Pixmania ervaringen en reviews

Pixmania.com is de grootste elektronica webwinkel van Europa. Meer dan 5 miljoen tevreden klanten, ruim 800 medewerkers en aanwezig in 27 Europese landen! Een garantie van de grootste merken voor de beste prijs: Canon, Nikon, Sony, Philips, Minolta, Samsung, Sharp, Pioneer, Casio, Kodak, Konica, Olympus, Apple, LG, Logitech, Netgear en vele anderen.

Op Pixmania.com zijn meer dan 40 000 artikelen met een paar klikken binnen bereik: camera, camcorder, audio, tv, informatica, telefonie, en klein huishoudelijk. Uw bestelling wordt direct na validering verwerkt. Bij expresslevering is de levertijd slechts 48u. U bent verzekerd van 15 ŗ 20% lagere prijzen dan in traditionele winkels voor hetzelfde product en dezelfde garanties. Er zijn altijd aanbiedingen en voordelen, zoals de VIPix ledenkaart of de Zorgenvrije Aankoop Garantie. U kunt per creditcard, via iDEAL, per overboeking, tegen rembours of met Paypal betalen, met de garantie van een 100% beveiligde betaling.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Pixmania!


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Pixmania is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Pixmania is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 79 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Pixmania

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Pixmania en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Pixmania betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Pixmania betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 79 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Tamron lens aangeschaft met licht gebrek

Frank op 13-1-2017 - Gekocht: Tamron 24-70 2.8
Tamron lens aangeschaft met licht gebrek. Volgens Tamron garantiegeval en ik mag deze laten repareren. Factuur kwijt en daarover contact geprobeerd op te nemen. Contactformulier geeft foutmelding. Ergens verborgen op de site staat een 0900 nummer dat niet is overgaat.

 
 
 
 

Had 3 Samsung 3D brillen waarvan 1 een...

Anoniem op 11-6-2016 - Ordernummer: CL1503533679 - Gekocht: Samsung SSG-3570CR
Had 3 Samsung 3D brillen waarvan 1 een dikke week voor het einde van de garantie stuk was. Via de site was retour optie hiervoor niet meer mogelijk en via mail (contact sprak geen woord Nederlands enkel Engels) kreeg ik steeds te horen dat het niet meer in garantie was. Hopeloos, nog nooit zon slechte service gezien. Kan soms goedkoop zijn maar als je iets aan de hand krijgt. Kortom nooit meer. Ik betaal liever wat meer voor een correcte service.

 
 
 
 

Niet tevreden over de service bij aankoop Gopro...

Marja op 3-11-2013
Niet tevreden over de service bij aankoop Gopro 3 camera die het na 3 maanden begaf en Pixmania zijn handen er volledig van aftrok en ons verwees naar een Italiaans bedrijf waar de camera vandaan kwam. Op dit moment werkt de camera nog niet zelf contact gezocht met Gopro maar het euvel is nog niet verholpen. Pixmania krijgt van mij een hele koude douche.

 
 
 
 

Product op voorraad maar het afleveren pas na...

Bart op 22-5-2013
Product op voorraad maar het afleveren pas na 4 weken, annuleren kan niet en terug sturen is naar Frankrijk kost je 25 euro! Dit bedrijf wordt overal zeer slecht beoordeeld en zou niet langer in Nederland actief moeten zijn.

 
 
 
 

Enigzins aarzelend vanwege de reviews op maandag een...

T. van Kleef op 11-5-2013 - Ordernummer: CCL1430805011
Enigzins aarzelend, vanwege de reviews, op maandag een Kenwood blender besteld, geen opties genomen, betaald met iDeal. Op woensdag eerst een SMS en later een Email van post.nl ontvangen dat ik mijn postpakket vanaf 16:00u kon ophalen bij het door mij gekozen afhaaladres.
De originele doos 'af-fabriek' zat met modern verpakkingsmateriaal in een grotere doos. De blender werkt uitstekend.

Mijn eerste ervaring met Pixmania is dus een goede. Wil nog wel kwijt dat de (overigens helemaal niet slechte) website hopeloos gedateerd is er wordt nog gesproken over guldens en 'Postbank'.

 
 
 
 

Bestel een camera voor een verjaardag. Kies kado...

Martijn de Jong op 15-4-2013 - Ordernummer: CCL1430514696
Bestel een camera voor een verjaardag. Kies kado verpakking en schrijf een persoonlijk berichtje. Kies de duurste verzending zodat het op tijd is. Helaas, geen kado verpakking, geen berichtje, dag te laat en ook nog een de verkeerde kleur. Sorry meneer, krijg je dan na 10 emails, was een foutje op de website.

 
 
 
 

Residents of outside EU foreigners or Dutch nationals...

dick beyen op 30-12-2012 - Ordernummer: CCL1325151182
Residents of outside EU, foreigners or Dutch nationals living abroad, are entitled to a refund of the VAT (BTW: 21%) on products bought in the Netherlands with a value of 50 euros or more. Keep in mind: Most (web)shops give you back the VAT but Pixmania does not! You may find that specific goods, on the website of Pixmania, are cheaper than in other (web)shops, but in the end they turn out to be far more expensive because Pixmaia does not refund the VAT on your products while most other (web)shops do.

The Pixmania-website is full of buy-tricks. In the end you may buy more than you originally wanted to. The receipts that I received were full of mistakes.

 
 
 
 

Op de site vermeld men de datum van...

Anoniem op 12-12-2012 - Ordernummer: pro0128030620
Op de site vermeld men de datum van voorradigheid, doch na bestelling en betaling met de Visa, krijg ik 's anderendaags een droge mail dat ze de leveringsdatum niet meer kunnen garanderen, hoewel op de site nog steeds dezelfde datum staat! Verleden jaar hetzelfde voor gehad, uiteindelijk werd 1 item nooit geleverd! Wel de laatste keer nu.

 
 
 
 

Ik heb op 25-10-2012 een digitale camera gerourneerd...

Grieta Hingstman op 5-11-2012 - Ordernummer: CCL1327388652
Ik heb op 25-10-2012 een digitale camera gerourneerd omdat het niet aan mijn verwachtingen voldeed. Ik moest het terugsturen naar een adres in Frankrijk wat extra veel verzendkosten koste. Na die tijd nog niks weer gehoord.

Erover gemaild maar ik kreeg een mailtje terug in zeer krom Nederlands waar ik ook niet veel wijzer uit werd. Als je iets koopt bij Pixmania wat je bevalt is het goed maar als je moet retourneren dan is het absoluut slecht. Hopen dat je pakketje aankomt en je geld terug krijgt. Ik bestel niet weer via Pixmania.

 
 
 
 

Ik heb bij Pixmania een Tablet besteld van...

Milas op 29-10-2012
Ik heb bij Pixmania een Tablet besteld van Samsung met 3G functie, eenmaal afgeleverd bleek er op de tablet geen 3G functie op te zitten alleen WIFI. Heb meteen gebeld met de dure klantenservice, duurt erg lang voordat je aan de beurt bent. Medewerker van de klantenservice was erg onkundig en verwees mij meteen door naar Samsung?

Toen ik daar geen genoegen mee nam gaf de medewerker aan dat de tablet mogelijk 3G ready is. Terugsturen kon: maar ik ben de porto kosten (ad 11.90 euro) kwijt, dit wordt niet vergoed ondanks dat de produkt informatie op hun site niet klopt. Terugstuur formulier bleek alleen geschikt voor Frankrijk. Na mail contact verwezen ze me weer door naar Samsung, ben helemaal klaar met Pixmania. De produkt informatie op de website klopt niet, en is ook tot op heden niet aangepast op hun site.

 
 
 
 

Als je iets besteld worden ongevraagd allerlei rommel...

Theo op 21-8-2012
Als je iets besteld worden ongevraagd allerlei rommel toegevoegd waar je niet om vraagt maat wel moet betalen. Na veel zoekwerk kan je dat deels weer verwijderen maar sommigen krijg je er gewoon niet af.

 
 
 
 

Gekozen voor de optie express-levering met daarmee ook...

Anoniem op 20-8-2012 - Ordernummer: Pro127849594
Gekozen voor de optie express-levering met daarmee ook extra kosten (pixmania-pro). Bestelling gedaan op woensdag het is nu maandag en zit nog op mijn printer te wachten. Deze firma is verder niet te bereiken 0900 nummer paar keer gebeld voor 25 cent per minuut maar verbinding wordt na 8 minuten iedere keer verboken.

Uiteindelijk via Frankrijk een emailbericht ontvangen dat door een vakantiedag in Frankrijk zij woensdag gesloten waren en dus ook geen leveringen hebben gedaan. Weekend zijn ze gesloten dus levering kan niet eerder dan maandag. Kosten terug krijgen voor de express-levering willen ze niets van weten.

 
 
 
 

Na lang twijfelen hier mijn nieuwe iPad besteld....

Hugo Peters op 26-7-2012
Na lang twijfelen hier mijn nieuwe iPad besteld. Beetje raar dat er allemaal verzekeringen enzo aan mijn mandje werden toegevoegd, maar deze konden gelukkig weer worden weggehaald. Nadat ik de iPad had besteld (dinsdag avond) netjes een mail gekregen dat de bestelling was ontvangen.

Volgende ochtend keek ik een mijn mail, maar geen nieuwe mails van PIXmania. Toen ik op de site keek zag ik dat mijn order al was gevalideert en was ingepakt! Top! Rond 12:00 keek ik nog eens en zag dat mijn order was verzonden. Er stond op de orderpagina dat ik hieronder mijn bestelling kon volgen. Maar dat wees alleen op het factuurnummer en geen Track Trace nummer.

De volgende dag ontving ik op 01:00 's nachts een mail die mij het Track en Trace nummer gaf, deze snel geopend en zag dat hij al in distributie was! Alleen schrok ik wel toen ik zag dat ze het verkeerde huisnummer hadden aangegeven!! Snel PostNL gebeld en als antwoord gekregen 'dat dat wel goed zou komen'. Toen rond 16:15 kwam er een wit busje met daar een redelijk groot pak.

Snel handtekening gegeven en opengemaakt. Wat mij opviel was dat er geen bubbeltjesplastic of iets dergelijks was. In die doos zat een doos, en in die doos zat de iPad doos met daarin de iPad. Nog helemaal gesealt en alles, dus nog nooit open geweest. Prima! Volgende keer bestel ik weer bij PIXmania!

 
 
 
 

Binnen een dag in huis goedkoper dan de...

Anoniem op 18-7-2012 - Ordernummer: 1111111111111
Binnen een dag in huis, goedkoper dan de rest, product is goed, service is minder, maar dan moet je het kopen in de winkel op de hoek en niet via de post vanuit frankrijk. Het is vissen op zee ipv vissen in de vijver in je buurt zeg maar.

 
 
 
 

Order werd geleverd maar de tas was na...

Erik op 22-2-2012
Order werd geleverd, maar de tas was na enkele weken defect. Moest opgestuurd worden naar Frankrijk (!) en sindsdien niets meer van Pixmania vernomen. Beloftes worden niet nagekomen. Buitengewoon slechte service.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie