Tirendo ervaringen en reviews

Bij Tirendo.nl kun je makkelijk en veilig banden online kopen. Snel en simpel. Tirendo richt zich op kwaliteit en de best mogelijke service. Alle soorten banden tegen de beste prijzen. Om onze klanten de best mogelijke service te bieden, hebben we een dynamisch team van ervaren experts uit de bandenindustrie in dienst, hierdoor bieden wij een goede kwaliteit en prijs-verhouding. Grote selectie van kwaliteitsbanden, scherpe prijzen, klantgerichte service en een uitstekende bereikbaarheid.


Adresgegevens

Website www.tirendo.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Tirendo is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 45 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met Tirendo

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Tirendo en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Tirendo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Tirendo betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 45 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ten eerste geeft de site zelf geen reviews

Stef op 26-1-2017 - Ordernummer: RD28933634 - Gekocht: Vredestein Quatrac 5 banden
Ten eerste geeft de site zelf geen reviews weer van klanten. Ten tweede was de montagepartner het APK-Station in Almere een piepklein autobedrijfje met onvriendelijke werknemers, waar ze niet wisten dat de banden binnen waren gekomen, waardoor het lang duurde voordat wij er terecht konden. Zij vroegen ipv de aangegeven 10 per band, 30 euro. Je kon er niet pinnen en ze wilden geen rekening geven. Ga daar dus nooit naartoe!

Ten derde is ÚÚn van de twee Vredestein Quatrac 5 banden na 2 weken ermee gereden te hebben geklapt. Ten vierde zijn we met Tirendo in overleg over de teruggave van het geld voor die ene band, maar daarin communiceren ze nauwelijks en ze zijn nauwelijks te volgen. En het duurt nu al een maand. De kapotte band is opgehaald door de DPD, zonder dat dit aangekondigd werd. Of die band aangekomen is, weten we niet, en het onderzoek zou wel 2 maanden kunnen duren. Ik snap wel dat ze geen reviews op de site plaatsen, itt Oponeo, waar we juist een heel goede ervaring mee hebben met dezelfde prijzen.

 
 
 
 

Internet site ziet er goed uit

Peje van den Berg op 1-8-2016 - Ordernummer: NL6996588
Internet site ziet er goed uit. Enkel een probleem met niet geleverden producten. Kan ze niet bereiken, niet via mail of telefoon! Zeer slechte service, zal maar via internationale telefoon proberen.

NIET KOPEN BIJ DEZE SITE!!!!

 
 
 
 

Banden zijn niet leverbaar

Barbara op 28-4-2016 - Ordernummer: NL6677498
Banden zijn niet leverbaar. Daarna hoor je niets meer. Je moet zelf achter je geld aan en zelfs dat is erg moeilijk. Ze zeggen zelfs dat ze geen betaling hebben ontvangen terwijl je ze eerst met iDEAL betaald. Nadat ik boos werd en de klantenservice heb gebeld, werd de hoorn van de telefoon erop gegooid. Nog steeds mijn 240 euro niet terug ontvangen.

 
 
 
 

2 banden besteld op 20-4 Continental PremiumContact

Hans Voets op 27-4-2016 - Ordernummer: NL6324238
2 banden besteld op 20-4 (Continental PremiumContact 2 215/55R18 99V) voor 146 euro per band. Aflevering bij montagebedrijf binnen 1-4 werkdagen. Gisteren (26-4) bij Tirendo ge´nformeerd waar ze bleven. In gebrekkig Nederlands te woord gestaan door klantenservice. Order zou zijn gecanceld omdat er geen afleveradres bekend was. Dit is pertinent onjuist. Afleveradres stond op de orderbevestiging. Daarna kreeg ik s-middags een mail waarin stond dat de banden niet meer leverbaar waren en dat daardoor de order was gecanceld.

Vandaag (27-4) kijk ik op de website en ja hoor, de banden zijn gewoon te bestellen maar.....echter nu voor de prijs van 184,50 euro, een verschil van bijna 40 euro per band. Ik kom tot de conclusie dat ze gewoon niet meer wilden leveren voor 146 euro en daarom onder de order uit wilden. Wat een manier van een oor aannaaiend zaken doen. Ik zou nakoming van de gesloten overeenkomst kunnen vorderen, maar ik wil met een dergelijk bedrijf niets meer te maken hebben. Dus kopers: Let goed op als jouw order om een of andere reden wordt gecanceld. Grote kans dat je hetzelfde als mij overkomt. Mij zien ze niet meer terug.

 
 
 
 

30-3-2016 set motorbanden besteld na ruim een week...

Dick op 17-4-2016 - Ordernummer: NL6876798
30-3-2016 set motorbanden besteld na ruim een week een mail dat de banden niet leverbaar zijn en mijn aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetaald zou worden. Op mails word niet gereageerd, wel telefonisch contact gehad maar daar word het naar de boekhouding geschoven. Helaas kan ik zo goed als zeker ook fluiten naar mijn geld.

 
 
 
 

Set banden voor de motor besteld na ruim...

Bob op 9-4-2016 - Ordernummer: NL6385698
Set banden voor de motor besteld, na ruim een week nog niet geleverd. Track en trace link werkt niet. Mail gestuurd naar customerservice, maar krijg een undeliverable message terug. Klanten service neemt de telefoon niet op. Telefoon op het hoofdkantoor is afgesloten. Ben bang dat de tent op de fles is. Dus pas op met bestellen.

 
 
 
 

Niet tevreden krijg geen gehoor telefoon wordt opgenomen...

Klassen op 3-2-2016 - Ordernummer: Nl 6154458 - Gekocht: Uniroyal Rain sport 3
Niet tevreden krijg geen gehoor telefoon wordt opgenomen mail niet beantwoord. Krijg een raar gevoel, 165 euro betaald voor twee banden naar geld kan ik fluiten.

 
 
 
 

Jammer genoeg leveren ze niet op tijd had...

Jef op 27-10-2015
Jammer genoeg leveren ze niet op tijd had ikzelf niet ge´nformeerd had ik zelfs nog geen bericht gekregen dat banden niet in voorraad zijn dus wachten maar.

 
 
 
 

Heb 4 winterbanden besteld keurige bevestiging ervan gehad....

Theo Kaspers op 21-10-2015 - Ordernummer: NL6673928 - Gekocht: Winterbanden
Heb 4 winterbanden besteld keurige bevestiging ervan gehad. Een paar dagen later bericht dat banden niet meer leverbaar zijn en dat ik in de ruime keuze die ze aanboden maar andere moest uitzoeken. Tot mijn verbazing waren mijn bestelde banden gewoon leverbaar en op voorraad alleen de prijs was 8 euro per band omhoog gegaan. Contact gezocht maar er woerd geen oplossing geboden alleen dat je de kleine letters moest lezen. Ik vind dit een waardeloze service.

 
 
 
 

Twee keer besteld en door eigen optreden erachter...

Derk-Jan Veneklaas op 14-3-2015 - Ordernummer: DE67382657
Twee keer besteld en door eigen optreden erachter komen dat de banden niet meer geleverd kunnen worden. Geld wel overgemaakt. Geen alternatief aangeboden.

 
 
 
 

Op 29-12-2014 heb ik 4 winterbanden besteld. Betaald...

Hermes op 8-1-2015 - Ordernummer: nl600922873 - Gekocht: Winterbanden
Op 29-12-2014 heb ik 4 winterbanden besteld. Betaald en al. Betalingsbewijs nog gemaild. Verder horen we er niks meer van. Diverse keren gebeld en gemaild. Op geen enkele wijze reageren ze terug. Aan de telefoon word je na 3 minuten er uit gegooid. Er word niet gereageerd op de mail. We denken er nu aan om aangifte te gaan doen. Weten het verder ook niet meer. Nergens word op gereageerd. Waardeloos. Weet iemand anders een manier om contact met deze firma te krijgen? Telefoonnummer in Duitsland reageert ook niemand of de verbinding wordt verbroken.

 
 
 
 

Wat een slechte en teleurstellende webwinkel Beloven al...

Louis op 16-7-2014 - Ordernummer: NL600285513
Wat een slechte en teleurstellende webwinkel! Beloven al 3 dagen dat m n band die binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd zou worden elk moment zal komen. Echter na 7 werkdagen nog steeds geen band! Auto kan dus nog niet gekeurd worden en zullen we onze vakantie wat uit moeten stellen.

 
 
 
 

20-11-2013 21:05 uur BF Goodrich banden besteld. 25-11-2013...

Louis op 26-11-2013 - Ordernummer: NL6002888869
20-11-2013 21:05 uur, BF Goodrich banden besteld. 25-11-2013 geleverd 13:15 uur. Netjes per mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en voorzien van tracking nummer. Grote klasse uitstekende kwaliteit boven mijn verwachting, bedankt Tirendo.

 
 
 
 

Vrijdag besteld om 22.00 uur dinsdag morgen in...

Rini op 8-10-2013 - Ordernummer: NL600796539
Vrijdag besteld om 22.00 uur, dinsdag morgen in huis. En een goede Dot code.

 
 
 
 

Bestellen gaat eenvoudig maar ik kreeg banden met...

Thomas op 2-8-2013
Bestellen gaat eenvoudig maar ik kreeg banden met hoogteslag. Mijn garage schrok er van toen hij er een proefrit in maakte. Na het al moeizame ophalen moeten de banden eerst door hun leverancier gekeurd worden kan twee maandjes duren. Voor de tijd kunnen ze geen geld terugstorten! Service lijkt goed totdat je hem nodig hebt.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie