Trendymeubels ervaringen en reviews

Trendymeubels.nl is dé online shop voor exclusieve en trendy meubelen. We bieden een groot assortiment aan trendy en design meubelen voor uw interieur, van woonkamer tot kantoor. Je vindt bij ons een uniek assortiment die je nergens anders kunt kopen. Trendymeubelsl is de trendsetter in online meubelen markt in de Benelux.

Wij kunnen zeer snel leveren dankzij onze eigen voorraad. Een groot deel van ons assortiment is altijd voorradig om te kunnen voorzien in een snelle verzending. Bij ons is voor 17:00 uur besteld = vandaag verzonden. Wij bieden de laagste prijsgarantie omdat wij direct met de fabrikanten werken.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Trendymeubels!


Adresgegevens

Website www.trendymeubels.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
in Rotterdam
 

Keurmerk

Trendymeubels is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Trendymeubels is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 13 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Trendymeubels

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Trendymeubels en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Trendymeubels betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Trendymeubels betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 13 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Vanaf moment moment van bestellen tot het leveren...

NJM Jonk op 6-3-2016 - Ordernummer: ??
Vanaf moment moment van bestellen tot het leveren heeft Trendy bij mij een 10 verdiend. De op de site genoemde levertijden waren top.

 
 
 
 

Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Zeer vriendelijk...

Johan op 28-6-2015
Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Zeer vriendelijk in omgang per e-mail. Bestelling zeer goed en verzorgd ingepakt. Mooie meubels prijs kwaliteit waardig.

 
 
 
 

Ik heb sterk het vermoeden dat de levertijden...

Ronnie op 12-2-2015 - Ordernummer: 100025664 - Gekocht: Bitalo Bureau
Ik heb sterk het vermoeden dat de levertijden op de site nep zijn. Bureau besteld en betaald wat binnen 5-7 werkdagen geleverd zou worden. Bericht dat het bureau niet meer op voorraad was, maar andere types wel die snel geleverd konden worden. Echter dan blijkt dat het 2 weken duurt voordat het vanuit Duitsland wordt verzonden, dus duurt het zeker 3 weken!

Er is dus sprake van misleiding, komt gewoon bij de leverancier vandaan, ondanks dat ze op de site zeggen voorraad te hebben.

 
 
 
 

Na een bezoek aan de showroom gebracht te...

Klaas op 16-5-2014
Na een bezoek aan de showroom gebracht te hebben, welke heel erg tegen viel. Na wat rond kijken zag ik het TV meubel JRL1101-SNG staan. Het showroom model mocht voor 599,00 euro meegenomen worden, dat vond ik teveel.

Thuis gekomen heb ik Trendymeubels een mailtjes gestuurd met het voorstel dat ik hem voor 500,00 euro wilde komen halen. Ik kreeg daar een positieve reactie op. Moest wel even bellen zodat hij ingepakt kon worden. De andere dag heb ik gebeld tot mijn verbazing hoorde ik dat het niet voor 500,00 euro verkocht mocht worden. Ze deden het af als een foutje van de medewerker.

 
 
 
 

Ik heb dit jaar voor het eerst zaken...

Anoniem op 27-6-2013 - Ordernummer: 100012052
Ik heb dit jaar voor het eerst zaken gedaan met Trendymeubels.nl. Ik heb twee keer een tafeltje besteld en ben bijzonder tevreden over de afhandeling. De site geeft een goed beeld van de artikelen, de klantenservice was zonder problemen beschikbaar voor aanvullende info. De bestellingen zijn keurig op tijd, zorgvuldig verpakt, afgeleverd. Kortom: een positieve ervaring. Ik zou dan ook zeker Trendymeubels aanraden aan mijn kennissen en relaties.

 
 
 
 

Snelle levering na 1 dag. Ziet er top...

Tini op 1-5-2013 - Ordernummer: 100007764
Snelle levering na 1 dag. Ziet er top uit.

 
 
 
 

Nog steeds helemaal tevreden met de nieuwe tafel....

Anoniem op 18-4-2013 - Ordernummer: 100010858
Nog steeds helemaal tevreden met de nieuwe tafel. De aflevering gebeurde netjes, de service vind ik goed. Bijvoorbeeld even een telefoontje wanneer het het beste uitkwam om te leveren. Kortom een tevreden klant. Jullie site is helder en ook goed voor senioren (waar ik toe behoor) te
volgen, site geeft vertrouwen.

 
 
 
 

Zeer snelle levereing super service mailtjes worden zeer...

J van der Sluijs op 16-10-2012 - Ordernummer: #100006195
Zeer snelle levereing, super service, mailtjes worden zeer snel beantwoord. Dat dat nog bestaat kortom een 10 plus.

 
 
 
 

Ik heb onlangs bij u de boekenkast Joker...

Ed van den Braken op 9-10-2012 - Ordernummer: 100005643
Ik heb onlangs bij u de boekenkast Joker aangeschaft en dat is prima verlopen. Ik geniet nu dagelijks van dit mooi vormgegeven en veel ruimte biedend meubel.

 
 
 
 

Wij hadden een gamestoel besteld en per abuis...

Anoniem op 11-7-2012 - Ordernummer: 0050001024524912
Wij hadden een gamestoel besteld en per abuis ontvingen we een beschadigd exemplaar. De manier waarop dit probleem snel opgelost werd, was zeer correct. Zowel telefonisch als via mail werden we direct en vriendelijk te woord gestaan. Zelfs op zaterdag werd de mail nog beantwoord. De oude stoel werd direct opgehaald en de nieuwe werd de volgende dag bezorgd. Wij geven een dikke acht voor klantvriendelijkheid en service.

 
 
 
 

Leuke meubels. Snelle levering. Ga zo maar door....

Ellen op 7-3-2012
Leuke meubels. Snelle levering. Ga zo maar door. Ik zou wel meer bijpassende meubels willen zien.

 
 
 
 

Ik ben zeer tevreden snelle service en goede...

Diovanni Duarte op 7-3-2012
Ik ben zeer tevreden, snelle service en goede producten.

 
 
 
 

Hartelijk bedankt voor de snelle en perfecte bezorging...

Marlies Bos op 9-2-2012
Hartelijk bedankt voor de snelle en perfecte bezorging van mijn bestelling, ik ben erg tevreden vooral van live chat op de website waar ik op al mijn vragen een snelle respons kreeg. en zal zeker nog eens een bestelling bij jullie doen, geweldig!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie