Visunext ervaringen en reviews

Visunext (voorheen Beamershop24) levert een groot aanbod van presentatiematerialen zoals beamers, projectoren en schermen van bekende projectiefabrikanten zoals Mitsubishi, NEC, Infous of Toshiba.

De professionele klantenservice en de innovatieve shop met zeer goede prijzen zorgden ervoor dat Visunext.nl in no time tot een van de grootste shops voor projectoren behoort. Tevens worden onder eigen naam projectieschermen en plafondbeugels geleverd om klanten uitstekende producten tegen zeer attractieve prijzen te kunnen bieden.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg
Afhalen mogelijk
in Oldenzaal
Openingstijden  
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
 

Keurmerk

Visunext is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Visunext is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Visunext

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Visunext en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Visunext betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Visunext betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Wanneer je hier koopt hou dan rekening met...

Anoniem op 26-12-2012 - Ordernummer: 64032092
Wanneer je hier koopt hou dan rekening met een onbestaande klantenservice. Enkel de wettelijke fabrieksgarantie hanteren ze en niets meer. Voor mij betekende dit een toestel van twee weken oud met defect dat reeds een volle maand in herstelling moet. Zoek maar even op, er zijn genoeg shops die tot een maand omruilen zonder probleem!

 
 
 
 

Ik heb bij beamershop24.nl een projectiescherm en een...

Harm op 18-8-2011
Ik heb bij beamershop24.nl een projectiescherm en een plafondbeugel besteld. Beide accessoires werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. De plafondbeugel heb ik later nog teruggestuurd, de reacties van de shop hierop waren snel.

 
 
 
 
Advertentie