ToysRUs ervaringen en reviews

De webshop van Toys"R"Us biedt een ruim assortiment aan babyartikelen, speelgoed en buitenspeelgoed voor kinderen van elke leeftijd. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het veelzijdige assortiment vormen de basis voor het wereldwijde succes van Toys"R"Us.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor ToysRUs!


Adresgegevens

Website www.toysrus.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van ToysRUs is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 35 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met ToysRUs

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over ToysRUs en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij ToysRUs betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij ToysRUs betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 35 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Toyrus levert een totaal verkeerd artikel

Anoniem op 8-9-2018 - Ordernummer: 1280167343 - Gekocht: Lego flexibele rails
Toyrus levert een totaal verkeerd artikel en jij moet dat als klant oplossen (dag thuisblijven zodat het opgehaald kan worden, afspraak daarvoor moet je zelf maken en t gewenste artikel moet je opnieuw bestellen) Dit kan echt niet al staat t in de voorwaarden. Klant onvriendelijk met een hoofdletter K... geen wonder dat ze het niet redden.

 
 
 
 

Voor mijn dochter de Babyborn interactieve besteld

Danielle op 27-6-2018 - Ordernummer: 1275889483
Voor mijn dochter de Babyborn interactieve Sunny met veulen besteld. Paard was defect en gebeld. Zij werken met GLS ophaal service voor hun goedkoop, maar kost een dag verlof want men kan niet zeggen hoe laat ze komen.

Weer een nieuwe besteld, wederom een leertijd van een week. Nu is het veulen defect (zou via een magneet aan het paard moeten blijven zitten). Geen zin om weer een nieuwe te bestellen, omdat we dan weer een week onderweg zijn + nog een verlofdag. Coulance ?5!! Belachelijk, 2 weken verder, geen goed werkend product, dag verlof kwijt!

 
 
 
 

Product werd met fikse korting aangeboden

Twan op 23-11-2017
Product werd met fikse korting aangeboden, en was op voorraad. Niet dus. Levering werd in plaats van volgende dag, uitgesteld met 2-3 weken.

 
 
 
 

Producten staan aangemerkt als beschikbaar

Ferenc op 13-9-2017
Producten staan aangemerkt als beschikbaar, maar als je iets besteld krijg je binnen een uur een email dat de levering 3 weken gaat duren

 
 
 
 

Zaterdagavond 2 Lego dozen besteld met 20% korting

Anoniem op 11-8-2017 - Ordernummer: Bestelnummer 1238069 - Gekocht: Lego 70601
Na alle slechte beoordeling hier was ik even bang of alles wel goed zou gaan, maar heb me druk gemaakt om niets. Zaterdagavond 2 Lego dozen besteld met 20% korting. Dinsdagochtend een bericht gekregen dat het pakket verstuurd was en deze donderdagmiddag ontvangen. Het klopt inderdaad dat het vanuit Duitsland komt en hoewel er op de site een Nederlands nummer staat krijg je een Duits sprekende mevrouw aan de lijn als je belt. Deze kon in mijn geval totaal geen Engels dus dat vond ik persoonlijk wat minder. Ook omdat er nergens op de site een vermelding van wordt gedaan. Afgezien daarvan meer dan tevreden over het product.

Op mail wordt wel vrij snel gereageerd en ook gewoon in het Nederlands. Was al goedkoper dan bij menig andere winkels en met de 20% korting die erbij kwam betaalde ik bijna 15 euro minder. Zeker een aanrader.

 
 
 
 

Je kan alleen met een creditcard bestellen

Anoniem op 9-6-2017 - Ordernummer: 1229809653 - Gekocht: Schleich paardjes
Je kan alleen met een creditcard bestellen. Levering standaard, 2-4 werkdagen. Ik heb mijn bestelling op 1 juni geplaatst en het is nu 9 juni, nog niks ontvangen. Na de bevestigingsmail dat het pakket (eindelijk) is verzonden een mail gestuurd met de vraag wanneer ik het pakket kan verwachten. Tot op heden geen reactie ontvangen. Gisteren gebeld met dezelfde vraag wanneer ik het pakket ontvang (Engels sprekende dame), vandaag of maandag. Dit komt doordat Pinksteren ertussen zit. Dan nog is deze levering veel te laat en voor Toys R us normaal. Ik zal hier nooit meer iets bestellen.

 
 
 
 

Bestelling gedaan voor 2 lego dozen

Anoniem op 31-5-2017 - Ordernummer: 1229244773 - Gekocht: Lego 75154
Bestelling gedaan voor 2 lego dozen. Bestelling bevestigd. Dag later een bericht dat het niet meer op voorraad was en levertijd 2-3 weken zou zijn. 3 dagen later bestelling geannuleerd omdat deze voorlopig niet geleverd zou worden. Bij lego zelf wel op voorraad.... Dusssss...

 
 
 
 

Ik bestelde een buggy en die had maar 3 wielen

Anoniem op 10-2-2017 - Ordernummer: 1220404353
Ik bestelde een buggy en die had maar 3 wielen. Enorm gedoe om dat probleem op te lossen. Een 4de wiel opsturen was onmogelijk. Buggy moest retour. Daarvoor bellen met klantenservice, hoewel het een telefoonnummer is in Amsterdam wordt je doorgelinkt naar Duitsland. Daar sprak de medewerker alleen Duits, en kwamen we er niet uit. Weer doorgelinkt naar een andere medewerker die een beetje Engels sprak. Heel erg slechte service. Ik bestel nooit meer bij dit bedrijf en adviseer anderen ook om daar niet te bestellen.

 
 
 
 

Artikel besteld en betaald

Hg op 7-2-2017 - Gekocht: Lego Star Wars 75172
Artikel besteld en betaald. Eerst mail ontvangen dat het later geleverd zou worden, na een week een mail dat het artikel helemaal niet meer geleverd gaat worden. Het staat echter nog wel steeds als beschikbaar op de website. Telefonische navraag leerde dat dit komt omdat het nog wel ergens in een buitenlandse vestiging beschikbaar is, maar dat ze dit niet in Nederland mogen uitleveren. Vaag en slecht verhaal.

Advies: Bestel hier niet en betaal zeker niet vooraf. Ik moet nu nog maar zien dat ik mijn geld (Lees: gespaard zakgeld van mijn zoon) terugkrijg.

 
 
 
 

Artikelen niet geleverd geannuleerd door toysRus

Arjan op 20-1-2017 - Gekocht: Hipp billendoekjes
Artikelen niet geleverd, geannuleerd door toysRus. Wel al betaald. Inmiddels elders besteld, maar we wachten nog wel op ons geld.

 
 
 
 

Ze haden een mooie aanbieding 4 Schleich poppen

Roy Dohmen op 13-12-2016 - Ordernummer: ???
Ze haden een mooie aanbieding 4 Schleich poppen bestellen 3 betalen. Achteraf bleek de gratis niet leverbaar. Andere werden verstuurd. Doos was aan de onderzijde niet dichtgeplakt. Er zaten bij het kijken met de bezorger maar 2 poppetjes in. Pakket dus geweigerd en als beschadigd retour gestuurd. Mail gestuurd met hele verhaal. Alleen een mail ontvangen dat hun 1 poppetje hebben retour gekregen en daarvan het geld terug gekregen. Natuurlijk dom dat ik geen foto van de staat van de doos bij aankomst heb gemaakt. Maar goed, nooit meer hier iets bestellen.

 
 
 
 

Ik had een doos Lego gekocht

Schuurman op 6-11-2016 - Gekocht: lego 42042
Ik had een doos Lego vanwege een mooie aanbieding gekocht. De doos stond zowel tijdens als de dag na de bestelling op beschikbaar. Na 5 dagen nog geen verzendbevestiging ontvangen. Een gebrekking NL sprekende telefoniste gaf aan dat dit vreemd was en ze de betreffende afdeling zou inlichten. Een paar uur later kreeg ik de volgende e-mail:
'Terugkomend op uw vraag kunnen wij aangeven dat, de volgende artikelen helaas tijdelijk niet leverbaar zijn, Echter zijn ze al nabesteld en zullen binnen 2 tot 3 weken bij ons arriveren'

Een paar uur later kreeg ik via een ander mailadres (in mijn spambox) de volgende email:
'Helaas zijn enkele of alle artikelen van uw bestelling niet leverbaar. Dit deel van uw bestelling is daarom geannuleerd'

Gelijk een reactie terug gedaan met de melding dat ik het hier niet mee eens ben en wil de bestelling alsnog zo spoedig mogelijk ontvangen. De volgende dag kreeg ik de melding: ...Helaas hebben wij geen invloed op geannuleerde producten... en ...Helaas is het product niet meer op stok - als het product nog op onze webpagina staat kunt u een e-mail alert-melding inrichten met melding zodra het product weer beschikbaar is... (Vanzelfsprekend zonder de korting die ze er eerst op gaven.)

Net als vele andere reviews over Toys R Us lijkt het er dus op dat ze de sommige producten dus (erg) laag aanbieden om hoog in de rankings van goedkoopste webshops te komen en mensen op deze manier lokken. Het uitleveren doen ze alleen voor de producten die niet in de aanbieding zijn.

Nog een kleine zinsnede uit hun kleine lettertjes:
'Met het verzenden van uw bestelling is de overeenkomst nog niet tot stand gekomen. U ontvangt deze e-mail als overzicht van uw bestelling. Deze bevestiging van de bestelling is geen aanvaarding van het aanbod, maar dient slechts ter informatie, om de u te informeren, hoe de bestelling door ToysRUs is ontvangen. Let op: De overeenkomst met ToysRUs komt tot stand, wanneer ToysRUs het aanbod van de klant daardoor accepteert, dat ze het bestelde product aan de klant verstuurt en de verzending per e-mail aan de klant bevestigt (bevestiging verzending)'

Voor ons dus eens maar nooit meer Toys R Us. En voor de lezers van deze review: een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dit is geen incident, maar gewoon een malafide tactiek.

 
 
 
 

Prima. Vorige maand een meisjes pruik besteld bij...

Anoniem op 8-7-2016 - Ordernummer: 1204769003 - Gekocht: Meisjes pruik
Prima. Vorige maand een meisjes pruik besteld bij Toysrus. perfecte levering en heel gemakkelijk te bestellen en betalen. Alles keurig netjes verzonden. Wij hebben vol verwachting het cadeau opgestuurd naar onze kleindochter in Amerika maar erg genoeg is dat nooit aangekomen. Volgende bestelling weer bij Toysrus.

 
 
 
 

Allereerst was de levering te laat. Toen bleek...

Anoniem op 2-2-2016 - Ordernummer: 1197921733
Allereerst was de levering te laat. Toen bleek het ook nog het verkeerde artikel. Retour sturen al diverse malen contact over gehad maar duurt lang en zou worden opgehaald, thuis gebleven en niemand geweest van GLS. Ik heb het oorspronkelijke artikel nog steeds niet in huis, ik zou een nieuwe bestelling moeten plaatsen maar wil eerst mijn geld terug. Kortom, al een paar weken bezig voor een simpele bestelling van een paar euro. Geen aanrader.

 
 
 
 

Op 30/11 iets besteld tbv pakjesavond. Te laat...

Anoniem op 10-12-2015 - Ordernummer: 1213372924
Op 30/11 iets besteld tbv pakjesavond. Te laat bezorgd, nl pas op 7/12. ik heb ze een mail gestuurd om mijn ongenoegen te uiten, geen reactie.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie