Suntip ervaringen en reviews

Online boeken onpersoonlijk? Vergeet het maar! Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan de reisspecialisten van SUNtip voor je klaar: 7 dagen per week bereikbaar, géén boekingskosten en ANVR SGR garantie. De nadruk van ons assortiment ligt op zonvakanties, maar ook stedentrips en overige vakanties naar uiteenlopende bestemmingen onder de zon, zoals de Canarische Eilanden, Griekenland of Malta, maar ook bruisende stedentrips naar bijvoorbeeld Rome of Lissabon en verre reizen naar Bali, de Malediven of Kaapverdië.

De website heeft met meer dan 6500 accommodaties voor ieder wat wils, voor de beste prijs. Door deze diversiteit vind je gegarandeerd altijd iets dat precies past bij jouw vakantiewensen. En om jou van de beste tips te kunnen voorzien, brengen de reisspecialisten van SUNtip zelf regelmatig een bezoekje aan een van hun bruisende bestemmingen.


Adresgegevens

Website www.suntip.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Suntip is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Suntip is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 21 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Suntip

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Suntip en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Suntip betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Suntip betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 21 beoordelingen van consumenten ontvangen.

We hebben onze vakantie via de site gereserveerd

Dhr. J. Joosten op 8-1-2018
We hebben onze vakantie via de site gereserveerd en dit ging heel makkelijk. Alles is duidelijk aangegeven. Daarna nog telefonisch contact gehad over bepaalde dingen en hierin werden we heel goed geïnformeerd.

 
 
 
 

Uiteraard kan er wat mis gaan tijdens je vakantie

Gert-jan op 7-11-2017
Uiteraard kan er wat mis gaan tijdens je vakantie, daar ben ik me bewust van. Tijdens onze vakantie kwam er maar geen info over de pick-up tijd voor de transfer voor de vlucht naar huis. Ik kreeg hier een wat raar gevoel bij en heb ze een dag van te voren gemaild. Geen probleem hoor meneer, deze info is morgen bij uw hotel. Niet dus.

Op onze laatste dag dus noodgedwongen aan het hotel gebonden omdat we niet weten hoe laat we opgehaald gaan worden. Uiteindelijk het noodnummer gebeld van de transfer maatschappij, nummer is niet eens in gebruik. Fijn dan... noodnummer.

Suntip gebeld, uitgelegd wat er aan de hand is we gaan het uitzoeken en bellen u terug. Dat duurt dan vervolgens een lange tijd en dus kan je nog steeds niets gaan ondernemen, zelfs niet even weg een hapje eten of zo. Uiteindelijk wordt je teruggebeld en krijg je een transfertijd door, de dag is dan al nagenoeg om. Absoluut al niet blij door de stress, de verloren dag en het lange wachten pak je dan je koffers maar en sta je op de door Suntip aangegeven tijd bij de receptie van je hotel.

Maar raad wat, al wat er komt geen transfer bus, zelfs een uur na de aangegeven tijd nog steeds niets. Stress. Weer bellen dus, weer uitleggen wat er aan de hand is en opnieuw we gaan het uitzoeken en bellen u terug. Dat gebeurt dan ook de chauffeur is nu onderweg. En inderdaad, er komt een norse en chagrijnige chauffeur, gooit letterlijk de bagage in zijn bus en rijd als een dwaas, snoeihard, meerdere malen door rood en op het vliegveld gooit hij ook weer letterlijk de koffers uit de bus. Beide koffers beschadigd. Bij thuiskomst dit verhaal als klacht neergelegd bij Suntip.

Voor alle stress, de verloren laatste vakantiedag, telefoniekosten vanuit Turkije naar Nederland en de beschadigde koffers geven ze een tegemoetkoming van 25,-. Dus ja, wees gewaarschuwd, als er wat mis gaat verwacht dan niets van een fatsoenlijke klachtenafhandeling. Of je gokt dat alles goed gaat of je neemt een andere reisaanbidder is mijn advies.

 
 
 
 

Zeer scherpe aanbiedingen gewoon zelf alles via internet regelen

Tom op 24-6-2017
Zeer scherpe aanbiedingen, gewoon zelf alles via internet regelen en indien nodig wordt er contact op genomen als er bijvoorbeeld geen koffer is bijgeboekt. Voor mij geen andere meer

 
 
 
 

Antwoord op onderstaande beoordeling: Gebeld door manager...

Anoniem op 2-2-2017 - Ordernummer: AR00X2AYT0998228
Antwoord op onderstaande beoordeling: Gebeld door manager contact center. Klacht is netjes opgepakt en nu naar behoren afgehandeld. Wij zijn op dit moment weer tevreden!

 
 
 
 

Via Suntip een vakantie geboekt

Anoniem op 31-1-2017 - Ordernummer: AR00X2AYT0998228 - Gekocht: Vakantie Turkijke
Via Suntip een vakantie geboekt. Deze werd ondergebracht bij TUI. Per abuis een verkeerde kamer geselecteerd. ivm kleine kinderen wilden we dit heel graag wijzigen. Via de site waren de kamers gewoon beschikbaar voor een meerprijs van 80 euro. Gebeld met Suntip. We kunnen dit regelen maar dan graag even 271 euro overmaken. Zij waren afhankelijk van TUI. Gebeld met TUI. Deze gaven aan dat zijn niets voor mij konden betekenen omdat ik geboekt had bij Suntip. Mijn advies. Betaal wat meer en boek bij de grote en betrouwbare maatschappijen. Suntip voor mij nooit meer!

 
 
 
 

Ik heb op 9 september geboekt

Anoniem op 16-9-2016
Ik heb op 9 september geboekt voor vertrek op 27 september a.s., met spoed moest ik contact opnemen gisteren vanwege dat corendon niet meer op dinsdag vliegt vanaf eindhoven. 3 maal gemaild 1 maal gebeld, maar tot dusverre geen oplossing. Terwijl ik alles geregeld heb voor die 8 dagen vanaf dinsdag. Hoe is het mogelijk dat dit 6 dagen na boeking bekend wordt? Graag hoor ik of andere hier ook problemen mee hebben.

 
 
 
 

Vakantie geboekt en betaald voor 11 dagen omdat...

Alexander Kivits op 16-7-2015
Vakantie geboekt en betaald voor 11 dagen omdat er bij de beschrijving van de reis, heen en terug reis vliegtijden stonden waar wij onze vakantie na lang zoeken op afgestemd hebben. Nu kom ik er zelf achter 3 weken voor vertrek bij het reserveren van de bagage, dat onze vluchten geannuleerd zijn voor de heen en terug reis. Het reis bureau heeft mij daar nooit van op de hoogte gesteld. Ik heb contact opgenomen met Suntip.nl en zei vinden dit een normale gang van zaken. Nu met de nieuwe vliegtijden ben ik met mijn gezin 2 vakantie dagen kwijt. Hier wordt door Pelikaan reizen waar (suntip.nl) onderdeel van is lachend op gereageerd. Staat duidelijk in de factuur onder voorbehoud van wijziging in de vliegtijden.

Maar om mij tegemoet te komen en een andere vlucht aan te bieden omdat ze zelf in gebreke zijn gebleven. Bieden ze mij aan een dag eerder te gaan voor de meerprijs van let op 900 euro . Doe ik dit niet wordt er verteld dan heb je toch nog 9 vakantie dagen over wordt er lachend verteld door de supervisor!! En als ik mijn recht wil halen ga ik maar naar de geschillen commissie waar je weinig succes hebt zei de beste man. Zo kan ik ook reizen verkopen mensen een bevestiging geven wanneer ze heen en terug reizen, en dan proberen de laatste 5 dagen voor vertrek pas de waarheid vertellen als de tickets binnen komen met de post. Vandaag 16 juli 2015 contact gehad en mij nog steeds geen duidelijkheid gegeven. Nu ben ik zo brutaal geweest om zelf contact op te nemen met de vliegmaatschappijen die me wel netjes geholpen hebben. En ben ik er definitief achter gekomen dat ik ben opgelicht door suntip.nl. Die van mijn gezin 2 vakantiedagen hebben gestolen.

 
 
 
 

Geachte Eerst wil ik toch even aanstippen dat...

Anoniem op 7-7-2014 - Ordernummer: 6324816.1 - Gekocht: Reis naar Hotel Hawai 4 Marmaris
Geachte, Eerst wil ik toch even aanstippen dat wij geen enkele negatieve ervaring hebben gehad met Suntip via Pelikaan Reizen noch ter plaatse met de hostess Marlissa van Corendon. Wij werden uitstekend begeleid, chapeau voor haar!

Wij boekten Hotel Hawai in Marmaris van 24/06 tot 5/07/2014 maar kwamen bedrogen uit. Dit is helemaal geen 4 waard. De foto's op de site zijn zo misleidend, want alles oogt veel groter en aantrekkelijker dan het in werkelijk is.Wij hadden een meerprijs betaald voor kamer met zeezicht. Deze vernieuwde kamer was netjes ingericht doch je kon er amper draaien. Eén muur was volledig ingericht als wandkast. Doch geen gepaste kleerkast waar je een kleed kon inhangen. Hooguit een vest.De rest waren allemaal lades.Geen spiegel, geen stoel of zeteltje, geen tafel en een mini TV-tje. Zicht op zee was er wel maar lateraal, Klein terrasje.

Het zwembad was veel te klein en er stonden slechts een veertigtal ligbedden/parasols, wat voor zon hotel weel te weinig is. Waren verplicht plaats te nemen op de stoelen van het buitenrestaurant.( Er is ook geen ander). Handdoekenservice leek er niet te zijn, iedereen had zn eigen badlaken mee. De buitenbar (binnen geen bar) wordt bediend door ongeïnteresseerd personeel die liever opruimen dan bedienen. Ze laten je daar gewoon staan als je niet roept. Het tonen van een kaart om te controleren wat je totale verbruik is, is gewoon onaanvaardbaar. Iedereen draagt toch een polsbandje voor All in! Hun uitvlucht is dat zij op deze manier de stock beter kunnen bijhouden!? Je moet ze dus steeds bij je hebben, zelfs in je zwembroek! In de 17 jaar dat ik naar Turkije kom heb ik dit nooit geweten!

Het hotel is gelegen in een stoffig (met onverhard wegdek) steegje tussen hoofdbaan en zeedijk.Het busje van de touroperator kan dus niet bij het hotel. Je wordt afgezet op de grote baan en moet je bagage zelf naar binnen sleuren.Het hotel geeft ook geen rechtstreekse toegang tot het strand. Het is vlakbij, maar de strandjes zijn allemaal eigendom van de talrijke (luidruchtige) bars en danscafés op de zeedijk. Rust moet je hier niet verwachten.Op al die strandjes betaal je voor een zetel/kussen/drankjes. Dus ook NIET inbegrepen in je all in, terwijl dat bij hotels met eigen strand wél zo is.

In hotel Hawaï betaal je per dag voor wifi maar t werkt nooit! = idem in andere hotels, maar daar betaal je niet extra. Het personeel van Hawaï loopt er slordig en met tegenzin bij. Er wordt niks gevraagd, niks gezegd. Borden afruimen zoals elders in Turkije is hen vreemd. Aan de bar laten ze je gewoon staan tot je hen zelf wenkt. Het eten is er beperkt. De all in formule stopt om 23u. Meestal is dat 24u na de nachtsoep!?

Het publiek dat je hier aantreft : Russen (die ze overal buiten kijken wegens geen opvoeding!) Oost-Europeanen, Engelsen en Oosterlingen (dames in nikab). Wij voelden ons hier als kleine Belgen niet thuis en hebben Corendon onmiddellijk omboeking naar een ander en beter hotel gevraagd.t Heeft ons wel een opleg van 380,-? gekost, maar dat alles nog liever dan in Hawaï te blijven... Ik heb de hotel beoordelingen niet uitgebreid genoeg gelezen, anders had ik het vooraf geweten, maar er was maar één beoordeling van dit jaar, na de vernieuwingen. Alleen spijtig dat een touroperator als Corendon hier geen gevolg aan geeft! Wat is dan nog de zin van deze beoordelingen? Mensen blijven erin lopen en komen bedrogen uit. Wie het HIER goed vindt, is spijtig genoeg NIKS gewoon of heeft nooit elders in een degelijk Turks hotel geweest.Hij kent dan bijgevolg ook niet de ware betekenis van All In. Dan toch maar eens een ander 4 hotel proberen en dan een oordeel vellen! Wij weten wel beter, maar zijn er niets vemoedend en verdergaand op de foto's ingelopen. Een dure les voor de toekomst :-(

 
 
 
 

Een reisorganisatie met service op maat en waar...

Walther van Alem op 12-5-2014
Een reisorganisatie met service op maat en waar de klant centraal staat!

 
 
 
 

Uiteindelijk na nog een email hebben ze de...

Italie op 16-12-2013
Uiteindelijk na nog een email hebben ze de reis toch voor de aangeboden prijs geleverd. Vind het een erg onprettige manier van werken maar ik heb de reis kunnen boeken voor de aangeboden prijs dus vind een lichte correctie van eerdere recenties wel zo sportief.

 
 
 
 

Nog geen anderhalve dag na een prijsaanbod gekregen...

Italie op 14-12-2013
Nog geen anderhalve dag na een prijsaanbod gekregen te hebben voor een vakantie 7 maanden later konden ze de prijs niet meer waarmaken en vroegen ze EUR 280 euro meer toen ik de prijs wilde boeken.

 
 
 
 

Woensdag 31 juli heb ik een reis geboekt...

Anoniem op 9-8-2013 - Ordernummer: 03NVN67172831DLM01
Woensdag 31 juli heb ik een reis geboekt naar Icmeler, van 10 t/m 18 augustus. We zouden in een 4-sterren accommodatie zitten. Donderdag 8 augustus (2 dagen voor vertrek) krijg ik te horen dat ons hotel overboekt is. De -volgens ANVR opgestelde actie- is dat de reisorganisatie mij een vergelijkbaar alternatief aanbiedt.

Suntip heeft mij verteld dat we uit ons oorspronkelijke (4-sterren) hotel moeten en er zijn geen vergelijkbare andere hotels beschikbaar. Wel stelt Suntip een 3-sterren hotel voor en beweert ook dat deze duurder is dan ons eerste hotel. Naderhand is gebleken dat dit niet waar is. Na enkele protesten van onze kant kregen we uiteindelijk het aanbod om in het 3-sterren hotel te zitten + kamer met zeezicht + tegemoetkoming van het prijsverschil + een vergoeding van ongeveer 100,- + vergoeding gebruik koelkast en airco.

Het alternatief is het aanbod afwijzen. In dat geval krijg ik het complete bedrag van de vakantie terug en zit ik de komende week thuis. Dit is helaas geen optie, aangezien ik met moeite deze week vrij heb kunnen krijgen en omdat het kort dag is kan ik ook geen andere vakantie regelen in de tussentijd.

Al met al maakt Suntip van hun probleem het mijne, geven ze het hotel en Neckermann de schuld. Ze bieden mij een leefbaar alternatief aan, wat weliswaar ver onder de verwachting ligt van wat we van onze vakantie hadden verwacht.

 
 
 
 

Hotel Vik Gran Costa del Sol is geen...

Anoniem op 7-8-2013 - Ordernummer: weet ik niet meer
Hotel Vik Gran Costa del Sol is geen 4 sterren waard, All inclusive eenzijdig het eten, wachttijd van 20 minuten, alle ligbedden zijn stuk, te klein zwembad, klacht word pas in behandeling genomen als de vakantie voor bij is, in de eetzaal is geen controle op kinderen die met handen overal aan ijs en etenswaren zitten ouders kijken gewoon toe. En in het dorp Mijas is echt niets te beleven 20 tal winkels, ik heb al heel wat Hotels in de Costa del sol gehad, maar dit komt er voor ons heel slecht uit de bus, dus nooit meer!

 
 
 
 

Willen onze reis naar Tunesie omboeken gezien de...

Anoniem op 5-8-2013 - Ordernummer: 3268/31522
Willen onze reis naar Tunesie omboeken gezien de politieke onrust in dit land. Het kost ons dan minimaal 400 euro omdat het ministerie van Buitenlandse zaken alleen een negatief reisadvies voor bepaalde gebieden heeft afgegeven. Slechte zaak!

 
 
 
 

Een week voor vertrek wordt onaangekondigd de vluchttijd...

Bram Wilbrink op 24-9-2012
Een week voor vertrek wordt onaangekondigd de vluchttijd aangepast van 13.00 naar 16.00. Dit houd in dat het hotel voor de nacht voor de vlucht eigenlijk overbodig is en dat je midden in de nacht in je hotel op bestemming aankomt. Men verwees naar Corendon en naar de ANVR-garantie en daar bleef het bij. Niet klantgericht en geen aanrader. Ook Corendon wilde van niets weten, dit was de normaalste zaak van de wereld.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie