Staples ervaringen en reviews

Staples is de grootste aanbieder van kantoorartikelen ter wereld en de op twee na grootste internetretailer. Staples biedt kantoorbenodigdheden, computers en it producten, facilitaire artikelen, kantine benodigdheden, meubels en kopieer- en afdrukservices. Alles wat je als particulier of bedrijf nodig hebt. Al 27 jaar bedienen wij klanten over de hele wereld, waaronder ruim 9 miljoen klanten verspreid over Europa. Wij begrijpen dat je alle producten die je nodig hebt graag op ťťn plek koopt en niet wilt hoeven zoeken. Wij bieden online meer dan 13.000 producten en ons assortiment groeit voortdurend.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Diverse vestigingen in Nederland
 

Keurmerk

Staples is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Staples is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 4 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Staples

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Staples en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Staples betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Staples betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 4 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Bestelde laptop zou de volgende werkdag bezorgd worden

H. Eggerding op 15-5-2019 - Ordernummer: weborder: 5466562.18
De bestelde laptop zou de volgende werkdag bezorgd worden. Ook na 4 werkdagen heb ik nog steeds geen laptop ontvangen.
Ook krijg ik geen reactie van de klantenservice op mijn emails.

 
 
 
 

Anderhalve week geleden een pc online besteld

Anoniem op 12-11-2018 - Ordernummer: 5466512897
Anderhalve week geleden een pc online besteld en helaas nog steeds niet ontvangen. Elke keer als ik de klantenservice aan de lijn krijg, wordt er iets beloofd wat ze niet waarmaken. Er werd zelfs aangegeven dat ik de bestelling dezelfde dag dat ik belde zou ontvangen zonder dat ik enige gegevens doorgaf.

Ze komen erg onprofessioneel over en communiceren niet of nauwelijks wanneer je er zelf niet om vraagt. En als je er zelf om vraagt krijg je gegevens die niet kloppen. Wanneer je de klantenservice belt krijg je overigens geen informatie over openingstijden. Bel je bijvoorbeeld in de avond wordt je gewoon in de wacht geplaatst terwijl ze helemaal niet open zijn.

 
 
 
 

Op 5 juli een SSD besteld, met Paypal betaald

Inteltweaker op 22-8-2018 - Gekocht: Samsung SSD
Op 5 juli een SSD besteld, met Paypal bedrag overgemaakt. door een technische storing is de bestelling niet doorgegaan op de website van Staples. Aankoop bedrag is wel overgemaakt via paypal. Vandaag 8 Augustus nog niets van product/terugbetaling mogen ontvangen.

EDIT: 22 augustus, noch reactie noch terugbetaling ontvangen van Staples. Klantendienst is wel vriendelijk maar is(willen) nergens bevoegd voor(zijn). Mailverkeer loopt verschrikkelijk traag, verwacht niet meer dan 1 mail per week. Leesbevestigingen melden me wel dat mails onmiddellijk na versturen gelezen worden! Ik bestel hier nooit meer iets.

Verzending:
Niets geleverd gekregen. Terugbetaling na een maand nog steeds niet uitgevoerd.
Klantenservice:
Klantendienst is gedemotiveerd en heeft geen verantwoordelijkheidsgevoel.

Ze zijn vriendelijk maar kunnen je eigenlijk met niets verder helpen. Er is steeds wel de een of andere instantie die wel verantwoordelijk is voor uw probleem maar deze zijn onbereikbaar als klant zijnde. Bij elk nieuw contact vallen ze compleet uit de lucht en moet je weer ellenlange verhalen doen om te horen te krijgen dat ze je helaas niet verder kunnen helpen.

 
 
 
 

Ik heb een computer besteld met 2 tot 5 dagen levertijd

Kevin op 9-5-2017 - Ordernummer: 5466311057 - Gekocht: Asus all-in-one
Ik heb een computer besteld met 2 tot 5 werkdagen levertijd. Naar 7 dagen krijg ik te horen dat hebben we niet. Stond nog steeds op hun website, klantenservice zegt dat het was nooit beloofd om te leveren!

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie