Vtwonen ervaringen en reviews

Zoek je iets nieuws voor in of om je huis? Dan moet je eerst een kijkje nemen op Vtwonen.nl, dé webwinkel die volledig is afgestemd op mooie design, home & living producten, van prullenbakken tot klokken en alles wat er tussen zit. Op Vtwonen vind je de leukste producten van bekende merken en designers voor in en om het huis. De besteltijd is tot 22:00 uur waardoor bestellingen voor die tijd nog de volgende dag in huis zijn en bestel je boven de 50,- euro dan wordt het nog gratis bezorgd ook!


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
in Amersfoort
 

Keurmerk

Vtwonen is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Vtwonen is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 104 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Vtwonen

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Vtwonen en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Vtwonen betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Vtwonen betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 104 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik snap niet dat VT Wonen zo bekend is

Larissa op 11-2-2019
Ik snap niet dat VT Wonen zo bekend en een grote naam is. Waarom heeft Radar of de consumentenbond hier nog niks mee gedaan?  3 december besteld en betaald, zou op voorraad zijn. Leverdatum 14 december gekozen ivm vrij zijn voor levering. Vervolgens 14 dec niks geleverd gekregen (en niks van VT gehoord over vertraging!), daarna verschillende keren gebeld (lange wachttijd) en gemaild.

Elke keer hetzelfde antwoord. Is binnen maar magazijn is vertraagd. Of: is in bestelling en wordt ieder moment verwachten maar magazijn loopt achter dus verzending kan wat vertraging hebben. Uiteindelijk eind januari 2019 bericht niet leverbaar, geld wordt teruggestort.

Ik kan me niet voorstellen dat dit anno 2019 de manier van track en trace en klantenservice is. Ongeloofwaardig verhaal, zeker als je achteraf hier leest dat 8 van de 10 mensen dezelfde ervaring heeft.. lijkt me erg sterk! Blijkbaar hadden ze het al niet ten tijde van bestellen, waarom dan een consument toch laten betalen en aan het lijntje houden een voorliegen?

 
 
 
 

Geen communicatie over levertijden

J.J. Oldenburger op 30-10-2018
Geen communicatie over levertijden, geen reactie op mails, klantenservice die maar half werkt en geen oplossingen kan bieden.

 
 
 
 

Op 21 november een kerstcadeau online gekocht

Daniel Welling op 30-1-2018 - Ordernummer: 000016010 / 6066523
Op 21 november 2017 als kerstcadeau online gekocht, met 5 à 6 dagen levertijd. Na twee weken zelf contactformulier ingevuld, want ik hoorde maar niets. Kreeg een mail dat de levertijd vertraagd was. Daarna een mail dat het product 15 december geleverd zou zijn. 21 december maar zelf gebeld, ik hoorde weer niets: Of ik het product voor de kerst nog kon verwachten? Antwoord: Neen, levertijd is met drie weken verlengd. Kunnen wij u een gratis VT Wonen tijdschrift aanbieden? Nee, ik wil mijn kerstcadeau.

Vier weken later: nog geen magazine rek, en ook geen gratis VT Wonen. Zelf maar weer contact opgenomen, ik had namelijk weer een maand nog steeds niets gehoord, kreeg ik de volgende dag een mail, u product kan niet worden geleverd. Een automatisch aangemaakte mail, zonder toenaam, zonder excuus. En mn geld? dat heb ik nog niet.

 
 
 
 

Zeer ontevreden met deze winkel

Cristina op 30-12-2017
Zeer ontevreden met deze winkel. Mijn betaalde product zou er na 1 of 2 weken zijn, maar toen ik na 3 weken belde vertelde VT Wonen mij dat het product helemaal niet op voorraad was en ook niet meer zou komen. Ze namen niet eens de moeite om dit te laten weten. Ik heb nog steeds geen geld terug. Klantenservice slecht.

 
 
 
 

Slechte ervaring met VT wonen

Maarten op 29-12-2017 - Ordernummer: SB-6175885
Slechte ervaring met VT wonen, omdat men spullen op de website heeft staan die voorradig zijn, maar dat blijkt niet zo te zijn (sterker nog, artikelen die niet meer leverbaar zijn) Besteld en betaald, per ommegaande mail gekregen dat het niet leverbaar was en vervolgens moet ik veel moeite doen om mijn geld terug te krijgen! Terwijl zijn geen enkele prestatie geleverd hebben.

Ook na mail naar klantenservice geen reactie. Wel na bellen (ik moet er zelf achteraan) krijg ik toezegging dat betaling geregeld wordt. Nu nog geen geld retour.

 
 
 
 

Er staan producten op de site die niet leverbaar zijn

Anoniem op 13-12-2017 - Ordernummer: SB-6056389 - Gekocht: Hala Cilinder
Er staan producten op de site (met voorraad) die achteraf helemaal niet leverbaar zijn. Ze reageren helemaal niet op mail en klachten. Ik heb mijn geld 18 dagen na bestellen en 16 dagen, na mail dat het niet meer leverbaar bleek, nog steeds niet terug. Wettelijke termijn is 14 dagen. Het kan ze niet schelen, reageren gewoon niet.

 
 
 
 

De producten zijn mij goed bevallen

Rebecca op 20-10-2017
Aantal producten besteld en de producten zijn mij goed bevallen, behalve 1 product niet en die heb ik geretourneerd. Dit verliep uitstekend binnen 2 weken had ik het geld al op mijn rekening.

 
 
 
 

Zondagavond bestelling gedaan, dinsdag geleverd

Anoniem op 4-10-2017 - Ordernummer: SB-5901493
Zondagavond bestelling gedaan, dinsdag geleverd. Goed zeer goed ingepakt (was breekbaar). Beoordeling van bereikbaarheid en service was niet van toepassing. Alles was prima in orde. Zeer scherpe prijs wegens korting van weekend van de klant.. Zou zo weer bij Vtwonen bestellen.

 
 
 
 

Mijn bestelling kunnen ze niet vinden

Japo op 30-8-2017
1,5 week geleden een bestelling geplaatst en via iDEAL betaald. Bestelling kunnen ze niet vinden, niet traceerbaar, maar storten ook niet het geld retour ondanks mijn verzoek. Reageren niet of nauwelijks op mails en telefoontjes. Klacht kan officieel alleen via de post worden gedaan volgens hun eigen website, lijkt mij niets meer dan een ontmoedigingsbeleid. Geeft daarmee mijn inziens gelijk de klantvriendelijkheid en dienstverlening van het bedrijf weer, nl. Kennen ze niet!

 
 
 
 

Onlangs een kinderbedje en matras besteld

Anoniem op 14-8-2017 - Ordernummer: 5748547
We hadden onlangs bij Vtwonen een kinderbedje en bijhorende matras besteld. Bij de levering stelden we vast dat er behoorlijk geblunderd was aangezien er een verkeerd kleur van bed geleverd was alsook een verkeerde afmeting van matras. Na contact met de klantendienst moesten we eerst bewijzen dat er een verkeerde levering was plaatsgevonden. Vervolgens moesten we alles terugzenden en pas wanneer de retour terug bij Vtwonen is gearriveerd, kon onze bestelling opnieuw besteld en geleverd worden.

Dit is een allesbehalve klantvriendelijk proces en duurt ook nog eens een eeuwigheid om de juiste producten geleverd te krijgen. De fouten bij hen bezorgen ons (als klant) enorm veel overlast wat natuurlijk geen blijk geeft van goede klantenservice. Ze kunnen nog veel leren van de concurrentie wat dit betreft!

 
 
 
 

Voor een bepaald uur bestellen, morgen in huis

Anoniem op 10-8-2017 - Ordernummer: SB-5782370 - Gekocht: Bijzettafel
Voor een bepaald uur bestellen, morgen in huis. Niet dus!
De klantendienst doet maar wat, het bezorgbedrijf heeft dagen na de orderbevestiging en vezendstatus nog niets van mijn bestelling gehoord. Triest

 
 
 
 

Meerdere keren verrast door de adequate levering

D. Alkmaar op 2-8-2017
Al meerdere keren bij Vtwonen geshopt. Meerdere keren al positief verrast door de adequate levering, helaas nu voor het eerst een vertraging gehad.. Balen want ik keek echt uit naar mijn bestelling, maarja het is niet anders. Ik werd gelukkig wel goed ingelicht over de vertraging en wanneer ik hem wel kon verwachten. Gelukkig nu een paar dagen na de oorspronkelijke datum mijn bestelling ontvangen.

 
 
 
 

Klantenservice is totaal onbereikbaar via telefoon

Anoniem op 28-6-2017 - Ordernummer: sb-5629698 - Gekocht: Koekenpan set
Klantenservice is totaal onbereikbaar via telefoon. Datum van artikelen die niet direct geleverd kunnen worden klopt niet en je wordt niet op de hoogte gehouden.

 
 
 
 

Van de week een tafel uit het programma besteld

Dorus op 23-6-2017 - Ordernummer: SB-5681680
Van de week een tafel uit het programma Vtwonen op de webshop besteld. Ik vind de site erg inspirerend, leuk gedaan. Ik heb geen contact gehad dus ik kan niet goed oordelen over de bereikbaarheid. Ik had de tafel zondag besteld en was dinsdag gewoon keurig geleverd.
PS. Tafel is trouwens naar wens :)

 
 
 
 

Ik heb een bank besteld bij VT Wonen

Anoniem op 14-2-2017 - Ordernummer: 9801
Ik heb een bank besteld bij VT Wonen. Er zijn 4 zitkussens geleverd en 2 rug kussens. Waardoor 1 zitkussen omgeruild moet worden voor een rugkussen. Ik heb een half uur gebeld en ze zouden snel contact met me opnemen. Daarna niks meer van gehoord. Nu kunnen we nog steeds geen gebruik maken van de bank. Hele slechte service dus!

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie