TvReus.nl ervaringen en reviews

Bij TVReus vind je een uitgebreid assortiment beeld en geluid zoals televisies, led tv's, ultra hd tv's, sound bars, home cinema sets en accessoires. Je bestelling wordt 7 dagen per week gratis thuisbezorgd en voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis. Wil je je bestelling liever zelf afhalen? Ook dat is bij ons mogelijk op afspraak. De klantenservice van TVReus.nl probeert je optimaal van dienst te zijn bij de keuze voor het juiste product.


Adresgegevens

Website www.tvreus.nl
E-mail info@tvreus.nl
Telefoon 085-0030530
Bijsterhuizen 2414
6604 LL Nijmegen

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
in Nijmegen (alleen op afspraak)
Openingstijden  
Maandag t/m zaterdag van 9:00-18:00
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van TvReus.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 51 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met TvReus.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over TvReus.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij TvReus.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij TvReus.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 51 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Levering en prijs lijken aanlokkelijk

Anoniem op 15-11-2019 - Ordernummer: 100047408 - Gekocht: Samsung tv
Levering en prijs lijken aanlokkelijk, maar zodra er wat misgaat ben je de klos. Ik ben nu 6 weken bezig het kapotte Samsung toestel (nog geen 8 mnd oud) allereerst gemaakt te krijgen. Dik binnen de garantie, dus je denkt geen probleem wordt binnen een week opgelost. Toestel opgestuurd: resultaat niet te repareren.

Samsung crediteert aan tv reus, dan moeten ze een nieuw toestel leveren of geld terug. 4 keer beloven ze de volgende dag terug te bellen geen één keer is dit gebeurt. Servicemedewerkers lijken getraind om mensen af te wimpelen en voor te liegen. Weer 2 weken later heb ik geen tv meer, geen zicht op geld terug, geen nieuwe vervanger. Paar honderd euro lichter. Kortom een schofterige manier van zakendoen, klantvriendelijkheid komt hier niet voor.

 
 
 
 

Levering binnen 24 uur?

Anoniem op 1-11-2019 - Ordernummer: 100066680
Levering binnen 24 uur? s avonds voor 23.59 u bestellen? Helaas kan men het niet waarmaken bij TVReus. Ook lukt het niet om binnen 24 uur een vriendelijk e-mailtje te beantwoorden. En plotseling staat er na 3 dagen op de website: levering 3 tot 5 werkdagen. Blijkbaar is de reus te groot van formaat en teveel bestellingen zodat medewerkers de druk niet meer aankunnen. Teleurstellend.

 
 
 
 

Had een bestelling geplaatst

Kamiel op 24-10-2019 - Ordernummer: 10005482 - Gekocht: LG 55SM8200
Had een bestelling geplaatst, de tv was niet meer op voorraad kreeg toen een alternatieve tv aangeboden. kreeg een nieuwere model die ook nog een goedkoper was. heel blij met hun voorstel, zeker vaker bestellen bij tv reus

 
 
 
 

Blij met mijn aankoop

Nancy op 23-10-2019 - Ordernummer: 10006952 - Gekocht: samsung 55Q60
blij met mijn aankoop, voor een goed advies en snelle levering moet je echt bij tv reus zijn. mensen die verstand hebben van wat ze verkopen.

 
 
 
 

Zaterdag een bestelling gedaan voor een tv

Juriaan op 23-10-2019 - Ordernummer: 100065830
Zaterdag een bestelling gedaan voor een tv. Super fijn dat ze ook op zondag leveren. Daardoor heb ik zondag middag al alles installeren.

 
 
 
 

Goede producten, duidelijke product omschrijvingen

C. Vree op 17-9-2019 - Gekocht: 43 inch Samsung TV
Goede producten, duidelijke product omschrijvingen, goede prijs en snelle levering.

 
 
 
 

The delivery is super fast

Nate op 17-9-2019 - Ordernummer: 100051346 - Gekocht: UE82NU8000LXXN
1. The delivery is super fast - I ordered on Friday and got the TV on Saturday.
2. The staff are very friendly and helpful. I contacted the customer service for a tiny issue. They responded quickly and clearly.
3. I would definitely recommend TVreus to my friends because of the price and service!

 
 
 
 

TV besteld via de site TV Reus

Anoniem op 31-7-2019 - Ordernummer: 100060739 - Gekocht: Samsung QE65Q90R
TV besteld via de site TV Reus (bedrag 2609 euro). Zou vrijdag geleverd worden maar op vrijdag namiddag nog geen levering ontvangen dus gebeld met TV Reus en dan pas zag men dat de bestelling niet doorgegaan was maar dat het zaterdag geleverd zal worden. Op zaterdag mail ontvangen dat het toestel niet leverbaar is (zeer recent toestel van Samsung).

Geen goed alternatief gekregen dus geld teruggevraagd. Geld zal pas na 10 dagen terug worden overgemaakt want het is druk met de vakantieperiode (!). Terug gebeld om ongenoegen te uiten maar tja het is druk dus ik moet geduld hebben. Tegelijk meegegeven dat de TV op hun site nog steeds onmiddellijk te leveren staat. Pff wat een slechte service, nooit nog bestel ik daar iets. Nu vingers crossed dat ze ook zo goed zijn om mijn 2609 euro terug gaan betalen (als ze ooit eens tijd kunnen vrij maken daarvoor).

 
 
 
 

Samsung UE43NU7192 UHD 4K tv gekocht

Anoniem op 31-5-2019 - Ordernummer: 2019596 - Gekocht: UE43NU7192
Op 19 april 2019 een Samsung UE43NU7192 UHD 4K tv gekocht. Was even niet op voorraad, maar dat heeft men perfect opgelost binnen een aantal dagen. Ik ben super tevreden met de TV, wat een scherp beeld en fijne bediening. Fijne mensen en goede service. Ik ben super tevreden.

 
 
 
 

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Moda op 2-5-2019
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Al tijden op zoek naar een nieuwe tv en eindelijk de knoop door gehakt. Gezocht naar model en kwam uit bij tvReus voor de beste prijs. Contact gehad via de chat om alles goed rond te krijgen wat snel en soepel verliep.

 
 
 
 

Ik kreeg binnen 1 dag de juiste tv geleverd

Gerda Damen op 16-4-2019 - Ordernummer: 100053858 - Gekocht: 50NU7470 Samsung
Na wat gestuntel van mijn kant heeft TVreus de order aangepast en kreeg ik binnen 1 dag de juiste tv geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Ruim 200,- goedkoper dan bij de concurrent. De communicatie via mail en chat verliep perfect. Beter dan ik had verwacht.

 
 
 
 

Binnen een dag netjes geleverd

Ton van de ven op 10-4-2019 - Ordernummer: 100052453
Binnen een dag netjes geleverd, chaufeur belt 1/2 uur vooraf dat hij eraan komt, prima toch. LG Oled, beste uit test consumentenbond is fantastisch toestel, wat een kleuren en wat een details, super toestel, gewoon met NL Instellingen tegen de scherpste prijs.

 
 
 
 

Alleen maar complimenten

Edwin op 8-2-2019 - Gekocht: Samsung Q9 65
Alleen maar complimenten! Snelle levering, prachtige tv, scherpe prijs, goede service, vriendelijke chauffeur.

 
 
 
 

Heb ruim een week in de wacht gezeten

Anoniem op 8-2-2019 - Ordernummer: 100047711 - Gekocht: Samsung UE55NU8000
Heb ruim een week in de wacht gezeten. Op een donderdag had ik een televisie besteld, de ochtend erna kreeg ik per mail te horen dat het niet voorradig was en dat het toestel in het midden van de volgende week bij ze binnen zou komen. De donderdag erna nam ik contact met ze op, omdat ik nog steeds niets had vernomen. In eerste instantie werd toen per mail beweerd dat we deze op de planning [hebben] staan om binnen te krijgen zodat wij morgen kunnen leveren. Later die dag belde ik ze voor de zekerheid nog eens -s ochtends werd ik niet doorgeschakeld- en kwamen ze hierop terug de televisie zou een dag later bij ze binnen zijn, waardoor er dus zaterdag pas geleverd kon worden. De reden die werd gegeven: de rijd- en rusttijden van de chauffeur (?!) Toen ik op vrijdag aan het eind van de middag nog maar eens belde omdat het akelig stil bleef, werd gezegd dat het vanwege de drukte niet zeker was of er op zaterdag geleverd zou worden. Waarop ik de bestelling direct heb geannuleerd en de man die ik aan de lijn had geïrriteerd ophing.

Kortom: ik ben enorm ontevreden over de dienstverlening van TVreus. Ze claimen binnen een dag te leveren, maar dat wordt niet nagekomen. Vervolgens wordt de klant dagenlang aan het lijntje gehouden.

 
 
 
 

In eerste instantie een tv gekozen die niet leverbaar was

Walter op 14-1-2019
In eerste instantie een tv gekozen, die niet leverbaar was binnen de afgesproken termijn. Een andere, duurdere, vergelijkbare tv mogen kiezen tegen dezelfde prijs. De volgende dag geleverd. Super tevreden.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie