TvReus.nl ervaringen en reviews

Bij TVReus vind je een uitgebreid assortiment beeld en geluid zoals televisies, led tv's, ultra hd tv's, sound bars, home cinema sets en accessoires. Je bestelling wordt 7 dagen per week gratis thuisbezorgd en voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis. Wil je je bestelling liever zelf afhalen? Ook dat is bij ons mogelijk op afspraak. De klantenservice van TVReus.nl probeert je optimaal van dienst te zijn bij de keuze voor het juiste product.


Adresgegevens

Website www.tvreus.nl
E-mail info@tvreus.nl
Telefoon 085-0030530
Bijsterhuizen 2414
6604 LL Nijmegen

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Nijmegen (alleen op afspraak)
Openingstijden  
Maandag t/m zaterdag van 9:00-18:00
 

Keurmerk

TvReus.nl is aangesloten bij het Webshop keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Meer informatie vind je op www.keurmerk.info

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van TvReus.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 46 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met TvReus.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over TvReus.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij TvReus.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij TvReus.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 46 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Goede producten, duidelijke product omschrijvingen

C. Vree op 17-9-2019 - Gekocht: 43 inch Samsung TV
Goede producten, duidelijke product omschrijvingen, goede prijs en snelle levering.

 
 
 
 

The delivery is super fast

Nate op 17-9-2019 - Ordernummer: 100051346 - Gekocht: UE82NU8000LXXN
1. The delivery is super fast - I ordered on Friday and got the TV on Saturday.
2. The staff are very friendly and helpful. I contacted the customer service for a tiny issue. They responded quickly and clearly.
3. I would definitely recommend TVreus to my friends because of the price and service!

 
 
 
 

TV besteld via de site TV Reus

Anoniem op 31-7-2019 - Ordernummer: 100060739 - Gekocht: Samsung QE65Q90R
TV besteld via de site TV Reus (bedrag 2609 euro). Zou vrijdag geleverd worden maar op vrijdag namiddag nog geen levering ontvangen dus gebeld met TV Reus en dan pas zag men dat de bestelling niet doorgegaan was maar dat het zaterdag geleverd zal worden. Op zaterdag mail ontvangen dat het toestel niet leverbaar is (zeer recent toestel van Samsung).

Geen goed alternatief gekregen dus geld teruggevraagd. Geld zal pas na 10 dagen terug worden overgemaakt want het is druk met de vakantieperiode (!). Terug gebeld om ongenoegen te uiten maar tja het is druk dus ik moet geduld hebben. Tegelijk meegegeven dat de TV op hun site nog steeds onmiddellijk te leveren staat. Pff wat een slechte service, nooit nog bestel ik daar iets. Nu vingers crossed dat ze ook zo goed zijn om mijn 2609 euro terug gaan betalen (als ze ooit eens tijd kunnen vrij maken daarvoor).

 
 
 
 

Samsung UE43NU7192 UHD 4K tv gekocht

Anoniem op 31-5-2019 - Ordernummer: 2019596 - Gekocht: UE43NU7192
Op 19 april 2019 een Samsung UE43NU7192 UHD 4K tv gekocht. Was even niet op voorraad, maar dat heeft men perfect opgelost binnen een aantal dagen. Ik ben super tevreden met de TV, wat een scherp beeld en fijne bediening. Fijne mensen en goede service. Ik ben super tevreden.

 
 
 
 

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Moda op 2-5-2019
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Al tijden op zoek naar een nieuwe tv en eindelijk de knoop door gehakt. Gezocht naar model en kwam uit bij tvReus voor de beste prijs. Contact gehad via de chat om alles goed rond te krijgen wat snel en soepel verliep.

 
 
 
 

Ik kreeg binnen 1 dag de juiste tv geleverd

Gerda Damen op 16-4-2019 - Ordernummer: 100053858 - Gekocht: 50NU7470 Samsung
Na wat gestuntel van mijn kant heeft TVreus de order aangepast en kreeg ik binnen 1 dag de juiste tv geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Ruim 200,- goedkoper dan bij de concurrent. De communicatie via mail en chat verliep perfect. Beter dan ik had verwacht.

 
 
 
 

Binnen een dag netjes geleverd

Ton van de ven op 10-4-2019 - Ordernummer: 100052453
Binnen een dag netjes geleverd, chaufeur belt 1/2 uur vooraf dat hij eraan komt, prima toch. LG Oled, beste uit test consumentenbond is fantastisch toestel, wat een kleuren en wat een details, super toestel, gewoon met NL Instellingen tegen de scherpste prijs.

 
 
 
 

Alleen maar complimenten

Edwin op 8-2-2019 - Gekocht: Samsung Q9 65
Alleen maar complimenten! Snelle levering, prachtige tv, scherpe prijs, goede service, vriendelijke chauffeur.

 
 
 
 

Heb ruim een week in de wacht gezeten

Anoniem op 8-2-2019 - Ordernummer: 100047711 - Gekocht: Samsung UE55NU8000
Heb ruim een week in de wacht gezeten. Op een donderdag had ik een televisie besteld, de ochtend erna kreeg ik per mail te horen dat het niet voorradig was en dat het toestel in het midden van de volgende week bij ze binnen zou komen. De donderdag erna nam ik contact met ze op, omdat ik nog steeds niets had vernomen. In eerste instantie werd toen per mail beweerd dat we deze op de planning [hebben] staan om binnen te krijgen zodat wij morgen kunnen leveren. Later die dag belde ik ze voor de zekerheid nog eens -s ochtends werd ik niet doorgeschakeld- en kwamen ze hierop terug de televisie zou een dag later bij ze binnen zijn, waardoor er dus zaterdag pas geleverd kon worden. De reden die werd gegeven: de rijd- en rusttijden van de chauffeur (?!) Toen ik op vrijdag aan het eind van de middag nog maar eens belde omdat het akelig stil bleef, werd gezegd dat het vanwege de drukte niet zeker was of er op zaterdag geleverd zou worden. Waarop ik de bestelling direct heb geannuleerd en de man die ik aan de lijn had geÔrriteerd ophing.

Kortom: ik ben enorm ontevreden over de dienstverlening van TVreus. Ze claimen binnen een dag te leveren, maar dat wordt niet nagekomen. Vervolgens wordt de klant dagenlang aan het lijntje gehouden.

 
 
 
 

In eerste instantie een tv gekozen die niet leverbaar was

Walter op 14-1-2019
In eerste instantie een tv gekozen, die niet leverbaar was binnen de afgesproken termijn. Een andere, duurdere, vergelijkbare tv mogen kiezen tegen dezelfde prijs. De volgende dag geleverd. Super tevreden.

 
 
 
 

Ik heb een tv gekocht, de specs bleken niet te kloppen

Rob op 23-12-2018 - Ordernummer: 100043277
Ik heb een tv gekocht, de specificaties bleken niet te kloppen met wat op de site stond. Ik heb zelfs een andere tv ontvangen. Helaas wil TV-Reus zijn fout maar niet goed maken.

 
 
 
 

Tevreden over het product, de prijs en de levering

Anoniem op 9-12-2018 - Ordernummer: weet ik niet meer - Gekocht: Samsung TV
Tevreden over het product, de prijs, de levering maar met name door de telefonische ondersteuning van 1 van de medewerkers van TV Reus! Igor heeft er voor gezorgd dat alles werkt, instellen van de digitale zenders maar ook de CI + module van Ziggo! Bereikbaar is een aandachtspunt, zal ook te maken hebben met prijs kwaliteitsverhouding, iedereen wil daar bestellen, de lage prijs moet toch ergens vandaan komen.

 
 
 
 

Dit zou de tweede TV worden die ik koop bij Tvreus

Anoniem op 4-12-2018 - Ordernummer: 100042767 - Gekocht: UE43NU7190
Dit zou de tweede TV worden die ik koop bij Tvreus. Nu een TV besteld voor mijn vaders verjaardag. Hiervoor heb ik een afspraak gemaakt om deze 11 december te laten bezorgen omdat het een cadeau is. Bevestiging gevraagd voor deze datum, en ook bevestigd gekregen. Echter is het voor hun niet mogelijk om dit intern goed te communiceren waardoor deze alsnog een week te vroeg bezorgd gaat worden. Weg verjaardagsverrassing. Direct contact opgenomen. Ze nemen geen moeite om contact op te nemen met Postnl om de order niet vandaag te laten bezorgen, en een compensatie voor het ongemak is niet mogelijk.

 
 
 
 

Donderdag LG besteld vrijdag leveren tussen 09.00u en 22.00u

Lou Herben op 23-11-2018 - Ordernummer: 100040160 - Gekocht: LG OLED
TV reus beloven en niets nakomen. Donderdag LG besteld vrijdag leveren tussen 09.00u en 22.00u nadat ik een mail had gekregen. Koerier zou bellen bij aflevering. Niets gehoord 18.00u 19.30u via chat contact gezocht en beloofde mij dat de TV nog dezelfde avond geleverd zou worden. Om 20.30 kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat de TV niet geleverd zou worden omdat de koerier onverrichter zaken terug was gekeerd naar het depot en daar alles had neer gepleurd en zo was vertrokken.

Ik kan dan wel wonen in Zuid-Limburg maar van dit verhaal geloof ik niks van. Wat ik wel geloof is dat de afstand te ver was en daardoor niet geleverd is de dag erna. Ik heb wel de hele dag op die club zitten wachten tevergeefs. Het was bij mij eerlijker overgekomen als ze mij direct na de order hadden gebeld met de mededeling gezien de afstand niet direct konden leveren. Van mij krijg deze club dan ook een dikke 0 als waardering en bedank dat ik de hele dag vrijdag vergooid heb.

 
 
 
 

Een aantal weken geleden de LG OLED55C8P gekocht

M. Nelissen op 23-11-2018 - Gekocht: LG OLED55C8P
Een aantal weken geleden de LG OLED55C8P gekocht via TVReus. Na een aanvankelijk bezoek aan diverse gewone media-zaken was dit de TV waar onze keuze op gevallen was, en al kopen we zoiets bij voorkeur niet online, het prijsverschil tov de winkelprijs was zo groot (Maar liefst ?500 op een tv van ?2000) dat we de gok met hen gewaagd hebben. En maar weer eens bewezen dat onbekend zeker niet slecht is! Besteld op zaterdagmiddag om 16:00 uur en op zondagochtend (!) stond de eigen besteldienst vriendelijk en hulpvaardig voor de deur met de tv. Niks geen Hongaars model of niet NL handleiding, gewoon een perfecte TV waar helemaal niets mis mee is en waar we enorm van genieten. Super service, super snel, super apparaat: kortom, volgende keer komen wij zeker weten terug!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie