TvReus.nl ervaringen en reviews

Bij TVReus vind je een uitgebreid assortiment beeld en geluid zoals televisies, led tv's, ultra hd tv's, sound bars, home cinema sets en accessoires. Je bestelling wordt 7 dagen per week gratis thuisbezorgd en voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis. Wil je je bestelling liever zelf afhalen? Ook dat is bij ons mogelijk op afspraak. De klantenservice van TVReus.nl probeert je optimaal van dienst te zijn bij de keuze voor het juiste product.


Adresgegevens

Website www.tvreus.nl
E-mail info@tvreus.nl
Telefoon 085-0030530
Bijsterhuizen 2414
6604 LL Nijmegen

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Nijmegen (alleen op afspraak)
Openingstijden  
Maandag t/m zaterdag van 9:00-18:00
 

Keurmerk

TvReus.nl is aangesloten bij het Webshop keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Meer informatie vind je op www.keurmerk.info

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van TvReus.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 37 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met TvReus.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over TvReus.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij TvReus.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij TvReus.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 37 beoordelingen van consumenten ontvangen.

In eerste instantie een tv gekozen die niet leverbaar was

Walter op 14-1-2019
In eerste instantie een tv gekozen, die niet leverbaar was binnen de afgesproken termijn. Een andere, duurdere, vergelijkbare tv mogen kiezen tegen dezelfde prijs. De volgende dag geleverd. Super tevreden.

 
 
 
 

Ik heb een tv gekocht, de specs bleken niet te kloppen

Rob op 23-12-2018 - Ordernummer: 100043277
Ik heb een tv gekocht, de specificaties bleken niet te kloppen met wat op de site stond. Ik heb zelfs een andere tv ontvangen. Helaas wil TV-Reus zijn fout maar niet goed maken.

 
 
 
 

Tevreden over het product, de prijs en de levering

Anoniem op 9-12-2018 - Ordernummer: weet ik niet meer - Gekocht: Samsung TV
Tevreden over het product, de prijs, de levering maar met name door de telefonische ondersteuning van 1 van de medewerkers van TV Reus! Igor heeft er voor gezorgd dat alles werkt, instellen van de digitale zenders maar ook de CI + module van Ziggo! Bereikbaar is een aandachtspunt, zal ook te maken hebben met prijs kwaliteitsverhouding, iedereen wil daar bestellen, de lage prijs moet toch ergens vandaan komen.

 
 
 
 

Dit zou de tweede TV worden die ik koop bij Tvreus

Anoniem op 4-12-2018 - Ordernummer: 100042767 - Gekocht: UE43NU7190
Dit zou de tweede TV worden die ik koop bij Tvreus. Nu een TV besteld voor mijn vaders verjaardag. Hiervoor heb ik een afspraak gemaakt om deze 11 december te laten bezorgen omdat het een cadeau is. Bevestiging gevraagd voor deze datum, en ook bevestigd gekregen. Echter is het voor hun niet mogelijk om dit intern goed te communiceren waardoor deze alsnog een week te vroeg bezorgd gaat worden. Weg verjaardagsverrassing. Direct contact opgenomen. Ze nemen geen moeite om contact op te nemen met Postnl om de order niet vandaag te laten bezorgen, en een compensatie voor het ongemak is niet mogelijk.

 
 
 
 

Donderdag LG besteld vrijdag leveren tussen 09.00u en 22.00u

Lou Herben op 23-11-2018 - Ordernummer: 100040160 - Gekocht: LG OLED
TV reus beloven en niets nakomen. Donderdag LG besteld vrijdag leveren tussen 09.00u en 22.00u nadat ik een mail had gekregen. Koerier zou bellen bij aflevering. Niets gehoord 18.00u 19.30u via chat contact gezocht en beloofde mij dat de TV nog dezelfde avond geleverd zou worden. Om 20.30 kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat de TV niet geleverd zou worden omdat de koerier onverrichter zaken terug was gekeerd naar het depot en daar alles had neer gepleurd en zo was vertrokken.

Ik kan dan wel wonen in Zuid-Limburg maar van dit verhaal geloof ik niks van. Wat ik wel geloof is dat de afstand te ver was en daardoor niet geleverd is de dag erna. Ik heb wel de hele dag op die club zitten wachten tevergeefs. Het was bij mij eerlijker overgekomen als ze mij direct na de order hadden gebeld met de mededeling gezien de afstand niet direct konden leveren. Van mij krijg deze club dan ook een dikke 0 als waardering en bedank dat ik de hele dag vrijdag vergooid heb.

 
 
 
 

Een aantal weken geleden de LG OLED55C8P gekocht

M. Nelissen op 23-11-2018 - Gekocht: LG OLED55C8P
Een aantal weken geleden de LG OLED55C8P gekocht via TVReus. Na een aanvankelijk bezoek aan diverse gewone media-zaken was dit de TV waar onze keuze op gevallen was, en al kopen we zoiets bij voorkeur niet online, het prijsverschil tov de winkelprijs was zo groot (Maar liefst ?500 op een tv van ?2000) dat we de gok met hen gewaagd hebben. En maar weer eens bewezen dat onbekend zeker niet slecht is! Besteld op zaterdagmiddag om 16:00 uur en op zondagochtend (!) stond de eigen besteldienst vriendelijk en hulpvaardig voor de deur met de tv. Niks geen Hongaars model of niet NL handleiding, gewoon een perfecte TV waar helemaal niets mis mee is en waar we enorm van genieten. Super service, super snel, super apparaat: kortom, volgende keer komen wij zeker weten terug!

 
 
 
 

Vrijdagavond de TV besteld

Ruud van der Velde op 19-11-2018 - Ordernummer: 100039423 - Gekocht: Samsung UE43NU7190
Vrijdagavond de TV besteld, zaterdag keurig op tijd na bericht via mail.

 
 
 
 

Op donderdag een Samsung tv besteld

B Janssen op 30-9-2018 - Gekocht: Samsung 4k tv 55 inch
Op donderdag een Samsung tv besteld. Volgende dag zou hij bezorgd worden. Vrijdag geen tv. Via chat contact gehad en via mail, werden netjes beantwoord. Op zaterdag maar even gebeld wanneer mijn tv bezorgd zou worden. Tussen 16 en 19 uur. Ik werd wel gebeld door de chauffeur en eindelijk om 18.30 uur werd de tv bezorgd. Dus TV reus, niet iets beloven en niet nakomen!

 
 
 
 

Topservice, topkwaliteit en de scherpste prijs.

Peter op 23-6-2018 - Ordernummer: 100032115 - Gekocht: Samsung Qled QE65G7F
Topservice, topkwaliteit en de scherpste prijs. Een echte aanrader.

 
 
 
 

Ik heb eerst gebeld en werd keurig te woord gestaan

Letty van den Broek op 17-4-2018 - Ordernummer: 100030196 - Gekocht: Samsung UE49MU7000
Ik heb eerst gebeld en werd keurig te woord gestaan over een product. Deze heb ik op zondagmiddag besteld en de volgende dag werd ik gebeld dat de bestelling tussen 10 en 11 uur bezorgd zou worden. Keurig op tijd en zo snel perfect. Ik vroeg de man als er wat mee is word het dan gratis omgeruild? Hij zegt u belt maar en het wordt geregeld. De toestellen worden voor dat ze de deur uit gaan eerst helemaal nagekeken en getest! Ik heb een prachtige tv ben er erg blij mee. En 3 jaar garantie! Een aanrader dus.

 
 
 
 

Samsung MU6100 besteld, kreeg een MU6192 geleverd

Anoniem op 23-1-2018 - Ordernummer: 100026866 - Gekocht: Samsung UE43MU6100
Samsung MU6100 besteld, kreeg een MU6192 geleverd. De levering zou 1-3 dagen duren, kreeg de TV na 5 dagen. In de chat de situatie uitgelegd waarna de medewerker aangaf dat het dezelfde TV in de 6100 serie is. Uitgelegd dat er geen smart remote bij zat gaf de medewerker aan dat Samsung deze niet meer bij de MU6100 levert (terwijl dit nog wel op de Samsung site staat aangegeven). En waarschijnlijk ook geen bluetooth boxen.

Na meer specificaties gevraagd te hebben over de MU6192 (alle info op het internet is in het Italiaans of Tsjechisch) wederom de reactie dat het dezelfde specificaties zijn als de MU6100. Aangezien ik dit zelf wilde controleren vroeg ik nogmaals om de specificaties waarna de chat werd beŽindigd door de medewerker.

Morgen gaat de TV terug en koop deze wel ergens anders met goede klantenservice. Ze kunnen wel goedkoper zijn maar het is belachelijk dat je mogelijk een andere TV geleverd krijgt. De chat opgeslagen zodat ik deze kan delen op de nodige sites. Klachtenformulier ingevuld maar heb het gevoel dat ik geen reactie krijg.

 
 
 
 

Tv gekocht, niet op voorraad

Jeroen Haentjens op 12-1-2018 - Ordernummer: 100026297 - Gekocht: LG OLED55C7V
Tv gekocht, niet op voorraad. Aankoop op zondag gedaan. Maandag voor de zekerheid gebeld wanneer de levering zou plaatsvinden om ervoor te zorgen dat iemand thuis was. Donderdag of vrijdag was toen het antwoord. Geen levering. Terug gebeld: dinsdag geleverd. Ondertussen per mail ook vraag gesteld. Geen enkel antwoord. Droevige logistiek en communicatie.

 
 
 
 

Einde avond besteld, makkelijk bestelprogramma

willem de nooijer op 4-1-2018 - Ordernummer: 100024959 - Gekocht: Samsung ue49mu6400
Einde avond besteld, makkelijk bestelprogramma. Volgende ochtend telefoon van de koerier: ben er in 15 minuten. Keurige levering, erg tevreden met de Samsung.

 
 
 
 

Laatst een TV gekocht hier type UE55MU6100

Anoniem op 3-1-2018 - Ordernummer: 100025532
Laatst een TV gekocht hier type UE55MU6100 werd netjes geholpen en hij was dan ook de volgende dag in huis. Dankzij een aantal waarschuwingen op internet (die ik pas las na het bestellen) bij het uitpakken gelijk het type nummer op de achterkant van de TV gecheckt. Nu bleek dat zoals waar ik al bang voor was er een UE55MU6120 in de doos te zitten. deze tvs zijn bijna hetzelfde alleen zitten er op de UE55MU6120 geen bluetooth boksen en geen stembediening.

Toen ik chatte werd er gezegd dat de Tv's het zelfde zijn en toen ik dit tegensprak moest ik de volgende dag maar bellen. Ik uiteraard de volgende dag gelijk gebeld ook daar was de eerste reactie maar meneer deze tv's zijn precies hetzelfde. toen ik uitlegde dat er op deze geen bluetooth boksen zaten was de reactie achja die dingen werken toch niet goed. als je het verschil niet weet tussen de MU6100 en de MU6120 kom je er waarschijnlijk nooit achter dat je de verkeerde in je woonkamer hebt staan en ik heb dan ook het idee dat het geen toeval was dat ik de MU6120 in de MU6100 verpakking had zitten.

Dit betekend dat de goede TV uit de verpakking is gehaald en er een andere is gedaan. Uu druk bezig met de TV retourneren en via CB de Tv gehaald die ik al wilde.

 
 
 
 

Na lang wikken en wegen een LG OLED55C7V besteld

Peter op 28-12-2017 - Ordernummer: 100024983 - Gekocht: LG OLED55C7V
Na lang wikken en wegen een LG OLED55C7V besteld tegen een significant lagere prijs (220 euro) t.o.v. de standaard sites zoals Mediamarkt etc. Vanwege de lage prijs ga je twijfelen aan de kwaliteit van de shop en de levering etc. maar dat is niet nodig.

TV werd keurig geleverd, werd een uurtje van tevoren gebeld door de bezorger, doos zag er netjes onbeschadigd uit en TV werkt ook perfect. Enige minpuntje is de bereikbaarheid je kunt op werkdagen pas vanaf 11 uur bellen. Had per ongeluk gekozen voor afhalen i.p.v. bezorgen en dat wilde ik z.s.m. rechtzetten door te bellen maar dat kon dus pas om 11.00.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie