Velgenshop ervaringen en reviews

VelgenShop.nl levert het grootste online assortiment lichtmetalen velgen, stalen velgen, banden en verdere accessoires zoals sneeuwkettingen, wieldoppen en autopoetsmiddelen.

Het assortiment bestaat uit meer dan 15.000 artikelen en zo is er dus voor iedere auto een geschikte stalen of lichtmetalen velg. Bij iedere velg kan vervolgens een eerste klasse band gekozen worden van ruim 100 verschillende merken. Ophalen of laten monteren bij een van de vele montagepunten en snelle service en levering doorgaans binnen 2 tot 4 werkdagen.


Adresgegevens

Website www.velgenshop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
in Diverse afhaalpunten in de Benelux
 

Keurmerk

Velgenshop is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Velgenshop is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Velgenshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 63 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Velgenshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Velgenshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Velgenshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Velgenshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 63 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Na enige twijfel toch een bestelling gedaan

M. Tangelder op 29-11-2018 - Ordernummer: nvt
Na enige twijfel na het lezen van diverse recensie toch een bestelling gedaan voor 4 velgen 18 met Continental winterbanden 225/40 gemonteerd, slotbouten en censoren. Voor betaling nog mail contact gezocht of ze echt aan de 4 dagen konen komen wat betreft levertijd, hier krabbelde ze op terug dat hun leverancier 4 dagen nodig zou hebben. dus mijn advies aan hun is zet gewoon 5 tot 10 werkdagen op de site.

Omdat het niet gemonteerd lukte via de site hebben ze mijn order handmatig ingevoerd, moest via Winterbanden.nl ipv Velgenshop.nl. dit is allemaal keurig gegaan. Nu is de bestelling en de betaling gedaan op 19 november 2018 en gisteren op 28 november is alles keurig afgeleverd, netjes verpakt gemonteerd en schadevrij. Ik moet zeggen niks geen op en aanmerking hierover.

 
 
 
 

Ik ben heel erg goed en klantvriendelijk geholpen

Hikmet op 26-3-2017
Ik ben heel erg goed en klantvriendelijk geholpen, omdat de velgen die ik had besteld niet meer leverbaar waren.
Mocht ik een andere setje velgen gaan uitkiezen en toen,
vroeg ik voor mijn aankoopbedrag terug, en dat werd netjes binnen een dag op mijn bankrekening terug gestort.

 
 
 
 

Goed en vakkundig geholpen

Anoniem op 2-2-2017 - Ordernummer: 1234 - Gekocht: Winterbanden
Goed en vakkundig geholpen bij de vestiging in Hoofddorp voor mijn winterbanden op mijn Skoda. Kan altijd terug komen als er nog iets is.

 
 
 
 

Veel te lang moest ik op mijn velgen

Erol op 21-11-2016 - Ordernummer: 2664956887
Veel te lang moest ik op mijn velgen wachten. Pas na annulering van de velgen, sturen ze de velgen op. Nu willen ze dat ik de velgen retour stuur op mijn eigen kosten. Wat denken ze wel niet?

 
 
 
 

Ik heb verkeerde banden gekregen en deze banden...

J de Gram op 8-8-2015
Ik heb verkeerde banden gekregen en deze banden waren ook nog eens 30 euro per stuk duurder dan de opgegeven prijs.

 
 
 
 

In oktober 2013 heb ik winterbanden op stalen...

Erik op 3-1-2014
In oktober 2013 heb ik winterbanden op stalen velgen besteld. Deze werden op zich tijdig binnen 8 dagen geleverd, maar door een fout in hun product configurator waren deze velgen niet geschikt voor mijn auto. Toen begon de ellende...

Een lang verhaal kort samengevat: aftercare service in geval van problemen is zeer teleurstellend.

Alternatief uitgezochte velgen en banden (wel 6% korting) werden nogmaals (on-top of) gefactureerd. Hier moest ik achteraan bellen om dit gecorrigeerd te krijgen. Levering van nieuwe set bleef uit en hier moest ik wederom achteraan bellen. Er werd besloten tot montage in Wijchen, maar datum kon nog niet vastgelegd worden omdat de winterbanden niet op voorraad waren. Contact voor afspraak in Wijchen bleef uit. Wederom moest ik hier achteraan bellen en datum werd vastgelegd. Vervolgens werd er contact met mij opgenomen op één dag voor montage: er waren slechts 3 banden afgeleverd (welke auto heeft 3 banden?!) en er kon niet gemonteerd worden. Een nieuwe datum werd vastgesteld maar wederom werd er contact met mij opgenomen dat montage niet kon plaatsvinden omdat er bij de logistiek een probleem was en er geen banden in Wijchen aangekomen waren. Uiteindelijk toch thuis laten leveren. Dit heeft alles bij elkaar meer dan anderhalve maand geduurd met 16 interacties via ticket systeem en minstens 10 telefoontjes (a 30 cent per minuut).

 
 
 
 

Ik bestelde een afwijkende maat 4 seizoenenband Pirelli...

Thom op 7-7-2013
Ik bestelde een afwijkende maat 4 seizoenenband (Pirelli). Ze hadden het op voorraad en kreeg na twee dagen bericht dat ik de montage kon inplannen (Nijmegen: Wijchen). Ik kwam vervolgens bij een rommelig ogende werkplaats maar ben erg netjes geholpen. Toen ik een week later terugkwam omdat ik toch wat trilling dacht te voelen op het stuur, werden de banden zonder enig probleem opnieuw uitgebalanceerd. Goede ervaring opgedaan en 30 euro per band bespaard. Volgende keer zeker weer.

 
 
 
 

Ben zeer ontevreden over deze shop. De gemonteerde...

Anoniem op 28-5-2013 - Ordernummer: 2661678887
Ben zeer ontevreden over deze shop. De gemonteerde banden en velgen waren wel mooi op tijd binnen de termijn, maar bij aankomst bleken de bijbestelde centreerringen er niet bij. Na meer dan een maand waren deze nog steeds niet aangekomen. Heb hen verschillende malen gecontacteerd, maar werd steeds aan het lijntje gehouden.Dan waren ineens volgens hen, de ringen wel geleverd. Maar nu blijkt op het verkeerde adres! Ze zijn nergens te bespeuren, niet afgeleverd bij men buren of zo.

Uiteindelijk ergens anders centreerringen gaan halen, en kon de velgen steken. Wat bleek : zeer slecht uitgebalanceerd! Hier zal ik nooit nog iets kopen, en zeker geen reclame voor maken bij anderen.

 
 
 
 

Levertijden komen ze niet na heeft twee weken...

Mannie op 9-5-2013
Levertijden komen ze niet na, heeft twee weken geduurd voordat ze binnen waren. Aangegeven bij bestelling dat de banden en velgen gemonteerd en uitgebalanceerd moesten worden. Blijkt dat je een afspraak moet maken om de band op de velg te laten leggen, beetje vreemd als je dat al hebt aangegeven bij de bestelling. Bij het afhalen kreeg ik dus vier velgen en vier banden los van elkaar.

 
 
 
 

Absoluut niet tevreden. Op de site stond vermeld...

Anoniem op 25-4-2013 - Ordernummer: 2661645877
Absoluut niet tevreden. Op de site stond vermeld dat de bestelde velgen op voorraad waren uiteindelijk wacht ik nu 2 weken op mijn setje en zit maar geen beweging in! Aanbetaling hadden ze meteen binnen alleen de service laat zich er te wensen over.

 
 
 
 

Goede adviezen en snelle levering wel zelf afgehaald...

Anoniem op 3-4-2013 - Ordernummer: 2661646887
Goede adviezen en snelle levering, wel zelf afgehaald in winkel Etten-Leur. E-mails wel een beetje overdone 7 stuks voor één bestelling. 0900 nummer wel slecht bereikbaar, maar even Googlen en je hebt het rechtstreekse nummer van filiaal Etten-Leur. Net zo sympathiek.

 
 
 
 

Heel tevreden over de Velgenshop. Prima prijs-kwaliteitverhouding en...

Leo op 11-12-2012
Heel tevreden over de Velgenshop. Prima prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service! We hebben het hier over filiaal in Etten-Leur. Voor ons was de bereikbaarheid geen probleem.

 
 
 
 

We hebben een order geplaatst voor 4 winterbanden...

Fred op 7-11-2012
We hebben een order geplaatst voor 4 winterbanden en 4 stalen velgen. Er was iets misgegaan dus wij bellen en we werden meteen en correct te woord gestaan. Alles bij elkaar hebben we 2 weken moeten wachten en vandaag zijn ze gemonteerd bij Velgenshop in Amsterdam. Het kan wel eens tegen zitten, maar een volgende keer zeker weer naar de Velgenshop.

 
 
 
 

Na mijn bestelling via de site meteen mijn...

Anoniem op 2-11-2012 - Ordernummer: 2661360887
Na mijn bestelling via de site meteen mijn geld afgeschreven en vervolgens hoor ik 10 dagen niets! ik reageer via tickets en er wordt beloofd aan te werken.

Niets natuurlijk. Ten einde raad het 0900 nummer gebeld. na 20 min nog geen persoon aan de lijn. Maak de aanschaf nu ongedaan.

 
 
 
 

Net als bij veel ander reacties liepen wij...

Hans op 29-9-2012
Net als bij veel ander reacties liepen wij ook tegen de bereikbaarheid aan. Minutenlang aan het lijntje worden gehouden om vervolgens nog niemand te krijgen. Verder wel tevreden over prijs/kwaliteit verhouding. Dat is natuurlijk ook veel waard.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie