Tjingo ervaringen en reviews

Tjingo biedt reizen aan naar bijna alle landen ter wereld. Via Tjingo kunnen meer dan 10.000 accommodaties geboekt worden tegen de scherpste prijs. Heeft Tjingo niet de scherpste prijs, dan kunnen klanten aanspraak maken op onze matsgarantie. Tjingo betaalt de klant dan het verschil plus 100 euro terug! Tjingo presenteert zich als de Vakantiematser van Nederland en draagt dit uit via grootschalige televisie campagnes. Wie kent de Vakantiematser inmiddels niet?


Adresgegevens

Website www.tjingo.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Tjingo is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Tjingo is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 5 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Tjingo

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Tjingo en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Tjingo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Tjingo betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 5 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ben zeer ontevreden om reden dat je speciaal...

Anoniem op 12-10-2012 - Ordernummer: 309653
Ben zeer ontevreden om reden dat je speciaal een vroege vlucht boekt en enkele dagen voor de vlucht zelf moet constateren dat je in plaats van in de ochtend vroeg pas 's avonds laat vertrekt. Dit zonder dat in een begeleidende brief daarop gewezen wordt. Daarna via mail en telefonisch contact gehad echter helaas, het is niet anders. Denk je bij Tjingo, door aanbevelingen via reclames goedkoper uit te zijn. Dit klopt echter je hebt voor 200 euro ergenis en een verknalt begin van je vakantie!

 
 
 
 

Wij hebben een vakantie geboekt via Tjingo alles...

Aniek Driessen op 29-5-2012
Wij hebben een vakantie geboekt via Tjingo, alles is perfect verlopen. Als je vragen hebt via mail word ook meteen beantwoord. Omdat wij veel slechte recensies hadden gelezen over Tjingo kregen we het een beetje benauwd en hebben even opgebeld. We werden goed te woord gestaan en hebben een hele fijne vakantie gehad!

 
 
 
 

Al enkele malen via Tjingo op vakantie geweest...

Annette Vos-Verschuren op 17-1-2012
Al enkele malen via Tjingo op vakantie geweest en is nog nooit een teleurstelling geweest. Je kunt niet even binnenlopen om je vakantie te bespreken, vandaar een minder score op bereikbaarheid. Maar als je goed bent met internet heb je dit ook niet nodig.

 
 
 
 

Snelle reactie op vragen via de mail. Meteen...

Annelies Schrader-Hof op 17-8-2011
Snelle reactie op vragen via de mail. Meteen antwoord via de telefoon. Komen hun beloftes na, als ze iets beloven dan en dan heb je het, dan is het ook op dat tijdstip aanwezig.

Heb al 2 maal een reis via hun geboekt en als je ergens dezelfde reis vind, gaat Tjingo daar nog weer onder zitten. Dus ben je altijd goedkoper dan bij een ander. Prima service!

 
 
 
 

Mooi om te zien dat ze echt goedkopere...

Esther van der Aa op 25-5-2011
Mooi om te zien dat ze echt goedkopere vakanties kunnen aanbieden dan bij het reisbureau! Mijn volgende vakantie boek ik hier weer, Lanzarote was heerlijk!

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie