Vivolanda ervaringen en reviews

Vivolanda is meer dan zo maar een webwinkel. Je vindt hier alles wat je in het dagelijks leven nodig hebt. Vivolanda doet dat door als webwarenhuis haar eigen motto steeds weer uit te bouwen: alles online. Met het ruime assortiment en scherpe prijzen doen wij onze klanten een aantrekkelijk aanbod. Bestelgemak, snelle levertijden en veilig online inkopen, zijn daarbij voor ons de uitgangspunten die garant staan voor tevreden gebruikers en trouwe klanten.


Adresgegevens

Website www.vivolanda.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Vivolanda is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Vivolanda is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 3 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Vivolanda

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Vivolanda en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Vivolanda betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Vivolanda betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 3 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Mijn bestelling werd netjes geaccepteerd

Anoniem op 31-5-2018 - Ordernummer: _VVNDOTFTS - Gekocht: Grastrimmer ST5530CM
Mijn bestelling werd netjes geaccepteerd, betaling werd gedaan, mailtje met geplande afleverdatum en toen niets meer! Tevergeefs gewacht op de levering. Zelf maar op de site gaan kijken naar mijn order blijkt het artikel ineens niet meer leverbaar. Dat had dan wel gecheckt mogen worden vˇˇrdat de betaling werd gevraagd en geaccepteerd! Via de mail nog gevraagd hoe en wat maar krijg alleen te horen dat het artikel een onbekende levertijd heeft gekregen.

 
 
 
 

Voor mijn neefje een Batman pak besteld

Raymond op 15-10-2016 - Ordernummer: 255656945 / 12.10.20
Voor mijn neefje een Batman pak besteld. Bij openmaken van de doos blijkt de verpakking niet nieuw te zijn. Aan de verpakking is duidelijk te zien dat deze diverse malen opengemaakt en dichtgedaan is. De kartonnen verpakking laat duidelijk op meerdere plaatsen zien dat diverse mensen deze verpakking al reeds open gemaakt en gesloten hebben. Dacht iets nieuws gekocht te hebben...

Je verwacht op zijn minst bij bestellen van een artikel dat deze nog in originele gesloten verpakking zit en niet een uit de winkel bij elkaar geraapt artikel bevat. Voor mij heeft deze zaak afgedaan! Zal hier nimmer meer iets bestellen, beveel deze winkel dan ook niet aan.

 
 
 
 

Heb een hakselaar gekocht 1x gebruikt deed het...

wil verhulst op 30-12-2015 - Gekocht: Hakselaar
Heb een hakselaar gekocht 1x gebruikt deed het niet meer terug gestuurd is al 4 weken weg. Gebeld met Vivolanda kan nog wel 2 weken duren. Noemt u dit service?

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie