Sunweb ervaringen en reviews

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf 99 euro!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.


Adresgegevens

Website www.sunweb.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Sunweb is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Sunweb is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 17 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Sunweb

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Sunweb en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Sunweb betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Sunweb betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 17 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Eerste keer bij Sunweb geboekt

Alwin van den Brand op 24-8-2017
Eerste keer bij Sunweb geboekt. Vergeleken met ervaringen andere reis organisaties is Sunweb de beste. Alles echt goed geregeld en erg fijn dat hostess altijd bereikbaar zijn.

 
 
 
 

Je hoeft bij Sunweb geen reisbegeleiding te verwachten

David op 24-6-2016
Je hoeft bij Sunweb geen reisbegeleiding te verwachten. Ik en mijn vriendin werden niet ontvangen door onze reisleiding bij aankomst. Dit vonden wij al vreemd. Andere van onze reisgenoten, niet allemaal, kregen een brief in het geval wij onze reisbegeleiding nodig hadden. Wij zouden er later 1 moeten ontvangen, nooit gekregen.

Later in de vakantie werden er spullen van mijn vriendin gestolen op het strand. Iedereen wist hier blijkbaar al van dat het in deze omgeving zou gebeuren maar niemand heeft ons op enige manier gewaarschuwd hiervoor. Hotel bood geen hulp aan, enige wat zij konden doen was de reisbegeleiding benaderen. Die wou ook niet helpen omdat mevrouw op Costa Brava was, 200 km bij ons vandaan. Wij hebben dagen lang zelf moeten uitzoeken waar de juiste politie bureau was waar je aangifte kan doen, we werden van de ene plek naar de andere gestuurd en mevrouw de reisleider wist van te voren welke informatie wij nodig hadden om aangifte te doen maar dat werd ons naderhand vertelt toen we zelf al alles hadden moeten regelen..

Nu, terug bij aankomst, heb ik Sunweb benaderd over deze horror vakantie en nu houden nu houden zij mij aan het lijntje dat ik 2 weken zou moeten wachten omdat ze onderzoek gaan doen. Dat is natuurlijk heel toevallig omdat mensen natuurlijk nu gaan boeken voor het hoogseizoen. Sorry, maar bij Sunweb zal ik nooit meer boeken.

 
 
 
 

De reizen die je online kan boeken zijn...

Ilse op 18-1-2016 - Ordernummer: 2622992
De reizen die je online kan boeken zijn niet allemaal beschikbaar. Ze laten je eerst de reis boeken en laten dan weten dat die vlucht niet vertrekt. Ze stellen je dan voor om op een andere datum te vertrekken. Past dit niet en kies je en andere reis, krijg je niet meer de voorwaarden (vroegboekkorting, luchthavenvervoer aan 1 euro,...) die je bij eerste boeking wel had. Als je belt voor iets te regelen, moet je 30 cent per minuut betalen. Je bent al gauw enkele minuten aan de telefoon voor je iemand kan spreken.

 
 
 
 

Mijn reis was snel bedorven toen bij aankomst...

F.h. op 16-4-2014
Mijn reis was snel bedorven, toen bij aankomst in Tignes mijn bagage niet meer in de kofferruimte van de bus was. Toen ik de chauffeur vroeg waar mijn bagage naartoe kon zijn gegaan, was zijn antwoord dit is je eigen verantwoordelijkheid.

Ik heb verder naar Sunweb gebeld, maar deze kon enkel zeggen dat ze hun best deden om mijn zak terug te vinden, en dat ze me later die dag nog zouden terugbellen. Ik heb uiteraard nooit een telefoontje gehad. Toen ik terug was van reis heb ik hen gevraagd hoe de compensatie geregeld zou worden, maar blijkbaar staan in de kleine letters van het contract dat men ten ALLE tijde verantwoordelijk is over zijn gerief, dus zelfs gedurende de busreis waarbij men verplicht is zijn bagage in de kofferruimte te steken.

Als men een vliegtuig neemt en dat men zijn bagage incheckt, is de vliegmaatschappij verantwoordelijk voor uw bagage. Waarom is dit hier het geval niet? Laat een zeer zure nasmaak na!

 
 
 
 

Wij hebben meerdere malen bij Sunweb geboekt en...

Van Dessel op 10-7-2013
Wij hebben meerdere malen bij Sunweb geboekt en zijn nog steeds meer dan tevreden! Goed geregeld, niet duur en goede service. In juni terug gekomen uit Turkije en bij thuiskomst mistte ik mijn jas en sjaal. De hostess in Turkije gebeld, die terug ging naar het hotel om mijn spullen op te halen. De spullen konden verstuurd worden, maar ik wilde eerst weten hoeveel dat ging kosten. Keurig terug gebeld vanuit Sunweb in Nederland. Kosten waren 100,00 euro (toch blij dat ik eerst de kosten had opgevraagd)

Gelukkig waren er alternatieven, en heb ik mijn jas en sjaal kosteloos (op mijn eigen risico) thuisbezorgd gekregen. Wat een service. Prima reisorganisatie!

 
 
 
 

Een reis boeken bij Sunweb gaat heel makkelijk...

Annvos@gmail.com op 22-6-2013
Een reis boeken bij Sunweb gaat heel makkelijk, maar als reistijden kort voor de vakantie zo drastisch wijzigen, zodat je een dag minder vakantie hebt, terwijl je gewoon hetzelfde moet betalen, geeft Sunweb niet thuis. Levering orders is zelfs met 1 ster nog te hoog gewaardeerd.

 
 
 
 

Al jaren zeer tevreden klant altijd perfect geholpen. Dit...

k van eijsden op 8-5-2013
Al jaren zeer tevreden klant, altijd perfect geholpen.
Dit jaar vlak voor de vakantie ongeluk gehad, Sunweb heeft van alles geregeld zodat onze vakantie toch door kon gaan, al was het wat aangepast. Petje af voor Sunweb!

 
 
 
 

Zeer goede service ik heb al verschillende keren...

R.brouwers op 29-12-2012 - Ordernummer: Villa Side Residence
Zeer goede service, ik heb al verschillende keren hulp nodig gehad. Overboeken/vliegtuigmaatschapij wijzigen/hulp op locatie (Turkije) en telkens weer zeer goed geregeld. Ook heeft Sunweb leuke actie's.

Enigste minpuntje blijft (maar dit is bij veel internet aanbieders) dat de prijs op de hotelpagina niet overeenkomt met het eindbedrag. Dit door vreemde bedragen die erbij komen. Door velen reizigers wordt dit, terecht, niet gewaardeerd zelf zie ik het als een weetje! Hierna kun je alsnog een prijsvergelijk maken met andere aanbieders.

 
 
 
 

We zijn een aantal keren met sunweb op...

j. van Puffelen op 1-10-2012
We zijn een aantal keren met sunweb op vakantie geweest en tot nu is het ons uitstekend bevallen.

 
 
 
 

Alles ging eigenlijk top met Sunweb tot vandaag......

Iris op 25-4-2012
Alles ging eigenlijk top met Sunweb tot vandaag... Toen ik mijn tickets ging uitprinten zag ik dat 'van' voor mijn achternaam hebben gezet. Aangezien ik dat natuurlijk zelf nooit zou doen en mijn partner en 2 kids een andere naam hebben met wel 'van' ervoor is het duidelijk dat het hun fout is. Maar omdat ik hun fout niet op tijd gezien heb moet ik nu 27 euro wijzigingskosten gaan maken voor het simpel versturen van een aangepast PDF-je... Bar en bar slechte klantenservice, belachelijk en de omgekeerde wereld!

 
 
 
 

Wij zijn op skiverlof vertrokken met Sunweb in...

Kasia Tom op 30-3-2012
Wij zijn op skiverlof vertrokken met Sunweb in Maart 2012. De boeking per internet is foutloos verlopen. De reis is heel goed meegevallen: Uiterst comfortabele bus, zeer ruime mooie kamers, uitzonderlijk lekker eten en van hoge kwaliteit. Kortom: wij kregen veel meer dan wij voor die prijs hadden verwacht.

Bovendien heeft 1 van ons een ski-ongeval gehad, spijtig genoeg. Het contact met Sunweb verliep ongelooflijk vlot en vriendelijk. Wij hebben meer dan standaard assistentie gekregen en voelden ons enorm goed opgevangen. We raden het dus meer dan aan!

 
 
 
 

blijkbaar halen ze de slechte beoordelingen er zelf...

Pat op 9-12-2011
blijkbaar halen ze de slechte beoordelingen er zelf uit, want ik mis er een aantal. hele slechte ervaring, altijd wel een behoorlijk aantal overboekingen, en dan? zoek het zelf maar uit, de kans dat je je vakantie ziet varen...is groot! en hulp is ver te zoeken.

 
 
 
 

heb al meerdere vakanties bij sunweb geboekt niets mis...

Astrid op 12-1-2011
heb al meerdere vakanties bij sunweb
geboekt, niets mis mee.
Alles goed geregeld.

 
 
 
 

Service van Sunweb is TOP Mijn oma werd...

Stephanie op 27-5-2010
Service van Sunweb is TOP! Mijn oma werd ziek in de algarve, en de reisleidster Joke heeft ons super geholpen. Ontvangst goed, transfer super! Altijd TOP TOP TOP!

 
 
 
 

Ben vorig jaar heerlijk op vakantie geweest met...

Jerry op 13-7-2009
Ben vorig jaar heerlijk op vakantie geweest met Sunweb. Aardige (en leuke) reisleidster en veel excursies gedaan. Wat wil je nog meer!

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie