Topdiscounter ervaringen en reviews

Topdiscounter.nl garandeert door haar unieke samenwerking met leveranciers een grote beschikbaarheid en snelle leveringen van een zeer breed scala van producten op het gebied van consumenten elektronica, huishoudelijke apparaten, computers en accessoires.

Topdiscounter heeft ook de beschikking over een eigen winkel zodat je een bestelling kunt afhalen of gewoon kunt gaan kijken naar bijvoorbeeld een wasmachine of een lcd/led televisie. Op de site heb je een ruime keuze uit meer dan 10.000 producten tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast bepaal jezelf wanneer en hoe je een bestelling afgeleverd wilt hebben. TOPdiscounter.nl; het prijsvoordeel van internet met de zekerheid van de winkel.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Eindhoven
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Topdiscounter is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 3 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met Topdiscounter

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Topdiscounter en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Topdiscounter betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Topdiscounter betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 3 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Mijn droomfornuis besteld was helaas niet meer voorradig...

R.groen op 24-1-2015 - Ordernummer: 353783 - Gekocht: Pelgrim fornuis
Mijn droomfornuis besteld, was helaas niet meer voorradig en de nieuwe serie behoorlijk veel duurder (wat ook klopte naar vergelijking met andere sites) Er werd mij een royale korting gegeven ,waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt.

Helaas is tijdens het transport het fornuis gevallen en lag in stukken. Men heeft alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk een nieuwe te regelen. Dit is prima gelukt op de afgesproken leverdag kreeg ik het bestelde product nog 's-avonds laat geleverd. Niets dan hulde over de communicatie en de service.

 
 
 
 

Wij hebben in mei een afzuigkap gekocht van...

De Vos op 29-10-2014 - Gekocht: Bestron afzuigkap
Wij hebben in mei een afzuigkap gekocht van Bestron. Deze hebben we niet gelijk uit de verpakking gehaald omdat we nog bezig waren met het huis. Nu hebben we hem geplaatst en hij maakt een heel raar geluid. Nog eens verder gekeken en de kap om de motor is helemaal gescheurd. Topdiscounter hiervan op de hoogte gesteld en we kunnen de afzuigkap naar hun opsturen maar ze denken niet dat er nog garantie op is, gezien de tijd dat we hem al in ons bezit hebben. Wij zijn niet blij met deze webshop en zullen hier ook niet meer kopen

 
 
 
 

Geweldig website je weet vanaf het begin al...

Evelien op 15-10-2011
Geweldig website, je weet vanaf het begin al wat je moet betalen voordat je gegevens moet opgeven. Zeer scherpe prijs voor mijn Samsung LCD ue46d6500 televisie. Afgeleverd geheel volgens afspraak en had nog wat vragen die telefonisch (binnen 10 sec. opgenomen:-) via de winkel zeer vakkundig zijn verholpen. De naam die ze gebruiken klopt als een bus! Topdiscounter. Helemaal TOP!

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie