Veiligkopen.nu ervaringen en reviews

Veiligkopen.nu levert de grootste selectie van inbouw en vrijstaande apparaten. De voordeligste internet verkoper voor al uw huishoudelijke apparaten. Geen aanbetaling en vakkundige installatie mogelijk. 2 tot 5 Jaar volledige garantie en supersnelle levering.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Tilburg
Openingstijden  
Op afspraak van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 11.45 en van 12.45 tot 16.30 uur.
 

Keurmerk

Veiligkopen.nu is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Veiligkopen.nu is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 28 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Veiligkopen.nu

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Veiligkopen.nu en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Veiligkopen.nu betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Veiligkopen.nu betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 28 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Onlangs hebben wij bij de firma Bemmel en...

Cornel en Sonja op 19-3-2015 - Ordernummer: VK455229
Onlangs hebben wij bij de firma Bemmel en Kroon (via veiligkopen.nu) een wasdroger gekocht voor onze 80 jarige (schoon)moeder. Wij hebben wederom bewust voor deze firma gekozen omdat wij daar al uitstekende ervaringen mee hadden. Omdat onze (schoon)moeder 80 jaar is, is wat extra service en vriendelijkheid ook erg belangrijk voor ons. Ook dit weer konden wij op hen vertrouwen en zijn wij niet teleurgesteld. Een dag na de bestelling werd de wasdroger al bezorgd, keurig geplaatst en de oude luchtslag werd netjes voor haar op het nieuwe apparaat aangesloten. De oude kapotte wasdroger werd meegenomen. De service was perfect en vriendelijk. Bij de volgende aankoop zullen wij beslist weer kiezen voor Bemmel en Kroon.

 
 
 
 

Alles precies op tijd geleverd en alles zonder...

e. de leeuw op 2-1-2015 - Gekocht: Vaatwasser
Alles precies op tijd geleverd en alles zonder problemen verlopen, ook deze keer. wij hebben al eerder zaken gedaan met Veiligkopen.nu echt een aanrader! Over de Indesit vaat wasser kunnen we nog weinig zeggen, dit komt nog wel, we hebben hem pas een dag in huis.

 
 
 
 

Een droger besteld dat ging prima op de...

Peter op 14-6-2014
Een droger besteld dat ging prima, op de afleveringsdatum verdween ineens onze tracking, na de gestelde afleveringstijd maar eens gebeld om te vragen waar de droger bleef. Er werd ons verteld dat ze het gingen uitzoeken en snel zouden terug bellen. Na 1 uur wachten toch zelf maar terug gebeld, helaas met hetzelfde resultaat, er zou weer zo snel mogelijk terug gebeld worden.

Na een dik uur weer maar zelf terug gebeld, we werden in de wacht gezet en na 5 minuten kregen we te horen dat de droger bij de vervoerder beschadigd was. Wij hebben bij deze bedankt en gelijk de order geannuleerd, met een e-mail bevestiging. Daarna hebben wij zelf de vervoerder gebeld en gevraagd wat er met de droger was, wij kregen te horen dat hij niet aangeleverd was. Een week later kregen wij een mail dat er een droger geleverd zou worden.

Wij tracking gezocht niks te vinden, toch stond er een vervoerder aan de deur met een droger, de verpakking zag er niet uit, het leek wel of hij zo van de wagen was gevallen. Natuurlijk niks aangenomen, was tenslotte geannuleerd. Van mij uit bestel ik niks meer bij Veiligkopen. Ik ga wel naar de plaatselijke winkel, ben iets duurder uit maar prima geholpen.

 
 
 
 

Wij zijn zeer tevreden over de voorlichting begeleiding...

Anoniem op 27-5-2013 - Ordernummer: 345574
Wij zijn zeer tevreden over de voorlichting, begeleiding, levering en inbouw van onze nieuwe aanschaf van inductie kookplaten en bakoven. Alles is tot volle tevredenheid verlopen.

 
 
 
 

Vier toestellen gekocht nu twee jaar geleden. Een...

Marc Den Haerynck op 23-1-2013
Vier toestellen gekocht, nu twee jaar geleden. Een type was niet meer voorradig maar werd direct op aangeven van het bedrijf en tegen dezelfde voorwaarden omgezet naar een recenter model. Tot op heden geen problemen gekend. Heb de site dan ook al aangeraden bij vrienden.

 
 
 
 

Vandaag nieuwe Bosch vaatwasser opgehaald in Zoeterwoude perfecte...

Remco op 3-1-2013 - Ordernummer: 330509
Vandaag nieuwe Bosch vaatwasser opgehaald in Zoeterwoude perfecte service ook aan de telefoon ze hebben zelfs geholpen om de vaatwasser in de auto te zetten, top top top. En dat met een verschil van 300 euro in de winkel.

 
 
 
 

Een vriezer besteld. prima levering. geen problemen. perfect...

Jolanda op 14-1-2012
Een vriezer besteld. prima levering. geen problemen. perfect op tijd. Door de negatieve reacties op deze site was ik erg sceptisch geworden, maar de bestelling was al geplaatst. Gelukkig is het bij ons helemaal goed gegaan.

 
 
 
 

Tracht een vaatwasser te kopen. volgens site op...

e schriemer op 23-9-2011
Tracht een vaatwasser te kopen. volgens site op voorraad en leveren binnen 1 dag. no way, niet op voorraad. Transporteur Fiege een ramp. Die leven nog in de tijd dat je de hele dag gaat zitten wachten.

 
 
 
 

Helaas hebben wij ruim 3 weken op onze...

Esther81 op 20-9-2011
Helaas hebben wij ruim 3 weken op onze vaatwasser moeten wachten. Er was een verkeerde in bestelling bij de fabrikant. Toen wij vroegen om voor het ongemak een extra apparaat mee retour te nemen werd ons verteld dat dit aan de vervoerder was. De vaatwasser is net geleverd. De vervoerder wilde geen extra apparaat meenemen en we moesten de oude vaatwasser ook maar zelf wegbrengen. Wij weigerden dit en zeiden dat ze de nieuwe dan ook maar weer mee moesten nemen.

Uiteindelijk namen ze de oude met veel weerzin retour maar de verpakking bleef bij ons. Heel jammer allemaal..deze webshop was het goedkoopste maar betaal volgende keer liever een tientje meer..

 
 
 
 

Vaatwasser besteld prima verzorgt keurig geleverd op afspraak...

Jan op 27-6-2011
Vaatwasser besteld prima verzorgt, keurig geleverd op afspraak zeker aan te bevelen de levering zou plaatsvinden tussen 11.00
en 14.00 uur en kwam om 13.00 uur niet zo als andere bedrijven daar moet je soms de hele dag voor thuis blijven.

en je hoeft niet vooraf te betalen bij de levering hebben ze een pinautomaat bij zich erg makkelijk ik geef ze een 10.

 
 
 
 

Afgelopen weekend besteld en betaald is vandaag netjes...

Geerlings op 31-5-2011
Afgelopen weekend besteld en betaald, is vandaag netjes bezorgd. Vriendelijke mensen aan de telefoon en behulpzaam
zou ik zeker weer een aankoop doen

 
 
 
 

Ik heb een wasmachine besteld bij dit bedrijf...

Moesť op 27-5-2011
Ik heb een wasmachine besteld bij dit bedrijf en er werd afgesproken dat de wasmachine op maandag 30 juni geleverd zou worden. Dit werd zonder enig pardon verschoven naar een andere dag. Bij telefonisch contact zeer onbeschoft behandeld. Wasmachine kopen kun je beter bij een ander internetbedrijf doen.

 
 
 
 

We hebben voor onze nieuwe keuken bosch apparaten...

Pascal op 28-4-2011
We hebben voor onze nieuwe keuken bosch apparaten aangekocht, alles is prima verlopen ,alleen doen ze bij veiligkopen moeilijk voor de extra garantie van 5 jaar van Bosch bij aankoop van 4 of meer toestellen voor Belgische klanten.

Echter, kijk goed naar de voorwaarden van Bosch ,hieruit blijkt dat we degelijk recht hebben op de extra garantie. door er dan toch op aan te dringen heb ik via Bosch de certificaten verkregen.

 
 
 
 

Op de website staat verwachte levertijd 3-5 werkdagen...

Joelle op 21-1-2011
Op de website staat verwachte levertijd 3-5 werkdagen, klopt niet, ze moeten alles nog bestellen, gelukkig boden ze wel een andere optie aan en kreeg ik voor de duurdere optie korting. Ik had extra service besteld, maar ze hebben het gewoon in de gang gezet, omdat diegene thuis was niet wist waar t moest, maar ze vroegen niet door en toen ik daar een klacht over wilde indienen, was IK degene die fout zat en alles omdraait. klantonvriendelijk, niet klant gericht.

 
 
 
 

zeer tevreden over groot prijsverschil in inbouwoven whirlpool...

alexander manojlovic op 8-12-2010
zeer tevreden over groot prijsverschil in inbouwoven whirlpool van 500 ? . gemakkelijk prijzen te vergelijken en te bestellen.wachttijd van slechts 3 dagen.de levering was stipt op tijd.
voor herhaling vatbaar.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Winkel reviews
Kleertjes.comScore 6Ulla PopkenScore 10MassamarktScore 10
Advertentie