Pink Blue ervaringen en reviews

Pink or blue is dé online vakspecialist op het gebied van producten voor baby?s, peuters en ouders. Het brede en snel groeiende assortiment bied je keuze uit ruim 10.000 verschillende producten, met o.a. autostoelen, kinderwagens, speelgoed, luiers én meer. Voor al onze spullen hanteren we zeer aangename prijzen. Pink or blue is onderdeel van Baby-markt.de, één van de grootste en meest ervaren online vakspecialisten voor baby- en peuterproducten in Duitsland.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Pink Blue!


Adresgegevens

Website www.pinkorblue.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Pink Blue is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Pink Blue is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 14 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Pink Blue

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Pink Blue en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Pink Blue betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Pink Blue betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 14 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Reactie krijgen duurt erg lang

Anoniem op 8-8-2018 - Ordernummer: NL695077436
Na het retourneren van het product met regelmaat contact proberen te zoeken met de klantenservice. Reactie krijgen duurt erg lang. Kunnen ze mijn retourzending niet vinden in het systeem en pas na mijn verzendbewijs komen ze eindelijk in actie. Na ruim een maand eindelijk mijn geld terug gekregen. Ik had nog een kinderkamer willen kopen maar hier ga ik nooit meer wat bestellen!

 
 
 
 

Top site met ruim assortiment en goede prijzen

Anoniem op 8-8-2018 - Ordernummer: BE695328746
Top site met ruim assortiment en goede prijzen!

 
 
 
 

1,5 werk na bestellen en nog geen pakket

Anoniem op 3-12-2016 - Ordernummer: Nl092055500
1,5 werk na bestellen en nog geen pakket. Dus het grote cadeau voor sinterklaas voor mijn 2 jarige dochter komt te laat! De medewerkers van de klantenservice liegen. Woensdag gaven ze aan dat het pakketje echt dinsdag is verstuurd en kreeg ik een track code, op donderdag zeiden ze dat het op woensdagavond is verstuurd. Op vrijdagavond krijg ik een standaard mail dat het pakketje zojuist is verstuurd. Echt waardeloos!

 
 
 
 

Tot nu toe slechte ervaring na betalen nog...

G. Somsen op 10-1-2016
Tot nu toe slechte ervaring na betalen, nog geen 2 minuten na ideal betaling, druk op voltooien en 404 error, er is nu wel betaalt maar geen bevestiging. Lekker.

Server van client (pinkorblue) wacht niet lang genoeg na voltooien van de betaling, daar komt het op neer als ik de engelse tekst goed gelezen heb.

 
 
 
 

Ontzettend snel geleverd ondanks de 5 december drukte....

Marjan dekker op 5-12-2015 - Ordernummer: NL390547833 - Gekocht: Minnie mouse driewieler
Ontzettend snel geleverd ondanks de 5 december drukte. Ik had daarom het cadeau al ingepland voor kerst maar kan het dus toch op 5 december geven.

 
 
 
 

Na 2 weken en 20 e-mails: draagzak retour...

Julie op 22-10-2015
Na 2 weken en 20 e-mails: draagzak retour aankoop bedrag kwijt. In tegenstelling tot elke andere webshop kan je een product bij Pink Blue niet ruilen! Hetzelfde product in een andere kleur? Niet mogelijk! In plaats van een simpele omruilactie, moet de aangekochte draagzak terug worden gestuurd, (in principe op kosten van de klant!), een retourformulier worden ingevuld, vervolgens wordt het aankoopbedrag terug gestort en moet precies hetzelfde product opnieuw via de webshop worden besteld. Daarnaast moet je overal eindeloos achteraan zitten.

Na 2 weken en 20 mails is gebleken dat Pink or Blue het aankoopbedrag heeft terugestort naar een verkeerde rekening: resultaat, nog steeds geen draagzak en het aankoopbedrag armer! Kortom, iets kopen bij Pink and Blue is Duur en Tijdrovend.

 
 
 
 

Ik ben hier totaal niet tevreden over. Ik...

Jennifer op 22-9-2015 - Gekocht: Borstkolf
Ik ben hier totaal niet tevreden over. Ik heb een dubbele borstkolf besteld omdat ik mijn melkproductie wat wou oppompen omdat mijn kleine niet goed dronk. heb gebeld advies ingewonnen en gekozen voor de Ardo Double. De eerste kolf die ik kreeg deed de motor het niet van dus die kon ik retourneren. dat moest wel eerst teruggestuurd worden naar het hoofdkantoor dus kon even duren. daarna dezelfde kolf weer besteld en deze paste niet goed. bij de klantenservice heb ik aangegeven dat hij niet paste en dat ik hem gebruikt hebt.

De mevrouw zei geen probleem want als hij niet werkt dan kan je hem terug sturen. kan dit ook als ik hem al gebruikt hebt? ja dat kan want u heeft er zo niks aan.dus terug gestuurd en vervolgens krijg ik na 2 week een mail dat hij niet terug mag omdat er melkresten in zitten. inmiddels is mijn melkproductie nu zo ver terug genomen dan mijn kleine niet meer goed aan de borst wil. ik ben dus woest daar gaat 170 euro terwijl ze vaste beloftes maken mijn advies is dan ook om hier niet te bestellen.

 
 
 
 

Prima communicatie had zelf een fout gemaakt en...

Sophia op 21-8-2015
Prima communicatie, had zelf een fout gemaakt en het pakketje verkeerd retour gestuurd. Werd door Marcel van Pinkorbleu goed op de hoogte gehouden en men dacht met me mee. Geen mailtje was ze teveel. Ik ben daarom dan ook zeer tevreden over deze winkel en zal zeker bij vrienden ed reclame voor ze maken.

 
 
 
 

Houten letters besteld. Andere kleur geleverd dan op...

Anoniem op 18-6-2015 - Ordernummer: NL398961983 - Gekocht: Sevi houten letters
Houten letters besteld. Andere kleur geleverd dan op plaatje, 5 blauwe en 1 rode. Klantenservice niet bereid om letters om te ruilen.

 
 
 
 

Op een zondag een waterbaan besteld bij deze...

Anoniem op 11-4-2015 - Ordernummer: nl289596072 - Gekocht: Waterbaan Big
Op een zondag een waterbaan besteld bij deze firma. Op een woensdag contact gehad met een van hun medewerkers die vertelde dat deze vrijdags geleverd zou worden. Vrijdags niets gezien en de track en trace code was versprongen naar zaterdags leveren.

Wederom niets gezien dus contact opgenomen met PostNL. Daaruit gebleken dat er bij hun nooit iets aangekomen is waardoor ze dus ook niets konden afleveren. Beetje jammer dat er bij de beoordeling minimaal een ster gegeven dient te worden. Kortom waardeloos bedrijf met medewerkers welke dus ook nog waardeloze informatie verstrekken.

 
 
 
 

Leuke website makkelijk te bestellen en een hele...

linda van Dijk op 16-11-2014 - Gekocht: Playmobil trein
Leuke website, makkelijk te bestellen en een hele snelle levering! De klantenservice was ook snel en zeer vriendelijk, ga zo door!

 
 
 
 

Wij hadden autostoel besteld. Is erg snel geleverd...

Daniel op 20-10-2014
Wij hadden autostoel besteld. Is erg snel geleverd, bovendien waren de prijzen erg attractief. Klanten service reageerde vlot op onze vraag hoe we de stoel het beste bevestigen.

 
 
 
 

Eerste order was te laat aangekomen voor een...

Anna op 11-7-2014
Eerste order was te laat aangekomen voor een verjaardag, heel fijn zeg! Terwijl ik nog gebeld heb en het was mij beloofd dat het op tijd geleverd zou worden.

2de orde was helemaal fout gegaan. Er was een storing bij de ing dus ik moest er zelf achteraan gaan waar mijn bestelling blijft. Ik zit dus nog steeds te wachten. Erg vlot zijn ze niet dus.

 
 
 
 

Een bestelling belofte 1/2 dagen na 4 dagen...

b hooghordel op 31-5-2014 - Ordernummer: nl188422301
Een bestelling belofte 1/2 dagen, na 4 dagen geen track en trace code en volgens TNT post nog niet eens pakketje gekregen om te bezorgen. Bellen lukt niet, wachten en dan wordt je gezegd maar eens terug te bellen. Verbinding word verbroken, email wordt niet beantwoord.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie