Tennis-point ervaringen en reviews

Voor ons is tennis een intelligente, bevredigende manier om je vrije tijd vorm te geven. En nog veel meer dan dat, natuurlijk. Een houding, die een indruk nalaat op elk aspect van het leven. Een begeestering, die je terugvindt in alles wat wij aanbieden. Tennis-Point biedt alles wat met de tennissport te maken heeft tegen de beste prijs garantie. Van de adidas tennisschoen tot de Yonex Poly Tour Pro tennissnaar. Je vindt bij ons meer dan 20.000 producten van meer dan 100 merken. Tennis-Point.nl is de officiële en exclusieve Eurosport en diverse nationale en internationale organisaties en verenigingen.


Adresgegevens

Website www.tennis-point.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Tennis-point is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Tennis-point is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 9 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Tennis-point

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Tennis-point en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Tennis-point betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Tennis-point betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 9 beoordelingen van consumenten ontvangen.

2 artikelen besteld en betaald

Anoniem op 19-6-2019 - Ordernummer: 5142871
2 artikelen besteld en betaald en slechts één geleverd gekregen. telefonisch niet bereikbaar, alleen een irritant muziekje en als dat is afgelopen wordt de verbinding verbroken

 
 
 
 

Ik heb een tennisracket besteld en betaald

Anoniem op 28-12-2018 - Ordernummer: 4558065 - Gekocht: Tennisracket
Ik heb een tennisracket besteld en betaald via iDEAL. Zonder mij te informeren via e-mail of telefoon hebben ze mijn bestelling geannuleerd. Zelfs in mijn account kon ik dit niet zien. Uiteindelijk na dagen wachten heb ik gebeld met Tennis-Point en toen vertelden ze me dat de bestelling geannuleerd was. Ze konden deze niet opnieuw activeren, dus ik kreeg mijn geld terug. Ik wil niet mijn geld terug, ik wil mijn bestelling ontvangen. Ik heb meerdere keren gebeld en meerdere keren een e-mail gestuurd. Uiteindelijk heb ik een klacht ingediend, dus we wachten maar af.

Update 14-09
De klacht is behandeld door een medewerker zonder authoricaties. Het is dus zinloos om een klacht in te dienen, al werd het wel aangeraden door de klantenservice. Je krijgt een e-mail terug van één zin. Er wordt totaal niet inhoudelijk gereageerd op je klacht en niet alle vragen worden beantwoord. Onbegrijpelijk voor zon groot bedrijf.

Ik wacht nu al meer dan een week totdat ze het geld van twee orders terugstorten. Administratief is het daar echt een ramp. Ik stel mijn sterren bij van 2 naar 1. Ondanks dat je een telefoonnummer in Nederland belt, krijg je een engelstalige medewerker aan de lijn en die blijft zichzelf maar herhalen.

Update 28-09
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven. Ik heb nu een deel van mijn geld terug omdat ze van alles met elkaar aan het verrekenen zijn. Zo net maar weer gebeld, net voor 17.00 uur. Een jongeman gesproken die me van alles kon uitleggen, maar niets kon oplossen. Tijdens het gesprek een e-mail gestuurd omdat ze blijkbaar niets ontvangen hadden. Hij ontving de e-mail nu wel. Opeens was het geluid weg en inmiddels na 17.00 uur. Opgehangen en direct weer gebeld en ja hoor, een voicemail dat ze weekend hebben. Toen direct weer een e-mail gestuurd met de vraag mij terug te bellen, maar denk maar niet dat dat gaat gebeuren.

Nogmaals, ik raad iedereen af om bij Tennis-Point te bestellen. Administratief is het een totale ramp daar. Geen Nederlandse klantenservice, op geen enkele manier willen ze je echt helpen, je krijgt geen normale antwoorden per e-mail, alleen maar standaard zinnen. Oprecht nog niet eerder zon slecht bedrijf meegemaakt. Nu dus maar weer afwachten. Zoals al weken. Ik ga een biertje pakken en ook maar weekend vieren.

Update 28-12
Ik heb meerdere berichten gestuurd via Facebook Messenger en zelfs op de Facebook pagina van Tennis-Point. Ze beloven al weken dat ze het oppakken, maar laten daarna niets meer van zich horen. Er komt geen inhoudelijke reactie. Ook niet op de vier klachten die ik heb ingediend via het ODR Platform.

Enorm slecht bedrijf. Ik geef het op en ga er geen energie meer in steken. Ik zal nooit meer iets bestellen bij Tennis-Point en raad het iedereen af.

 
 
 
 

Na 4 weken nog niets ontvangen

Har Groenendijk op 22-7-2018 - Ordernummer: 4414402
Na 4 weken nog niets ontvangen. Onbereikbaar per telefoon. Reageren niet op e-mails.

 
 
 
 

Mijn dochter heeft 1 juni een tennisrokje besteld

Anoniem op 29-6-2018 - Ordernummer: 4339042 - Gekocht: Tennisrokje Nike
Mijn dochter heeft 1 juni een tennisrokje besteld en betaalpas . Deze is helaas nooit aangekomen en na meerdere mails en meerdere keren het infonummer te hebben gebeld. Nog steeds niemand gesproken.

 
 
 
 

Had tape besteld voor mijn racket

Robert op 13-6-2018 - Ordernummer: 4346123 / 4368947
Had tape besteld voor mijn racket. Vervolgens 9 dagen later gebeld wat er aan de hand was met mijn bestelling. Na 25 minuten in de wacht te hebben gezeten, eindelijk een vrouw aan de lijn die zegt ik zoek het uit en je krijgt bericht op de mail. 's-avonds krijg ik zonder verder bericht een mail die mij vertelt dat ik de order heb gecanceld en dat ik mijn geld terugkrijg. Had ook schoenen besteld en die zouden volgens bovengenoemde vrouw al verzonden zijn. Maar daar wacht ik ook nog steeds op.

 
 
 
 

Ze betalen niet terug

Heico op 26-7-2017 - Ordernummer: 3689674
Ze betalen niet terug, ook al is het product niet geleverd. Sterker nog, ze claimden wel terugbetaald te hebben en hebben op ons verzoek een betaalbewijs gestuurd. Daarop staat zwart op wit dat de terugbetaling is tegengehouden. Kortom, een heerlijke slimme club waar ik geen zaken meer mee doe (en dat was best veel).

 
 
 
 

Op e-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch wel netjes

Anoniem op 17-6-2017 - Ordernummer: 123
Op e-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch wel netjes te woord gestaan, maar het beloofde retour-etiket nog steeds niet ontvangen. Er werd gemeld dat ze door drukte een achterstand hebben met de e-mails. Die achterstand lijkt mij niet meer in te halen. Ik ben nu al 2 weken bezig om iets retour te sturen. Erg frustrerend.

 
 
 
 

Ook hier een slechte ervaring met Tennis-point.nl

Anoniem op 1-6-2017 - Ordernummer: 3627894
Ook hier een slechte ervaring met Tennis-point.nl. Ik heb op 20 mei een bestelling geplaatst, maar deze is tot op heden niet verzonden. Inmiddels meerdere keren telefonisch contact gehad (na overigens lang in de wacht gestaan te hebben), waarbij mij 3 keer is verzekerd dat mijn bestelling de volgende dag verzonden zou worden. Tot op heden nog geen verzendbevestiging of iets dergelijks ontvangen.

 
 
 
 

Bestel hier serieus alleen als je niets hoeft te retourneren

Elke op 24-3-2017
Bestel hier serieus alleen als je niets hoeft te retourneren. Of beter nog, bestel er niets! Wij hebben hier iets besteld, geretourneerd, bewijs dat het retour is gekomen via de track en tracé code en gewoon het geld niet terug krijgen. Ze zeggen glashard niets te hebben ontvangen terwijl de code toch iets anders aangeeft. Hopla 150,- euro lichter... Snap wel dat ze geen review mogelijkheden hebben op Facebook!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie