Vtwonen ervaringen en reviews

Zoek je iets nieuws voor in of om je huis? Dan moet je eerst een kijkje nemen op Vtwonen.nl, dé webwinkel die volledig is afgestemd op mooie design, home & living producten, van prullenbakken tot klokken en alles wat er tussen zit. Op Vtwonen vind je de leukste producten van bekende merken en designers voor in en om het huis. De besteltijd is tot 22:00 uur waardoor bestellingen voor die tijd nog de volgende dag in huis zijn en bestel je boven de 50,- euro dan wordt het nog gratis bezorgd ook!


Adresgegevens

Website www.vtwonen.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
in Amersfoort
 

Keurmerk

Vtwonen is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Vtwonen is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 90 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Vtwonen

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Vtwonen en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Vtwonen betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Vtwonen betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 90 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door anoniem op 14-2-2017
Ordernummer: 9801
Ik heb een bank besteld bij VT Wonen. Er zijn 4 zitkussens geleverd en 2 rug kussens. Waardoor 1 zitkussen omgeruild moet worden voor een rugkussen. Ik heb een half uur gebeld en ze zouden snel contact met me opnemen. Daarna niks meer van gehoord. Nu kunnen we nog steeds geen gebruik maken van de bank. Hele slechte service dus!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 26-1-2017
Ordernummer: Sb-5301344 - Gekocht: Theepot
Ik heb op 7 januari een bestelling bij deze webshop gedaan. De producten zouden binnen een week geleverd worden. Een dag later kreeg ik mail dat 1 van mijn bestelde artikelen niet op voorraad was. Vanaf 18 januari zou het product weer leverbaar zijn. Ik had de optie om de andere artikelen alvast te laten verzenden. Omdat het wat mij betreft niet op een paar dagen aan kwam heb ik het zo gelaten. Inmiddels is het 26 januari en ik heb nog niets. Ik heb een paar dagen geleden een mailtje verstuurd en daar heb ik geen reactie op gehad.

Vandaag dan toch maar gebeld. Wat schets mijn verbazing alle bestelde producten zijn niet meer voorradig en zijn er pas vanaf 24 februari weer! Dus ook de producten die er eerder wel waren en waar ik ook al voor betaald heb.
Al met al een levertijd van 7 weken voor een theepot en 2 voorraadpotten. Slechte communicatie, slechte service, zeker geen aanrader. Ik mocht de bestelling wel annuleren. Nou, dat is nog eens vriendelijk. Zo behoud je je klanten.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 4-1-2017
Ordernummer: SB-5144472
Ik heb ervaren dat de klantenservice slecht te bereiken is, staat lang in de wachtrij. Ik had een artikel op de site besteld, maar er werd het verkeerde artikel geleverd. Het blijkt dat er een fout op hun webshop was waardoor ze dat product nooit gehad hebben.

Ik heb gevraagd of ik het het geld terug kreeg als ik het artikel zou terug sturen, (aangezien ik met een bon had betaald) ze mailden van wel. Nu blijkt dat ze alleen een bon kunnen terug geven en heb ik dus geen geld om het artikel ergens anders te kopen maar een tegoedbon van vtwonen. Na deze ervaringen wil ik daar niet eens meer wat kopen.

Ook belt de leidinggevende niet terug terwijl we daar expliciet om gevraagd hadden, die krijg je zelfs niet aan de lijn als je erom vraagt. Ik vind de klantenservice echt waardeloos. Fouten maken kan iedereen overkomen, maar ik vind dat ze ze dan ook zelf kunnen oplossen!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door De Wijngaert op 29-12-2016
Ordernummer: Vtwonen - Gekocht: Pizzaschep
Helemaal niet tevreden over Vtwonen. Ik kocht een pizzaschep en ze leverde een verkeerde, deze blijkt van een andere winkel te komen bijgevolg zou ik zelf de retourkosten moeten betalen dat ik niet wilde. Heb ze daar al 7 keer over opgebeld en ze houden me daar maar aan het lijntje , telkens een andere medewerker steeds dezelfde uitleg,wij gaan overleggen met de andere winkel en laten je iets weten via mail, na 3 weken heb ik van 7 verschillende medewerkers nog steeds geen mail gezien? Zie nog veel van deze praktijken bij Vt wonen, aan mij verkopen ze niets meer.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Halima sadkaoui op 26-12-2016
Gekocht: La forma stoel
Zeer slechte ervaring met een levering. Order kapot ontvangen, vervolgens zou er binnen 1 week een nieuwe toegestuurd worden. 4 maanden later en bijna wekelijks wel niet dagelijks telefonisch contact gehad eindelijk mijn geld terug ontvangen. Dat na de vele beloftes die ze niet nakwamen (qua levertijd)

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Hilde hermie op 20-12-2016
Ordernummer: SB-5222540 - Gekocht: Snijplank marmer-hout
Wat een service! Zondagochtend besteld en op maandag het artikel al ontvangen! Héél verzorgd ingepakt! Het artikel was breekbaar maar dit werd op de buitenkant van de doos heel duidelijk vermeld met een rode sticker. Het artikel zelf was ingepakt in bubble plastic en dan in een passende doos. Die doos werd nog eens in een grotere doos ingepakt met bubble plastic! Écht geen kans op breken! Dikke pluim voor de verzenddienst.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door r.uittenbogaard op 15-12-2016
Ordernummer: sb5189391 - Gekocht: Le Creuset braadpan
Bestelling verkeerd leveren dan wat besteld is, orders goed lezen kunnen ze niet, je krijgt niet te horen of het goede artikel op voorraad is en snel geleverd wordt
slechte service bij VT wonen waar ik dus nooit meer iets zal kopen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Jacqueline op 12-12-2016
Een flinke order gedaan en betaald, ook hier veel deelleveringen waardoor een geannuleerd, ook nog iets geretourneerd vanwege beschadigingen aan het product. Al met al voor 40 euro geleverd en nog voor 340,00 uitstaan, aangezien we ruin 1,5 maand verder zijn heb ik het overige ook geannuleerd maar het wordt maar niet afgehandeld. Tig mails welke oppervlakkig en zonder echt in te gaan op wat er speelt worden beantwoord na dagenlang radio stilte.

De reacties die je krijgt slaan de plank vaak mis (gebaseerd op aannames, niet ingaan op het probleem, geen juiste informatie of overzicht op de gehele situatie) ik heb nog nooit zon treurige situatie meegemaakt en de moed zakt ook in mijn schoenen. Ik heb nog steeds geen geld terug en weet ook niet hoe ik deze organisatie wel kan bereiken om over te gaan op een spoedige afwikkeling. Bellen is ook geen optie want dan sta je 15 minuten in de wacht, en dan is mijn geduld echt op.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Anja Schellekens op 11-12-2016
Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. jaja, Bij de site aangekomen bij betalen bleek het ineens 2 tot 6 dagen levertijd te zijn. Na 6 dagen gemaild, geen reactie. Later een algemene mail ontvangen dat 1 van de producten die ik besteld heb 5 maanden levertijd heb. Of ik de rest dan al wel vast wil ontvangen.

Hallo, moet ik daar echt antwoord op geven? natuurlijk! Ik wil andere producten (met lange levertijd) afzeggen en via een andere site bestellen (bij BOL en Wehkamp wel gewoon op voorraad) Maar krijg wederom geen reactie van VT klantenservice. Dus maar weer opnieuw gemaild. Conclusie 3 weken later, niets in huis en geen geld terug. Mijn tip: gebruik de webshop ter inspiratie en bestel daarna je producten bij betrouwbare webwinkels.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Catharina op 30-11-2016
Ordernummer: SB-5089470 - Gekocht: Cross tuinbank
Ik heb een vervelende ervaring met VT wonen webshop. Na gedoe met leverdatum (wat me veel tijd heeft gekost) is grootste frustratie de klantenservice die ik moest bereiken ivm ontbrekende schroeven (ook dat nog!). 3x 11 minuten in de wacht gestaan zonder resultaat. Mails gestuurd waarop niet eens een automatische bevestiging van ontvangst gekregen, laat staan een antwoord.

Er zijn, zag ik achteraf helaas, enorm veel klachten over deze klantenservice : het lijkt erop dat er geen klantenservice bestaat. Heb nu via Facebook maar contact gezocht en krijg dan nietszeggende beloftes, maar dit is natuurlijk geen zaken doen. Ik zit met een bank waar ik niets mee kan, verloren tijd en energie en een klantenservice die niet bestaat. Hoe kan dit bedrijf nog steeds een Thuiswinkel Waarborg hebben?

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Vera op 22-11-2016
Leuke webshop met leuke spullen maar informatie klopt niet. Lampen besteld, stond op voorraad. Kreeg drie dagen later een mailtje dat het pas 2 maanden later leverbaar zou zijn. Bestelling geannuleerd en uiteindelijk kortingsbon codes terug gekregen. Werd niet heel vriendelijk te woord gestaan via de klantenservice, kwamen er ongeïnteresseerd over. Nieuwe bestelling ontvangen, 1 product was niet naar wens dus geretourneerd. Zat geen retourformulier label bij de zending, hier over gemaild maar geen reactie.

Retour maar aangemeld via site, ergens iets mis gegaan waardoor de verkeerde lamp retour is gemeld. Kon ik niet meer aanpassen, weer gemaild maar geen reactie. Uiteindelijk ergens een formulier gevonden en maar gewoon de lamp retour opgestuurd. VTwonen heeft de lamp ontvangen, hier ben ik niet over geïnformeerd. Moest ik zelf achter komen door in te loggen terwijl overal staat dat je wordt geinformeerd zodra je klacht in behandeling is genomen. VTwonen zegt dat ze geld binnen 14 dagen retour stort, ben ondertussen drie weken verder en nog steeds geen stap verder.

Uiteindelijk via Facebook contact gaan zoeken omdat ze daar schijnbaar wel reageren maar tot nu toe is het allemaal maar we zijn er mee bezig. Zo moeilijk moet het niet zijn zou je denken.. Erg teleurgesteld, aftersales en service zou veel beter mogen voor zon club als VT Wonen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Gijs op 21-11-2016
Ordernummer: SB-5065003
Zeer ontevreden. Na lang zoeken vier eetkamerstoelen bij VTwonen besteld en direct betaald. Na anderhalve week stilte kreeg ik een mail: de bestelling was geannuleerd want de stoelen waren te goedkoop aangeboden. Dit terwijl de order was geaccepteerd. Als klap op de vuurpijl krijg ik binnen 14 (!) dagen mijn geld teruggestort. Dit was mijn eerste en laatste bestelling.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 15-11-2016
Ordernummer: SB-5036913
Zeer ontevreden over de klantenservice van VT wonen. Tot twee keer toe de verkeerde lamp geleverd gekregen. Geen reactie op mail. Bij bellen lang in de wacht. Geen excuus van medewerker. Medewerker komt beloftes niet na. Hoor niks meer. Ook geen reactie op klacht. Nu maand verder en nog steeds geen lamp.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Letizia Fioratti op 14-11-2016
Ordernummer: SB-5015317
2,5 week geleden een bestelling gedaan, dit zou de volgende dag binnen komen. Helaas de volgende dag geen pakket, en de dag daarop ook niet en daarop ook niet. Gebeld en er werd mij verteld dat 1 van de producten niet op voorraad was en het niet bekend was of dit nog binnen zou komen.

Hierom direct de bestelling geannuleerd, geld zou binnen 2 weken worden teruggestort. Bijna 2 weken later nog steeds geen geld, maar wel een mail dat mijn geannuleerde pakket onderweg was.... Dit kwam binnen op zaterdag, dan werkt de klantenservice niet, dus bellen was niet mogelijk. Inmiddels probeer ik al de hele dag iemand te bereiken, maar buitenom het bandje nog even geduld, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen geen gehoor. Voor mij de eerste en laatste keer dat ik wat bij vt wonen bestel.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Sanne R op 18-10-2016
Ik heb diverse artikelen bij VT Wonen webshop besteld. Op het moment dat ik de artikelen in mijn winkelwagen had gedaan stond er dat deze voorradig waren (anders had ik de producten al niet besteld nl). Na betaald te hebben krijg ik een e-mail dat een aantal producten van de bestelling niet voorradig zijn en pas anderhalve maand later geleverd zullen worden. Omdat 1 product wel op voorraad was van mijn bestelling, ben ik er zelf achteraan gegaan om ervoor te zorgen dat deze alvast verstuurd werd en dit is uiteindelijk gedaan. Maar tot op heden (ruim 2,5 maand verder) heb ik de overige producten niet ontvangen en ontvang ik om de zoveel tijd de volgende email van vt wonen:

Beste,

Één of meer van de door u bestelde product(en) is op dit moment niet voorradig. De eerder gecommuniceerde leverdatum hebben wij helaas niet gehaald, onze excuses hiervoor.

Zodra wij concrete informatie hebben over de leverdatum van uw bestelling, zullen wij u hierover verder informeren. Indien u de producten die op voorraad zijn wenst te ontvangen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via klantenservice@vtwonen.nl of telefoonnummer 088-5500107. Als wij niets van u vernemen, wachten wij met versturen totdat de bestelling compleet is.

Met vriendelijke groet,
vtwonen.nl
Klantenservice

En mail waar je helemaal niets aan hebt! Hoe VT wonen met hun klanten omgaat is ronduit belachelijk! Ik koop veel online en heb al een heleboel webshops uitgeprobeerd, maar dit is wel de meest waardeloze online shop die ik ooit heb meegemaakt! Ik raad niemand aan hier iets te kopen!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie