OAD ervaringen en reviews

Oad Reizen is het vlaggenschip van de Oad Groep, wat nu Nederland's op één na grootste reisonderneming is. Voor elk soort vakantie is Oad Reizen een sterk, vertrouwd én betrouwbaar merk, dat borg staat voor kwaliteit en zekerheid tegen scherpe prijzen.

De hele wereld is het speelveld van Oad Reizen geworden: van tropisch Mexico tot de Indonesische Archipel. Oad Reizen is actief in meer dan 60 vakantielanden van Scandinavië tot Zuid-Afrika. Exotische zon- en strandvakanties, wintersport, actieve vakanties, stedentrips, cruises, excursie- en rondreizen boordevol cultuur, natuur en couleur locale: voor elk soort vakantie is Oad Reizen is een sterk, vertrouwd én betrouwbaar merk, dat borg staat voor kwaliteit en zekerheid tegen scherpe prijzen. Niet voor niets werd Oad door de Nederlandse reiswereld meermaals uitgeroepen tot meest innovatieve én beste allround touroperator voor vlieg-, bus-, auto- en treinvakanties.


Adresgegevens

Website www.oad.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

OAD is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van OAD is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 10 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met OAD

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over OAD en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij OAD betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij OAD betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 10 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Wij hadden de busreis Cinque Terre geboekt

Ton op 26-8-2017
Wij hadden de busreis Cinque Terre geboekt maar vlak voor vertrek werd het hotel gewijzigd. We zouden aan zee/boulevard zitten maar belanden op een berg ver weg van alles en honderden trappetjes lopen.

Hotels waren slecht tot zeer slecht en zeker geen sterren waard. Eten was slecht maar restaurants waren goed. Italie/Monaco waren prachtig maar helaas heb ik maar 1x in zee kunnen zwemmen omdat ons hotel op die rotberg lag.

 
 
 
 

Ik reis al jarenlang met Oad zelfs afgelopen...

Bebe op 7-12-2015
Ik reis al jarenlang met Oad, zelfs afgelopen zomer nog naar Noorwegen,top geregeld , maar van dagtochten hebben de mensen van Oad toch iets minder verstand helaas.

Vorige week vanuit Utrecht dagtocht naar de kerstmarkt in Oberhausen gemaakt, 3,5 uur heen en 3 uur terug! Heel jammer dat we half Nederland zagen, hadden we dit van tevoren geweten hadden we nooit geboekt. Volgend jaar zelf rijden zijn we er met 1,5 uur.

 
 
 
 

We zijn ontevreden over de camper die we...

Margot op 12-8-2013
We zijn ontevreden over de camper die we in Amerika hebben gehuurd via Oad, omdat we een camper in slechte staat (slecht onderhoud met gebreken , mankementen en slecht schoongemaakt) hebben meegekregen. Na hierover een klacht te hebben ingediend, hebben we een tegemoetkoming ontvangen van 48 euro op een reissom van ruim 1.500 euro.

Na een telefoontje hierover om te kijken of we bij de camperverhuurder Cruise America in Amerika een grotere claim neer konden leggen omdat er niet op onze klachten is ingegaan, werd er aangegeven dat de betreffende persoon van afdeling Klantenrelaties Kwaliteitsbewaking deze week afwezig is en daarna 2 weken op vakantie. Over 3 weken zal onze reactie op de klacht opnieuw in behandeling worden genomen en hopelijk hebben we dan weer binnen 3 weken een reactie. Dan zijn we inmiddels 2,5 maand verder met onze klacht, waarvoor hopelijk een betere tegemoetkoming wordt gevonden dan nu.

 
 
 
 

Wij reizen tot aan afgelopen jaar al jaren...

Harrie op 20-2-2013
Wij reizen tot aan afgelopen jaar al jaren met OAD naar Kreta maar naar een rare ervaring met de hostes de laaste keer op Kreta reizen wij niet meer met hen. Eén van ons zijn moeder was plotseling overleden wij bellen met de hostes naar een paar rare antwoorden van haar wij moesten het zelf maar regelen de terug reis voor onze medereiziger, ze hadden het waarschijnlijk te druk met uitgaan want ja het was wel en uur of 10 in de avond zelf maar even geregeld voor mijn maat de alarm centrale gebeld binnen 10 uur tijd was hij weer thuis bij zijn familie.

De andere dag maar even de hostes aangesproken die bij ons hotel kwam ze informeerde nog niet naar onze maat hoe of wat dus maar even een klachten formulier gevraagd die had ze niet bij zich dus wij haar gevraagd breng hem vanvond maar na even door vragen kwam ze 's avonds weer met het formulier die ze zelf moest in vullen ze hadden alles gedaan om ons tehelppen zij ze maar ze hebben helemaal niets gedaan.

Klachten formulier ingevuld of we maar even wilden tekenen dat we geen schadevergoeding gingen vragen dus niet gedaan ging niet om het geld maar een beetje hulp bij het organiseren voor de terug weg van onze maat hadden we genoeg gevonden. Dus nooit meer OAD. Voor dit jaar zelf maar even vlucht geboekt zelfde hotel en wat denk u het is ook nog goedkoper. Worden op Kreta door de eigenaar van en naar vliegveld gebracht super.

 
 
 
 

Vorig jaar oktober mer OAD een relaxreis in...

Dineke en Arie van Veelen op 24-4-2012
Vorig jaar oktober mer OAD een relaxreis in Zuid-Afrika gemaakt. Van Johannesburg tot Kaapstad in 27 dagen. Een superreis geweest met superreisleider Billy White. Echt een aanrader. Wij denken nog dagelijks terug aan deze fantastische reis.

 
 
 
 

vakantie naar Zuid-Afrika nov 2011. Reis was geweldig goed...

Jan kroone op 1-12-2011
vakantie naar Zuid-Afrika nov 2011.
Reis was geweldig, goed dedoseerd, prachtigland. Hotels waren goed. De reisleider Billy White is een van de beste en leukste reisleiders die ik op onze vele reizen heb meegemaakt. Als je gaat kiesdan voor een start in Kaapstad.

 
 
 
 

Jaren lang met OAD naar Zweden gereisd dit...

R Kemp op 22-11-2011
Jaren lang met OAD naar Zweden gereisd, dit jaar voel ik mij behoorlijk bedrogen. De prijzen in de folder 2012 van de overtocht worden zo maar veranderd, aanbiedingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik begrijp dat er een drukfout zou kunnen ontstaan maar dit is moedwillig verkeerde info in de folder zetten.

Ondanks de bemiddeling van een eigen reisbureau van OAD blijft men nukkig gedrag vertonen. Na een prijsvergelijk met bureau scan dinavia blijkt dat ze voor dezelfde reis veel duurder zijn.

 
 
 
 

Voor de eerste keer met OAD op vakantie....

Jan Samuels op 14-1-2011
Voor de eerste keer met OAD op vakantie. Alles goed geregeld. minpuntje was dat we vanaf Eindhoven eerst naar Rotterdam moesten.

 
 
 
 

Wij hebben slechte ervarningen met de door Oad...

Melvin op 11-9-2010
Wij hebben slechte ervarningen met de door Oad verleende service tijdens onze vakantie op de Dominicaanse Republiek. Dit was voor ons de eerste en laatste keer dat wij bij Oad geboekt hebben. Er is geen welkomstbijeenkomst, de reisleiding neemt geen contact met je op, je ontvangt geen enkele informatie van Oad, de reisleiding ter plaatse is niet bereikbaar en er wordt geen informatie aangeboden in het hotel zelf.

Als je vervolgens een brief stuurt naar de klantenservice wordt je totaal niet serieus genomen ze hebben zogenaamd wel contact met je proberen te zoeken, er was wel informatie in het hotel beschikbaar en je bent zelf niet naar de welkomstbijeenkomst geweest (nogal logisch als je geen enkele informatie ontvangt over een welkomstbijeenkomst!).

Kortom, Oad verleent geen service tijdens je vakantie en neemt je klachten niet serieus!

 
 
 
 

Super hotel heerlijk eten lieve mensen absuluut geweldig...

Marja op 8-5-2010
Super hotel , heerlijk eten, lieve mensen, absuluut geweldig strand. Goede animatie.
Wij hebben een zeer fijne vakantie gehad. We waren er van 23 april tot 8 mei.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Winkel reviews
TelekidstoysScore 4ToysRUsScore 4BabyparkScore 7
Advertentie