Stylefile ervaringen en reviews

Stylefile.nl is een online shop voor alle streetwear liefhebbers! Stylefile is gespecialiseerd in streetwear, sneakers en graffiti en biedt merken als Adidas, Nike, New Era, Vans, Carhartt en nog veel meer. Bij Stylefile wordt alles aangeboden om er van top tot teen verzorgd uit te zien. De beste merken voor caps, kleding en sneakers met daarbij accessoires en koptelefoons van hoge kwaliteit. Verder hebben wij een breed assortiment graffiti-artikelen. Van bussen en markers tot tijdschriften en DVD's.

Verdere voordelen van Stylefile:
- Snelle en betrouwbare levering;
- Binnen 30 dagen producten retourneren;
- Uitgebreide betalingsmogelijkheden;
- Verzendkosten €4,90; bij een bestelling boven €69,00 is het verzendkostenvrij;
- Snelle, vriendelijke, Nederlandse klantenservice.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Stylefile is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 15 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Stylefile

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Stylefile en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Stylefile betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Stylefile betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 15 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik ben juist heel tevreden

Chris op 11-7-2019 - Ordernummer: SO6576202090
Ik ben juist heel tevreden, en heb meerdere keren een aankoop gedaan. Binnen 2 a 3 werkdagen in huis. En ook bij het retour zenden de bevestiging van ontvangst en direct mijn geld terug op rekening gekregen. Dus ja, goede internet leverancier!

 
 
 
 

Service wat ze aanbieden maken ze niet waar

Anoniem op 17-6-2019 - Ordernummer: D3907477 - Gekocht: Nike sneakers
Dit is werkelijk de slechtste online shop wat ik ooit heb meegemaakt! Als trouwe online shopper heb ik behoorlijk wat ervaring met bedrijven. Service wat ze aanbieden maken ze niet waar. Antwoorden op e-mails zijn allesbehalve klantvriendelijk. Geld terug na retour duurt abnormaal lang! (tenminste ik hoop het ooit nog eens terug te krijgen).

 
 
 
 

Ik heb zaterdag schoenen besteld

Anoniem op 17-1-2019 - Ordernummer: 108911045 - Gekocht: Adidas sneakers
Ik heb zaterdag schoenen besteld, de bankgegevens klopte maar nu krijg ik een mail dat ik nog niet betaald heb en met daaronder nog eens de bank gegevens, dit is een hele andere rekeningnummer geld kwijt dus en ik krijg geen antwoord!

 
 
 
 

Ze beweren mijn retour niet te hebben ontvangen

Anoniem op 11-1-2019 - Ordernummer: 108302038
Ze beweren mijn retour niet te hebben ontvangen. Nu willen ze mijn geld houden en de schoenen nog eens verkopen.

 
 
 
 

Keurig mijn bestelling binnen drie werkdagen binnen

Anoniem op 31-8-2018 - Ordernummer: KJ85506023 - Gekocht: Nakatano winterjas
Keurig mijn bestelling binnen drie werkdagen binnen gekregen. Zowel GPS als Stylefile hebben netjes en goed gehandeld. Bevestiging bestelling mail goed ontvangen en verzending mail met track & trace ook keurig ontvangen. Product is goed verpakt aangekomen inclusief factuur met de mededeling dat de factuur al betaald is gelieve niet weer te betalen. Ook zat er keurig een retour formulier bij in. Ik ben tevreden zou er zo weer een bestelling plaatsen.

 
 
 
 

Het bedrijf is niet te bereiken

Anoniem op 29-8-2018 - Ordernummer: 107326346 - Gekocht: Rugzak
Het bedrijf is niet te bereiken. Transporteur GLS ook zo'n bedrijf met een slechte service is pakket kwijtgeraakt. Ik wil graag aangifte doen en geld terughebben of zsm nieuwe tas. Het Duitse moederbedrijf Publikat neemt ook de telefoon niet op.

 
 
 
 

Adidas sneakers in de aanbieding dus snel besteld

Jolie op 26-8-2018 - Ordernummer: 107318597
Adidas sneakers in de aanbieding dus snel besteld. Bevestiging van betaling/bestelling gekregen, daarna niks meer gehoord. Gemaild naar de klantenservice maar daar ook niets van gehoord. Jammer, ben bang dat ik mijn schoenen nooit zal krijgen.

 
 
 
 

Ondanks de vele slechte reviews, toch maar besteld

Anoniem op 17-7-2018 - Ordernummer: 106991491 - Gekocht: Adidas sneakers
Ondanks de vele slechte reviews, toch maar het risico genomen en 1 paar Adidas sneakers (70 euro) besteld. Donderdagavond bestelling geplaatst, vrijwel meteen hiervan de bevestiging ontvangen via mail. Zaterdagmiddag de Track en Trace code ontvangen en omwille van de reviews deze nauwlettend in de gaten gehouden en pakket gevolgd. Dinsdagmiddag werden dan de schoenen netjes door GLS bij me thuis afgeleverd. Samengevat, geen enkel probleem gehad, alles is normaal verlopen en netjes binnen de 3 werkdagen geleverd, dus absoluut geen reden tot klagen.

 
 
 
 

Nou ja zeg ik wacht al 1 week op mijn pakketje

Anoniem op 29-5-2017 - Ordernummer: 104366333
Nou ja zeg ik wacht al 1 week op mij pakketje en nog steeds niet binnen gekregen. Ik ben er helemaal klaar mee zouden jullie mij pakketje met spoed willen sturen.

 
 
 
 

Prima webshop Ben erg tevreden. Ik heb donderdag...

Roos op 14-12-2015
Prima webshop! Ben erg tevreden. Ik heb donderdag schoenen besteld en ze zijn vandaag al aangekomen.

 
 
 
 

Toen ik een paar sneakers besteld had kreeg...

Anoniem op 4-10-2015 - Ordernummer: 101819878 - Gekocht: Adidas ZX Flux
Toen ik een paar sneakers besteld had, kreeg ik na 1,5 week een mailtje met daarin het bericht dat de schoenen niet meer geleverd konden worden. Het geld is gelukkig wel terug gestort, maar ze hadden hier wel even wat eerder rekening mee mogen houden.

 
 
 
 

Op 1 april geen grap Adidas sportschoenen besteld...

Peter op 4-4-2015 - Gekocht: Adidas sportschoenen
Op 1 april (geen grap) Adidas sportschoenen besteld en betaald met iDEAL. Echter geen bevestigings email ontvangen of de bestelling is geplaatst of wanneer de schoenen worden afgeleverd. Vervolgens op 3 april en 4 april een email verstuurd aan mailorder@stylefile.nl. Ook hierop geen reactie gekregen. Heb dus geen idee wat wat de status is van mijn bestelling. Zeer teleurstellend.
Vandaag geplaatst
Peter Zaal - Ordernummer: 30001116768740

 
 
 
 

Vriendinnetje van me heeft daar zwarte Nike Roshe...

Isabelle op 18-12-2014 - Gekocht: Nike Roshe run
Vriendinnetje van me heeft daar zwarte Nike Roshe run schoenen besteld (niet goedkoop) voor mijn verjaardag. vervolgens krijgt alleen zij de email dat de bestelling is gelukt, terwijl ze ook mijn email had door gegeven omdat het bij mij geleverd zou worden. Ik krijg dagen lang niks te horen, zij ook niet. Ik email hun om te vragen wanneer ik mijn bestelling kan verwachten... dan pas emailen zij terug om te zeggen dat mijn schoenen niet meer in voorraad waren omdat iemand ze tegelijk had besteld.

Kortom: 90 euro betaald, geen bevestiging gekregen, geen lever datum ontvangen, schoenen waren niet eens in voorraad. Als ik ze nooit had gemaild had ik nooit schoenen gekregen en hadden zij het geld gehouden.
Geen enkele sorry erover, en vragen over waarom laten jullie dat niet uit jullie zelf weten werden gewoon genegeerd.

 
 
 
 

Begin februari 2 jacks besteld,maat was te groot...

J.beugels op 16-2-2013 - Ordernummer: 572521
Begin februari 2 jacks besteld,maat was te groot terug gestuurd voor ruilen kleinere maat. Een maat niet meer te leveren. Op het retour formulier 2x vermeld het banknummer voor het niet meer te leveren jack. Bij dat jack weer moeten vermelden het banknummer.

Geen geld retour, wij zijn gebeld dat het nummer niet klopte weer het banknummer vermeld, helaas na 5 werkdagen nog geen geld terug. Dit motiveert niet om nog eens iets te kopen. Zelf direct betaald gelijk bij de bestelling. Hoop op een goed afhandeling.

 
 
 
 

Weinig verbeterpunten nette webshop goede klantenservice en de...

Bart Manders op 23-11-2012
Weinig verbeterpunten, nette webshop, goede klantenservice en de producten zien er prima uit en zijn prima.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie