Vakantiediscounter ervaringen en reviews

De VakantieDiscounter is een initiatief van meerdere reisorganisaties. Om de organisatie zo gestroomlijnd mogelijk te houden hebben wij geen brochures of reisgidsen. De beste prijzen en aanbiedingen vindt u elke dag weer op onze website. De vakantiereizen en campingvluchten die wij aanbieden, worden continu gecontroleerd op beschikbaarheid.

Het aanbod van reizen op onze website is onder meer gekozen op prijs/kwaliteit verhouding en beschikbaarheid. Dat houdt onder meer in dat u de getoonde reizen tot het allerlaatste moment kunt boeken. Het blijft echter altijd mogelijk dat er op het laatste moment geen stoelen meer beschikbaar zijn in het vliegtuig naar de door u gekozen bestemming. Het is daarom altijd verstandig om zo vroeg mogelijk te boeken, met name voor reizen die in de schoolvakanties vallen.


Adresgegevens

Website www.vakantiediscounter.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Vakantiediscounter is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Vakantiediscounter is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 7 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Vakantiediscounter

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Vakantiediscounter en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Vakantiediscounter betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Vakantiediscounter betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 7 beoordelingen van consumenten ontvangen.

In november 2018 hebben wij een reis geboekt

Jansen2018 op 12-2-2019
In november 2018 hebben wij een reis bij Vakantiediscounter geboekt naar het dorpje Albir in Spanje. Dit betrof een vlucht met hotel en transfer. Op de dag van de terugreis zouden we om 6,35 uur opgehaald worden bij het hotel. Om 7.15 uur was er echter nog geen bus. We hebben toen contact opgenomen met het busbedrijf dat de transfer zou uitvoeren. Die adviseerde ons een taxi te nemen en de taxikosten te declareren bij de Vakantiediscounter. Ze weigeren nu de kosten ad 100,- te betalen.

Het argument is dat het busbedrijf de claim weigert. Maar wij hebben geen transfer geboekt bij het busbedrijf. De reis was inclusief transfer. Die transfer is verkeerd gegaan, dus is de Vakantiediscounter verantwoordelijk. Ze doen net of ze een pakketreis verkopen maar in feite zijn het losse onderdelen. Als er dan iets mis gaat, schuiven ze de verantwoordelijkheid af. Wij boeken hier dus nooit meer.

 
 
 
 

De transfer die ik bijgeboekt had is mis gegaan

Anoniem op 25-4-2018 - Ordernummer: 38163
De transfer die ik bijgeboekt had is mis gegaan. Heb hier 25 euro voor betaald. Vouchers kwamen maar niet en als er wel iets kwam was het een leeg bestand of niet te openen. Na 2 keer hierover gebeld te hebben werd ik gerustgesteld dat alles goed zou komen. Stond ik in Bangkok met kind, 2 uur gewacht... nergens een transfer. Op vliegveld hebben ze gebeld en niemand kunnen bereiken. Heb 50 euro extra kosten moeten maken.

Opnieuw contact gezocht vanuit hotel. Bereikbaarheid van klantenservice is enorm slecht. Duurde lang en de ene na de andere smoes werd per mail opgesomd. Klantvriendelijkheid is zo slecht. Nu willen ze een bon van de taxi... Wat denk je zelf, alsof ze die geven in Bangkok. Ongelooflijk. Nu dus in een impasse waarbij ik mijn geld voor de niet gekomen transfer niet terug krijg en de extra kosten niet vergoed worden.

 
 
 
 

Vakantie discounter is naar mijn mening verschrikkelijk reisbureau....

Alex op 4-8-2015
Vakantie discounter is naar mijn mening verschrikkelijk reisbureau. Ik had vernomen via het nieuws dat Turkije de oorlog had verklaard aan de IS. Er werd dan ook aangegeven dat alleen essentiŽle reizen naar Turkije worden geadviseerd.

Ik heb dan ook besloten om contact op te nemen met vakantie discounter om de reis om te boeken. Na een wachtrij van 15 min werd ik te woord gestaan door een mevrouw. Na het uitleggen van de situatie konden er geen alternatieven aangeboden worden en was het medeleven ver te zoeken. Ik werd dan ook totaal niet gerust gesteld. Tevens werd er voornamelijk gesnauwd en was ze zeer onvriendelijk. Na het gesprek heb ik direct een klacht ingediend over het klantonvriendelijke gedrag.

Tot mijn verbazing werd ik 2 uur later door de dezelfde medewerker gebeld waarover ik de klacht had ingediend. Deze wilde dan ook met mij in discussie gaan over wat nu wel en niet gezegd was. De klacht wordt dan ook in mijn ogen niet serieus genomen.

Een aantal dagen voor vertrek wilde ik mijn bagage bijboeken bij Transavia, hier werd gevraagd naar een boekingsnummer. Na het doorspitten van mijn mail kon ik niet meer vinden dan mijn reserveringsnummer. Ik besloot dan ook weer contact op te nemen met vakantiediscounter, nadat ik weer 20 min in de wachtrij had gestaan, werd ik te woord gestaan door een meneer. Ik gaf direct aan dat 20 min in de wachtrij staan veel te lang is, deze verklaarde dat normaal gesproken mensen rond de 50 min in de wachtrij staan. Wat ik persoonlijk heel vreemd vind maar goed. Na het door geven van mijn reserveringsnummer verklaarde de man dat ik mijn ordernummer via de mail had ontvangen. Echter kon ik deze niet vinden zoals al eerder aangeven. Na een lange discussie was meneer te beroerd om het mailtje nogmaals te sturen maar gelukkig wilde hij het nummer wel even opnoemen.

Al met al vind ik dan ook dat de service zeer slecht is, ik adviseer dan ook iedereen om ergens anders te boeken. Want de klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Tevens wil ik aangeven dat ik normaal gesproken nooit zulke berichten plaats maar dit gedrag vond ik te belachelijk voor woorden.

 
 
 
 

De website is totaal nieuw en wordt steeds...

Peter op 19-3-2015
De website is totaal nieuw en wordt steeds beter. Vooral de prijzen zijn nu snel duidelijke en goed vergelijkbaar. Ook werd ik teruggebeld na de boeking en alles werd heel rustig voor de uitgelegd. Zeer tevreden dus!

 
 
 
 

Ik ben slecht behandeld door Vakantiediscounter. Je wordt...

Rosanne op 9-4-2014 - Ordernummer: reservering: V140034 - Gekocht: wkend barcelona
Ik ben slecht behandeld door Vakantiediscounter. Je wordt gelokt met vanaf-prijzen die je als je daadwerkelijk boekt keer anderhalf kunt doen. Uiteindelijk toch een goed en goedkoop hotel gevonden op de site. Ze checken de beschikbaarheid: er waren kamers vrij, dus ik heb geboekt. Alle gegevens ingevuld van vijf personen.

Krijg ik een dag later een e-mail dat de kamers toch niet vrij zijn. In de email worden enkele waardeloze alternatieve hotels genoemd (veel duurder en ver van het centrum). Ik boek dus nooit meer via Vakantiediscounter.

 
 
 
 

De site is ten opzichte van vroeger volledig...

Jan op 18-10-2012
De site is ten opzichte van vroeger volledig nieuw en werkt zeer goed. Ik heb uiteindelijk telefonisch mijn reis geboekt en ben prima geholpen!

 
 
 
 

Gisteren geprobeerd via de website een reis naar...

Rob op 5-7-2012
Gisteren geprobeerd via de website een reis naar Spanje te boeken. Systeem gaf foute bedragen aan. Na bellen (0,20 cpm) werd aangegeven dat dit vaak voorkomt. Vervolgens alles op email toegestuurd, met details van de reis. Werd vandaag gebeld dat reis wel te boeken was, maar tegen tarief dat maar liefst 140%, ruim twee keer zo duur was. Vervolgens was de medewerker onbeschoft door te stellen dat je voor dat bedrag geen reis kunt verwachten.

Ik mag er toch vanuit gaan dat de prijzen op de website kloppen? Kortom, prijzen deugen niet en zijn lokkertjes, slechte service, geen bezoek of boeking waard.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie