Tegeldepot ervaringen en reviews

Tegeldepot.nl is de grootste tegel- en sanitair outlet van Nederland. Met een ruim aanbod A-merken tegen outletprijzen biedt Tegeldepot alles voor je badkamer en toilet van bekende merken als Bruynzeel, Plieger, Geberit, Grohe, Villeroy & Boch en Sphinx. Dit is maar een kleine greep uit de verschillende merken die wij leveren. Een greep uit ons assortiment: tegels, baden en douches, wastafels en kranen, badkamerspiegels, badmeubels en toiletten. Tevens vind je alle badkamer en douche accessoires bij ons tegen lage aantrekkelijke prjizen.


Adresgegevens

Website www.tegeldepot.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
in Zeewolde
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Tegeldepot is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Tegeldepot

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Tegeldepot en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Tegeldepot betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Tegeldepot betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 12 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Al 2 keer de verkeerde tegels geleverd gekregen

Anoniem op 18-12-2019 - Ordernummer: 100211782
Al 2 keer de verkeerde tegels geleverd gekregen. Wat een vreselijk bedrijf. Alles duurt lang. Geen hulp om iets snel geleverd te krijgen. Waardeloos. En ondertussen moeten de vakmannen maar wachten tot wel het juiste geleverd wordt

 
 
 
 

Bestelling geplaatst, betaald geen mail of telefoon

Samanta op 9-7-2019
Bestelling geplaatst, betaald geen mail of telefoon wanneer te bezorgen. Als er bezorgd zou worden zou er een uur van te voren contact worden opgenomen. Dit is niet gedaan. Vervolgens waren wij heel de dag werken is het pakket voor de voordeur geleverd omdat de buren hadden gezegd zet daar maar naar dit is wat het bedrijf verteld.

Vervolgens meerdere malen contact gehad. Ook niet echt vriendelijk te woord gestaan of kijken na een oplossing waar mijn pakket is gebleven. Volgens hun geleverd maar niks gezien. Hier hebben ze een foto van genomen die ik nog moet krijgen dat het pakket in de voortuin stond. Aangezien wij heel de dag niet thuis zijn en hoogstwaarschijnlijk door derde is meegenomen. Moesten het probleem maar zoeken bij de buren want die hadden toestemming aan de chauffeur gegeven. Ook deze wisten van niks. Uiteindelijk geen oplossing,geen pakket, en geld kwijt.

 
 
 
 

Fonteinset besteld op dinsdag

Diana op 14-6-2019 - Gekocht: Fonteinset
Fonteinset besteld op dinsdag. Op de site op voorraad dus op woensdag zal hij worden geleverd. Ik word keurig gebeld dat de fonteinset i.p.v. dinsdag op woensdag wordt geleverd. Het is nu vrijdag, ik hoor niets meer. Op mijn mail wordt niet gereageerd. Inmiddels telefonisch al 8x langdurig in de wachtrij gestaan, zodra ik opschuif richting beller nummer 1, wordt de verbinding verbroken! De site geeft nog steeds aan dat de betreffende fonteinset op voorraad is en de volgende dag kan worden geleverd.

 
 
 
 

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Ywe op 13-5-2019
Goede site. Voor de rest, 2 keer meer dan 3 kwartier uur in de wacht gestaan. Op mijn verstuurde mail wordt niet gereageerd. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.

 
 
 
 

In 2010 heb ik mijn badkamer verbouwd

Björn wildschut op 26-2-2019
In 2010 heb ik mijn badkamer verbouwd met onder andere een complete douche set. Na 8 jaar moet ik de thermostaat hiervan vervangen maar het merk blijkt inmiddels failliet. Toch heeft het team van Tegeldepot alle moeite gedaan om een vervangende thermostaat te vinden en deze kosteloos ter beschikking te stellen. Wat een service. Nogmaals bedankt Tegeldepot.nl

 
 
 
 

Voor veel geld een douchecabine aangeschaft

Anoniem op 2-2-2019 - Ordernummer: 100129668 - Gekocht: BWS subliem schuifdeuren
Voor veel geld een douchecabine (schuifdeuren en zijwand) aangeschaft. Monteur komt bij plaatsing 4 onderdelen tekort (er zitten verkeerde onderdelen bij). Bovendien zijn de handvatten verschillend van kleur en beschadigd.
Nu 2 weken verder nog steeds de ontbrekende onderdelen niet ontvangen. Ik zit dus met een totaal onbruikbare douchecabine.van ? 500. Tegeldepot.nl is tot heden in gebreke gebleven. Weggegooid geld en een ondeugdelijk product.

 
 
 
 

Ik heb 8 maanden geleden een douchecabine gekocht

Ms op 1-11-2018
Ik heb 8 maanden geleden een douchecabine gekocht die nu al stuk is. Het glas is spontaan gesprongen. Ik was nog geeneens in de badkamer aanwezig. Tegeldepot geeft aan dat ze het heel erg betreuren maar leggen zonder maar te komen kijken alle schuld bij mij.

Ze zeggen coulance toe te passen door het nieuwe onderdeel dat ik moet kopen voor bijna de helft van de nieuwprijs, gratis te versturen. Nou dank je wel Tegeldepot voor dit royale gebaar. Kortom ze leveren kwalitatief slechte producten en schuiven alle verantwoordelijkheid af als iets in de garantieperiode stuk gaat.

 
 
 
 

Groot assortiment en duidelijke site

Anoniem op 27-9-2018 - Ordernummer: 100114514 - Gekocht: Douchewand rookglas
Groot assortiment en duidelijke site, ik belde voor een vraag en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik moest het voor 15 uur bestellen en had het de volgende dag in huis. Helemaal dikke prima.

 
 
 
 

Fijn bedrijf met goeie service

E de Haan op 27-9-2018 - Gekocht: Badkamer
Fijn bedrijf met goeie service en mooie showroom!

 
 
 
 

Perfecte douche wand voor een scherpe prijs

Ron Bieshaar op 8-5-2018 - Ordernummer: 100098934 - Gekocht: Douche wand
Perfecte douche wand voor een scherpe prijs. Perfect volgens afspraak geleverd.

 
 
 
 

De douchewand lekt aan alle kanten

Maya op 28-8-2017 - Ordernummer: 100069760
De douchewand die wij gekocht heben lekt aan alle kanten. Volgens de handleiding gemonteerd. Contact opgenomen met Tegeldepot en die vertelden doodleuk dat het frame niet kan lekken. Na verschillende malen proberen en een filmpje gemaakt te hebben kregen we reactie van de fabrikant dat we ook het glas maar moesten afkitten (dus geven ze toe dat het dus kan).

Douchecabine is nu aan alle kanten gekit, zelfs tussen frame en glas. ziet er vreselijk uit. Dat verwacht je totaal niet van een nieuwe douchecabine! Probleem nog steeds gaande, want we hebben nog steeds lekkage. Klanten service medewerker reageerde in mijn ogen onredelijk! Zou dit bedrijf absoluut niet aanraden, dan maar iets meer betalen voor een cabine

 
 
 
 

Artikel zou direct geleverd worden

M v keken op 23-3-2017 - Ordernummer: 100055575
Artikel zou direct geleverd worden. Komen er eerst een paar schroeven, gebeld, het artikel komt vandaag nog hoor. Deellevering, 2 dagen later mail artikel pas week 18. Gebeld nee artikel is geleverd? Later door correcte aardige medewerker teruggebeld, u heeft gelijk is niet geleverd. Deze week plaatsing wc, dus bestelling geannuleerd.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie