Stip Reizen ervaringen en reviews

Bij Stip Reizen boek je kwaliteitsreizen tegen een zéér lage prijs. Het enthousiaste team koopt dagelijks de scherpst geprijsde reizen in om je te verzekeren dat je nooit te veel betaalt. Stip Reizen is een reisorganisatie en profileert zich door zeer innovatieve, eigentijdse communicatie, een no-nonsense klantbenadering en een groot reisaanbod van autovakanties tot rondreizen en zonvakanties, van stedentrips tot cruises.

Stip Reizen maakt onderdeel uit van de succesvolle Corendon Groep, waartoe ook Corendon Vliegvakanties en GoMundo behoren. Als direct seller onderhouden wij een rechtstreekse relatie met de klant en bieden we altijd ronduit de voordeligste reizen aan. Stip Reizen: met Stip de voordeligste!


Adresgegevens

Website www.stipreizen.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Stip Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Stip Reizen is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 8 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Stip Reizen

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Stip Reizen en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Stip Reizen betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Stip Reizen betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 8 beoordelingen van consumenten ontvangen.

2 werkdagen voor mijn vertrek nog geen reisdocument

Anoniem op 1-1-2019 - Ordernummer: 8208544
2 werkdagen voor mijn vertrek nog geen reisdocumenten ontvangen. Vriendelijk maar wel onvoldoende antwoorden gekregen op mijn vragen . Ze zeggen steeds wel dat ze je voldoende geďnformeerd hebben wat totaal onjuist is. Voor de reisbevestiging heb ikzelf (had nochthans direct betaald) meermaals moeten vragen om mij die op te sturen en is nooit toegekomen? Na aandringen toch ontvangen per mail
enzo ging dat maar door. Nu nog afwachten of ik wel degelijk op mijn bestemming geraak en de documenten voor de Cruise ok zijn. Wordt vervolgd.

 
 
 
 

Bij Stip Reizen hebben ze geen idee wat ze verkopen

Anoniem op 4-11-2017 - Ordernummer: 012451224
Bij Stip Reizen hebben ze geen idee wat ze verkopen, of ze liegen alles aan elkaar. Ze geven me niet de juiste hut, ik heb aparte bedden nodig. Ze schijven me u krijgt altijd een hut met twee aparte bedden tenzij u er om vraagt een tweepersoons bed te krijgen. Dan kunnen ze opeens niets garanderen.

Via de Aida krijg ik te horen dit ik een tweepersoons bed krijg. Vervolgens kunnen ze bij een upgrade geen hut met aparte bedden garanderen, er komen 20 hutten vrij bij de upgrade door andere passagiers. Dit blijken opeens allemaal hutten met een tweepersoons bed te zijn De verhalen van de medewerkers verschillen per dag. Er wordt niet oplossend gewerkt. Geld achterlaten en opsodemieteren lijkt het devies. Deze firma is totaal incompetent.

 
 
 
 

Cruise vakantie naar Dubai geboekt. Op de site...

Max op 21-4-2014
Cruise vakantie naar Dubai geboekt. Op de site geeft Stip prijsgarantie en de extra vermelding dit is beslist de laagste prijs. Binnen een week na boeking dezelfde cruise (Costa) en vliegmaatschappij bij andere aanbieders werd in prijs verlaagd alleen het hotel moest ik apart boeken (wel bij dezelfde cruise aanbieder). Prijsverschil 350,- per persoon!

Dus dezelfde vliegreis zelfde cruise en zelfde hotel op dezelfde datum. Maar Stip verschuilt zich achter het woordje pakketreis. Dus prijsgarantie en laagste prijs bij Stip is een reclamekreet en pure misleiding.

 
 
 
 

Wij hebben de rondreis gemaakt naar Toscane en...

E.van Elst op 10-9-2012 - Ordernummer: 8092375
Wij hebben de rondreis gemaakt naar Toscane en hebben veel prachtige steden, kathedralen, musea en dorpen gezien. Het parkhotel Moderno in Montecatini was geen succes, erg kleine kamers en nog kleinere badkamer en zo erg gehorig dat je de buren letterlijk kon verstaan en als er een toilet werd doorgetrokken was dat ook door het gehele gebouw te horen.

Het ontbijt was voor Italiaanse begrippen prima, met elke dag warme broodjes, 1 croissantje, kaas, ham, omelet en div. zoet beleg en cereals. Het diner was redelijk, maar wel vaak koud, wat wil je voor 3 euro per dag (misschien liever iets meer betalen). Het enige minpunt is toch wel de reis: de vlucht van Rotterdam naar Milaan is bijna 1 1/2 uur en dan als verrassing een bustocht naar Montecatini Terme van 5 uur!

 
 
 
 

Er stond wel op de bevestiging van cruise...

Anoniem op 9-8-2012 - Ordernummer: 8085816
Er stond wel op de bevestiging van cruise reis dat je een kamer kon krijgen met belemmerd uitzicht. Maar Stip is vergeten te vermelden dat ze deze kamers wel door hun zijn gereserveerd tegen lager tarief. In de praktijk komt het er dus op neer dat als er weinig mensen reserveren voor een cruise je altijd een kamer met belemmerd uitzicht krijgt.

 
 
 
 

Ik heb een citytrip bij deze reisorganisator geboekt....

Thanh Dat op 29-8-2011
Ik heb een citytrip bij deze reisorganisator geboekt. Deze had ik dan betaald maar kreeg geen betalingsbevestiging. Na lang wachten, besloot ik om zelf het initiatief te nemen en hun een email te sturen. Na lang geen antwoord te krijgen, besloot ik om hun op te bellen. Ze beweerden dat ze telefonisch contact met mij hadden opgenomen en dat ik de reis annuleerde. Hierdoor was ik mijn annuleringskosten kwijt (zo'n 40?). Het resterende bedrag gingen ze mij terugstorten.

Ik wou helemaal geen annulatie, mijn betaling was op tijd en er was niets misgelopen langs mijn kant. Ze lieten me wel weten dat ik dezelfde reis opnieuw bij hun kon boeken en op die manier mijn annuleringskosten zou kunnen terugkrijgen. Het nadeel hieraan is dat diezelfde reis plots veel duurder ging zijn. Ik heb het hier maar bij gelaten en was mijn 40? kwijt.

 
 
 
 

We hebben een rond reis van 3 weken...

R. Groenewegen op 23-2-2011
We hebben een rond reis van 3 weken gemaakt in Thailand en het was SUPER Met een Belgische reis leidser Moniqe en een Thaise Jaruwat Sakornbadee. Ontzettend veel gezien en natuurlijk ook heel veel plezier gehad. En niets was teveel voor die man.
Nogmaals bedankt.
Annemarie en Ruud

 
 
 
 

De reis naar vietnam was prachtig,maar op 2...

W.sanou op 2-2-2011
De reis naar vietnam was prachtig,maar op 2 punten heb ik toch wel wat kritiek en dat is in de eerste plaats de busreis van Nha Trang naar Hoi An was erg lang,meer dan 500 kilometer en dan op die wegen in Vietnam waar je niet harder kunt dan 50 km p/u. beter was het geweest om daar een overnachting in te plaatsen, en de laatste dag wordt advies gegeven om nog een museum te bezoeken, maar je moet al om 11.00 uur op de luchthaven zijn omdat je vlucht om 13.15 uur gaat, de bus doet er ong. 1 uur over, dus zou je voor 10 uur nog een museum moeten bezoeken.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie