Voordeelhalen ervaringen en reviews

Voordeelhalen, het grootste voordeel heeft u zelf in de hand! Sinds 2001 hebben al veel klanten geprofiteerd van onze formule. Wij zijn uitgegroeid tot ťťn van de grootste internetwinkels van Nederland op het gebied van electronica. Door onze efficiente werkwijze kunnen wij werken met zeer lage marges, dit maakt het voor u mogelijk om bij ons voor de laagste prijzen in te kopen. U kunt de producten bij u thuis laten bezorgen of zelf afhalen. De keuze is aan u!

Voordeelhalen doet alle inkopen bij de officiŽle Nederlandse importeurs of via Nederlandse groothandels. Op alle aankopen is de normale fabrieksgarantie van toepassing. Eventueel kunt u deze garantieperiode verlengen.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Groningen, Meppel, Beek en Donk
 

Keurmerk

Voordeelhalen is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Voordeelhalen is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 11 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Voordeelhalen

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Voordeelhalen en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Voordeelhalen betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Voordeelhalen betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 11 beoordelingen van consumenten ontvangen.

In juni hebben wij bij Voordeelhalen een koelkast...

Anoniem op 1-9-2012 - Ordernummer: 32900 CSW0
In juni hebben wij bij Voordeelhalen een koelkast besteld en betaald. Na diverse emails en telefoontjes kwamen wij er achter dat ze niet wisten of de kast uberhaupt geleverd kon worden. Na verzoek om terugbetaling ontvingen wij 19 juli een mail dat de bestelling was geannuleerd en het geld binnen 30 dagen zal worden terug betaald. Nu 1 september is deze termijn met meer dan 10 dagen verstreken en nog steeds is het geld niet terug betaald.

 
 
 
 

Website en betalingswijze dik in orde. Echter: volgens...

Peter de Vries op 8-6-2012
Website en betalingswijze dik in orde. Echter: volgens de website zou een product dat 'op voorraad' was binnen drie werkdagen worden afgeleverd. Eerst zou er ook gebeld worden. Na zelf vier keer te hebben gebeld en geen enkel telefoontje van Voordeelhalen te hebben gekregen wist ik exact een week later pas (donderdagavond tegen middernacht) dat de volgende dag mijn koelkast zou worden bezorgd. 6 werkdagen levertijd i.p.v. 3! Ik had de koelkast donderdag nodig ivm een feest. Nu was het product dus mosterd na de maaltijd. Jammer. Dit was een eenmalige aankoop.

 
 
 
 

Artikel stond op voorraad maar is dus pas...

Wolsink op 2-11-2011
Artikel stond op voorraad maar is dus pas volgende week bij mij in huis. ze denken dat men wel een week zonder koelkast kan. heb geannuleerd en moet nu 2 weken op me betaling wachten. mail erover geschreven maar geen reply gehad.

 
 
 
 

volgens de site een wasmachine op voorraad deze...

W. wijte op 6-8-2011
volgens de site een wasmachine op voorraad deze besteld blijken ze niet te hebben ( hij staat nog steeds op voorraad op de site) proberen een alternatief aan te smeren en als je dat niet wilt kun je na bellen nog weken op je geld wachten!

 
 
 
 

Wat een slechte service Ik heb een stofzuiger...

Nico van Spronsen op 3-11-2010
Wat een slechte service! Ik heb een stofzuiger besteld die volgens de site een dag later bij mij in huis zou staan. Ik heb er zelf achteraan moeten bellen toen dit niet nagekomen werd. Ik heb vervolgens te horen gekregen dat deze in het begin van de volgende week geleverd zou worden. Bracht alle geduld op en moest dus halverwege die week zelf bellen om te horen dat ik NOG een week moet wachten. Terugstoren van mijn geld duurt twee weken. Ik werd erg onbegripvol en zeer zeker niet klant vriendelijk geholpen. Had met alle liefde, achteraf, ergens anders wat meer geld uit gegeven voor wat betere service. Zwaar onder de maat dus.

Ik moet kan dus kiezen om twee weken te wachten op mijn geld waar ik niks voor heb gekregen, of nog een week wachten en al 2,5 week mijn huis niet kunnen stofzuigen.

 
 
 
 

heb er gister besteld en vandaag al binnen...

Jessica op 22-6-2010
heb er gister besteld en vandaag al binnen super topservice.

 
 
 
 

op de site staat 1-2 dagen levertijd. Na...

Bedrogen op 22-6-2010
op de site staat 1-2 dagen levertijd. Na 1,5 week toch maar eens gebeld. Elke keer werd er gezegd komt van de week of volgende week. Zijn vervolgens nu 5 weken bezig en hebben droger nog niet. Hebben deze afgemeld. Naar een andere winkel gelijk gegaan en 2 uur later had ik eindelijk een droger, dus zo kan het ook.

Advies: wil je snel iets hebben NIET bij hun bestellen

 
 
 
 

Voordeelhalen.eu komt afspraken niet na. TV gereserveerd en...

Stultiens op 3-6-2010
Voordeelhalen.eu komt afspraken niet na. TV gereserveerd en betaald en na herhaaldelijk telefonisch kontakt opgenomen te hebben blijkt het geld binnen te zijn maar de TV niet meer voorradig. Nooit is er geantwoord op mijn mails en nu kan ik lang wachten op mijn geld. Onbeschofte telefoonistes en onbetrouwbare verkopers die niet op de hoogte zijn van de interne procedures. Valse beloftes en slechte (geen) service

 
 
 
 

Wordt niet geleverd volgens afspraak: voor 15 uur...

Marion Habets op 19-5-2010
Wordt niet geleverd volgens afspraak: voor 15 uur besteld, morgen in huis. Trek er maar ongeveer een week voor uit! Ondanks dat het artikel op voorraad was.

 
 
 
 

Tv gekocht en ging defect na een half...

Louwes op 19-6-2009

Tv gekocht en ging defect na een half jaar.
Tv kon niet meer gerepareerd worden en ik mocht een nieuwe uitzoeken voor het inkoopbedrag verschil 600 euro!!!
Daar ging ik dus niet mee akkoord.
En nu laten ze niks meer van zich horen.

 
 
 
 

Wij zijn heel tevreden over de Voordeelhalen. Goed bereikbaar,prima...

Andre op 6-9-2008
Wij zijn heel tevreden over de Voordeelhalen.
Goed bereikbaar,prima service,snelle levering,en natuurlijk de prijs.
De volgende aankoop zal zeker bij voordeelhalen zijn.

 
 
 
 
Advertentie