Pneus Online ervaringen en reviews

Pneus Online is niet alleen een webshop, maar biedt ook een bandenencyclopedie. Door de technische adviezen kunnen klanten hun banden uitkiezen als ware kenners. Pneus Online werkt met professionals uit de autosector. Harley-Davidson dealers en garages Porche, BMW en Peugeot bestellen banden bij Pneus Online.


Adresgegevens

Website www.banden-pneus-online.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Pneus Online is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 19 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Pneus Online

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Pneus Online en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Pneus Online betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Pneus Online betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 19 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Set velgen besteld, levertijd 3 tot 5 dagen

Frank op 15-10-2018 - Ordernummer: 2018/NL-2466570
Set velgen besteld, levertijd 3 tot 5 dagen. Nu 9 dagen verder nog niets in huis!

 
 
 
 

Per abuis had ik verkeerde banden besteld

Leendert Koetsier op 31-7-2018 - Ordernummer: ES-2365999
Per abuis had ik verkeerde banden besteld en toen contact opgenomen met de klantenservice die tijdens het gesprek on line heeft meegekeken naar de bestelling. Overeengekomen werd dan Pneus de banden weer zou laten ophalen bij de garage in Spanje en na ontvangst het aankoopbedrag zou terugstorten, minus 40 euro verzendkosten. Later heb ik dit per email nog eens bevestigd. Tot mijn grote verbazing werd er ineens 120 euro in mindering gebracht?

Na diverse malen contact te hebben gehad en herhaaldelijk uitgelegd dat 40 euro was afgesproken, liet Pneus weten weliswaar een fout te hebben gemaakt, maar deze niet wenst te herstellen. Mij werd geadviseerd een juridische procedure op te starten? Opmerkelijk is ze bij aankoop de transportkosten van 120 euro voor eigen rekening neemt? Dan kan je per saldo toch geen goeie prijs meer bieden voor je bandjes, of ben ik nu 3 dubbel geflest?

 
 
 
 

Helaas niet te bereiken ondanks het betaalde nummer

Anoniem op 16-4-2018 - Ordernummer: 2018/NL-2268287
Helaas niet te bereiken ondanks het betaalde nummer van 35 cent per minuut.

 
 
 
 

Zeggen dat een band niet ouder is dan 8 maanden

Anoniem op 26-9-2017 - Ordernummer: 0000001
Ze zeggen toe dat je een band geleverd niet ouder dan 8 maanden. Vervolgens krijg je een band die dik de dubbele cijfers is. Dan neem je contact op en wimpelen ze je af. Wordt niet serieus mee omgegaan.

 
 
 
 

Motorband retour gegaan ivm bobbel

Anoniem op 22-8-2017 - Ordernummer: 1748527 - Gekocht: Heidenau schout
Motorband retour gegaan ivm bobbel. Daarna geen antwoorden op de mail gehad en telefonisch contact gehad, word je gewoon in de wacht gezet.

 
 
 
 

Band op de auto ontploft

Anoniem op 2-8-2017 - Ordernummer: 1517696
Geen garantie. Band op de auto ontploft. Verschuilen zich achter fabrikant. Wij hebben de band niet gemaakt. Nou, dat heeft geen enkele winkel. Zijn wettelijk verplicht garantie te bieden. Ze moeten dan zelf maar zien hoe dat te regelen met de fabrikant. Daar heb je als klant niks mee te maken. Dus zelfs voor een goedkope band zijn ze daar te beroerd voor. Vermijden die hap.

 
 
 
 

Velgen besteld de dag voor deze geleverd werden

Jos T op 29-6-2017 - Ordernummer: 2017/BE-1953388
Velgen besteld, de dag voor deze geleverd werden auto ongeval gehad waardoor we de velgen niet meer kunnen gebruiken aangezien de auto volledig los was. Gelukkig zonder gewonden. Daarom de retour procedure ingezet ,en nu reageren ze plots niet meer op mails voor de ophaling van de velgen en het terugstorten van het geld.

Als je belt aan een tarief van 0,30/min en je raakt ooit eens binnen na heel lang wachten krijg je een Engelstalige aan de lijn, die zegt dat je moet Engels of Frans spreken en daarna gewoon de telefoon dichtgooit. Dit is geen service maar een hoop prutsers, dus als je iets besteld en er is een probleem of ze moeten iets terugnemen kan je het vergeten.

 
 
 
 

2 banden besteld werden niet geleverd

Johan op 13-9-2016
2 banden besteld werden niet geleverd. Na contact werden 2 nieuwe banden besteld en ook niet geleverd. Wacht nu al een maand op mijn geld, moet steeds weer een verklaring in vullen dat ik de banden niet heb ontvangen. Slechte service en levering.

 
 
 
 

op 07-06-2016 heb ik vier motorbanden besteld

L.c.verhaar op 26-6-2016 - Ordernummer: 2016/NL-1611334
op 07-06-2016 heb ik vier motorbanden besteld. op 09-06-2016 heb ik twee motorbanden ontvangen. vervolgens zijn de andere twee nooit gearriveerd. Omstreeks 15 juni heb ik gemaild waar de andere twee banden blijven. Niets meer vernomen. Telefonisch contact lukt nooit. Men reageert niet op e-mail, telefoon wordt niet opgenomen!

 
 
 
 

Niet tevreden omdat wij een achterband hebben

Danielle op 17-6-2016 - Ordernummer: 2016/NL-1614735 - Gekocht: Maxxis WW achterband
Niet tevreden omdat wij een achterband hebben besteld maar voorband hebben gekregen, dit kan gebeuren maar als je belt krijg je een bandje dat kantoor gesloten is en op email wordt niet gereageerd. Wij hadden de band snel nodig nu moesten wij ergens anders de achterband kopen en zitten wij met een nieuwe voorband die wij niet kunnen gebruiken.

 
 
 
 

In tegenstelling tot andere schrijvers heb ik een...

Hansuitman op 13-3-2015
In tegenstelling tot andere schrijvers heb ik een hele goede ervaring met Pneus bandenhandel. Had een motorband besteld van 17 inch, werd er een 16 inch bezorgd! Telefoontje gepleegd, moest foto van de verkeerde band terug mailen. Had dit gedaan ging al de telefoon! Sorry voor de verkeerde band u krijgt morgen een ander toegestuurd. Volgende ochtend 1 uur werd nieuwe band bezorgd. Werd netjes behandeld aan de telefoon. Volgende band bestel ik weer bij Pneus.

 
 
 
 

Ik was tot 3 weken geleden erg tevreden...

Kor de Jong op 22-4-2014 - Ordernummer: 2014/NL-1033448
Ik was tot 3 weken geleden erg tevreden over snelheid en prijs. Maar 3 weken geleden kreeg ik voor het eerst een band met een ruim 3 jaar oude DOT code. Na zeker 6 keer contact gehad te hebben via mail en telefoon zou ik een nieuwere motorband opgestuurd krijgen.

Tot mijn grote verbazing werd vanmorgen een band bezorgd met exact dezelfde oude DOT code. Deze heb ik niet geaccepteerd. Vervelender was echter het telefoongesprek met de medewerker die mij voorloog of indien hij dit niet deed zijn collega daarmee voor leugenaar uitmaakte. Pneus Online verliest zo mogelijk een klant die vorig jaar al voor ruim 1500 euro banden had gekocht en dit jaar een stijgende verkoop verwacht.

 
 
 
 

Retourneren is heel onduidelijk en tegen absurde prijzen....

Anoniem op 19-11-2013 - Ordernummer: 98674
Retourneren is heel onduidelijk en tegen absurde prijzen. In de algemene voorwaarden staat 20,- per band!, maar uiteindelijk komt er 6,- per band bij aan extra portokosten. Klagen heeft geen enkele zin.

 
 
 
 

Bij Pneus banden online is de leveringssnelheid en...

Ron B op 11-10-2013 - Ordernummer: 2013/NL-896715
Bij Pneus banden online is de leveringssnelheid en de versheid van de banden in orde maar als je iets anders krijgt als wat je besteld hebt zijn de rapen gaar. Dan begint het gemail en getouwtrek. De bereikbaarheid is dus zeer slecht en reacties op mail blijven soms weken uit. Als je door blijf zeuren komt er weer eens een weinig zeggende reactie maar ze hebben echt geen zin om het op te lossen.

Je blijft gewoon met verkeerd geleverde banden zitten en je zoekt het maar uit. Krijg je een korting aangeboden van 3% op je volgende aankoop, ja daag. Aan de afdeling aftersales bij Pneus is nog wel wat te verbeteren.

 
 
 
 

Twee keer banden bij hen besteld winter banden...

Anoniem op 3-4-2013 - Ordernummer: 2013/NL-821723
Twee keer banden bij hen besteld winter banden voor mijn auto en nu banden voor de motor. Goede keuze en kwaliteit goede info makkelijk bestel systeem en super snelle service.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie