Vrij Uit ervaringen en reviews

Vrij Uit is in Nederland marktleider op het gebeid van autovakanties. Het aanbod van Vrij Uit is verspreid over 16 Europese landen. Op de meeste boeiende plekjes vindt de consument hotels, appartementen, vakantiewoningen, bungalowparken en campings met volledig ingerichte tenten en stacaravans. maar ook plekken waar men de eigen tent kan opzetten of caravan kan plaatsen. Ook heeft Vrij Uit een uitgebreid aanbod aan voormalige landhuizen en kastelen die zijn omgebouwd tot comfortable hotels of appartementen.

De accommodaties van Vrij Uit in de meest toeristische plaatsen tot de meest afgelegen locaties. Vrij Uit is onderdeel van Thomas Cook Nederland waar ook de touroperator merken Thomas Cook, Neckermann en de reisbureauketen Thomas Cook toe behoren.


Adresgegevens

Website www.vrijuit.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Vrij Uit is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie vind je op www.sgr.nl

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Vrij Uit is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Vrij Uit

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Vrij Uit en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Vrij Uit betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Vrij Uit betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Waardeloze Vrij Uit informatie leidt tot bedorven vakantie

Anoniem op 31-5-2017 - Ordernummer: VUS 38427211 1 FLR
Waardeloze Vrij Uit informatie leidt tot bedorven en dure vakantie. Geboekte hotel in ItaliŽ, Demidoff Country Resort, voldeed in geen enkel opzicht aan presentatie van Vrij Uit. Geen 4 sterren hotel, maar meer niveau jeugdherberg. Gasten bestaan dan ook uit groepen luidruchtige Italiaanse scholieren en busladingen Chinezen. Tapijt in kamer smerig, eten een afrader, zitjes buiten ontbreken en binnenzwembad te koud en te vies om te gebruiken. Personeel ongeÔnteresseerd en zelfs niet in staat om lichten in het hotel aan te doen.

Drie nachten eerder vertrokken, Vrij Uit wil echter niet door hotel toegezegde bedrag voor niet gebruikte overnachtingen en maaltijden terugbetalen. Ze bieden zelfs geen enkele vorm van compensatie voor de toch duidelijk onvolledige en incorrecte informatie op hun site. Hadden we toch maar via Booking, Expedia of de hotelsite geboekt! Betere informatie en hadden we niet vooraf nachten moeten betalen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie