreden. Diverse malen verkeerde producten geleverd. Iedere keer na meerdere keren telefoon en email verkeer werd aangegeven dat het zou worden opgelost. Dat is deels het geval. Vervolgens 2 maanden gewacht op nalevering aangezien er nog 1 van de 4 producten ontbrak en opnieuw ontving ik een verkeerde levering. Na opnieuw zelf meerdere keren contact te hebben gezocht werd doodleuk verteld dat hetzelfde product niet meer leverbaar is in dezelfde maat. We hebben geen andere oplossing, tot ziens.

Service is echt een drama. Communicatie nog slechter. Tenzij je er van houdt om producten te bestellen, geld over te maken en dan te hopen dat het allemaal goed komt adviseer ik je om ergens anders te kopen.

 
 
 
 

Horrible costumer service, delivery expectation

Pedro Celli op 17-7-2018 - Ordernummer: 1000550797 - Gekocht: Bloembakken
Horrible costumer service, delivery expectation and problem resolution. After ordering 300 euro worth of products at NuBuiten on 28 May, the delivery was expected for 7 June. Now it is 17 July and still have not received. (That is 40 days !)

The initial 2 weeks there was no update or justification on their part. Only after reaching costumer service service times I was able to get an update. Which promised a delivery estimate of 11 July. Again, one week later, no clarification or update. I hope the products are of good quality, because everything else in this operation is a scam.

 
 
 
 

Mooie order Douglas hout besteld

Volker op 13-6-2018 - Ordernummer: 6643 - Gekocht: Douglas hout
Mooie order Douglas hout besteld. Naar volle tevredenheid afgeleverd. Geen klachten.

 
 
 
 

Leuke website en aan de telefoon genoeg hulp

Joselien H op 11-6-2018 - Ordernummer: 551480
Leuke website en aan de telefoon genoeg hulp ontvangen om een mooie overkapping te bouwen. Later heb ik nog een vlonder bijbesteld prima verlopen. Er was 1 plank kapot gegaan tijdens transport. Deze is netjes binnen 1 dag nageleverd.

 
 
 
 

We hebben bij Nubuiten veel spullen besteld

Anoniem op 1-5-2018 - Ordernummer: 1000547594
We hebben bij Nubuiten veel spullen besteld voor onze schuur in twee shifts. De eerste bestelling kwam op tijd aan, alhoewel we heel laat te horen krijgen hoe laat en wanneer geleverd zou worden. Bij deze bestelling bleken later ook verkeerde materialen te zitten. Gelukkig ging het om te grote maten waardoor we wel verder konden werken. De tweede bestelling was echter een drama. Er werd te laat geleverd (op de dag zelf kregen we te horen dat de levering die dag niet door zou gaan, zit je daarvoor een hele dag thuis te wachten!) en werden wederom verkeerde materialen geleverd.

Nu ging het echter om goedkopere materialen dan die wij besteld hadden. We werden dus gewoon afgezet! Na herhaaldelijk mailen en bellen hebben we het verschil terug kunnen krijgen, maar we zitten nog steeds met kwalitatief minder materiaal dan we wilden. Aangezien ons project al vertraging had opgelopen door de slechte service en het vertrouwen in het bedrijf volledig weg was hebben we er maar voor gekozen om de platen te houden.

 
 
 
 

Besteld en betaald, er wordt alleen niet geleverd

S.k. op 16-4-2018
Besteld en betaald, er wordt alleen niet geleverd. Meermalen contact opgenomen en steeds de bevestiging dat geleverd gaat worden. Na 4 weken en in gebreke stelling trekt Nubuiten eenzijdig de stekker er uit en meldt dat ze niet gaan leveren. Slechte service!

 
 
 
 

Datum 22-1 doorgekregen als leverdatum

Gerard Vandenheuvel op 25-1-2018
Datum 22-1 doorgekregen als leverdatum. Niets bezorgd ook geen bericht waarom. Telefonisch niet te bereiken. Bestelling gedaan via Bol.com, ook zij konden mij niet verder helpen. Een brok ergernis. Geen track en trace.

 
 
 
 

Een bestelling hout geplaatst en netjes afgeleverd

Pieter op 4-1-2018 - Ordernummer: 538730
Een bestelling hout geplaatst en netjes afgeleverd met een heftruck. Het was even wat kluswerk maar er staat nu een mooie overkapping. Trots op het resultaat.

Leuk dat NuBuiten advies geeft over wat nodig is voor de bouw van de overkapping in de winkel. Super geholpen daar.

 
 
 
 

Een bestelling geplaats en verkeerde product geleverd

Frank op 6-11-2017 - Ordernummer: 1000179288
Een bestelling geplaatst en verkeerde product geleverd gekregen waarop ik de bestelling heb laten retourneren. Helaas wordt de betaling niet geretourneerd waarvan aangifte gedaan bij de politie. Hier bestel ik nooit meer.

 
 
 
 

Duidelijke service en goed advies

Anoniem op 2-11-2017 - Ordernummer: 100568 - Gekocht: Douglas plank 19x250
Duidelijke service en goed advies. Levering op locatie binnen 3 dagen. Goede ervaring.

 
 
 
 

De vreselijkste ervaring ooit

Anoniem op 7-8-2017 - Ordernummer: 1000162333
De vreselijkste ervaring ooit. Hoewel ze uitpakken kwaliteitsgaranties van Paypal en ook van Thuiswinkel waarborg zegt NuBuiten dat ze er niets maar dan ook niets mee te maken hebben. Ze leggen beslissingen van Paypal en ook Thuiswinkel waarborg naast zich neer.

Een gouden raad. Bestel er nooit! Aftersales is een ramp! Ze hebben zogenaamd nooit mails ontvangen. Ze weten zogezegd van geen klachten etc. De kwaliteit van de goederen is al even erg. Niet verwonderlijk dat ze slechts een ster hebben op vele beoordelingssites?

 
 
 
 

Bij de levering van een plantenbak Minigarden

Martin MARTENS op 15-3-2017 - Ordernummer: 1000156375
Bij de levering van een plantenbak (Minigarden) was er 1 lat (dienstig voor de poten van de plantenbak) gebroken en 2 plankjes van de wanden van de plantenbak was de nieting losgekomen. Dit werd vastgesteld bij het openen van de verpakking. De kwaliteit van het hout is zeer bedroevend, geen 1e of 2e keus maar enkel dienstig als brandhout. Knoesten ter grootte van de breedte van de plankjes. Na een eerste reactie waarbij Nubuiten mededeelde dat ze hun leverancier zouden contacteren heb ik geen reactie meer ontvangen. De levering voldoet helemaal niet aan de verwachtingen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie