VisionDirect ervaringen en reviews

Met VisionDirect koop je je contactlenzen vanaf nu sneller, gemakkelijker en goedkoper. Als de grootste online contactlenswebshop van Nederland en Europa biedt Vision Direct elke dag duizenden klanten de beste service en scherpste prijzen. Bij ons bestel je lenzen, lenzenvloeistof, en oogproducten van alle bekende merken zoals Biofinity, Air Optix, Acuvue, en Focus Dailies tegen prijzen die een stuk lager liggen dan bij de opticien. Wij hebben alle lenzen met reguliere sterktes plus een groot aantal torische en multifocale lenzen standaard op voorraad.


Adresgegevens

Website www.visiondirect.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ. Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

VisionDirect is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van VisionDirect is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met VisionDirect

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over VisionDirect en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij VisionDirect betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij VisionDirect betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Snelle levering, helaas kreeg ik tegenstrijdige informatie

Marjo op 8-7-2019 - Ordernummer: 5002071438
Snelle levering. Helaas kreeg ik tegenstrijdige informatie van de klantenservice in de chat. Voor het plaatsen van de bestelling kreeg ik te horen dat wanneer ik direct na het plaatsen van de order via de chat contact op zou nemen Vision Direct ervoor zou zorgen dat het afleveradres aangepast zou worden naar het PostNL afhaalpunt van mijn keuze. Na het plaatsen van de bestelling direct via de chat contact opgenomen en een andere medewerker gaf aan dat het omzetten van het afleveradres door Vision Direct niet mogelijk was. Daarna een mail gestuurd en tot mijn verbazing krijg ik antwoord van de 1e medewerker die mij in de eerste instantie had aangegeven dat Vision Direct het afleveradres zou aanpassen, maar nu met de mededeling dat ik dit zelf kon doen via de PostNL app. Heb vervolgens tot 00.30 s nachts wakker moeten blijven om het afleveradres uiteindelijk in de PostNL app aan te passen. Niet echt mijn idee van service. Inhoud van de bestelling was allemaal prima.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie