Wasmachine.nl ervaringen en reviews

Je zoekt een nieuwe wasmachine, wasdroger, was-droog combinatie of vaatwasser voor in de keuken, badkamer of berging? Dan ben je bij wasmachine.nl aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 500 wasautomaten, vaatwassers, drogers en wasdroogcombinaties op voorraad. O.a. van topmerken als AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung en Electrolux.

Je wasmachine, wasdroger, vaatwasser of wasdroog-combinatie direct online bestellen? Dat kan! Witgoed wordt in de regel binnen 2-4 dagen overal in Nederland en België bezorgd. Ook voor witgoed accessoires zit u goed bij wasmachine.nl.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
in Naarden
 

Keurmerk

Wasmachine.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Wasmachine.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 14 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Wasmachine.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Wasmachine.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Wasmachine.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Wasmachine.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 14 beoordelingen van consumenten ontvangen.

We zijn heel ontevreden over Wasmachine.nl. De eerste...

Anoniem op 30-5-2014 - Ordernummer: WAS-65255
We zijn heel ontevreden over Wasmachine.nl. De eerste keer zouden ze op maandag bezorgen, hele dag vrij genomen en toen kwamen ze gewoon niet. Foutje. De tweede keer een heel bizarre ervaring: ze maken op hun website reclame met een gratis barbecue en die bleek pas bij aflevering van de wasdroger niet meer leverbaar te zijn. Ook geen nette oplossing aangeboden.

 
 
 
 

Mensen met een fulltime baan raad ik sterk...

Francien op 7-3-2013
Mensen met een fulltime baan raad ik sterk af een wasmachine via wasmachine.nl te kopen. De aanbiedingen zijn goed, maar de (aflever)service helaas zeer slecht. Er kan geen afspraak gemaakt worden om de wasmachine op een bepaald dagdeel te laten leveren. Mijn voorstel was maandag, dinsdag, woensdag of donderdag na 14.00, maar deze afspraak kon men niet 'aangaan'. De treurige conclusie is dat we het apparaat in het weekend zelf kunnen halen. Eens maar nooit meer.

 
 
 
 

ik heb alleen maar problemen gehad met afhandeling...

m boomsma op 25-4-2012
ik heb alleen maar problemen gehad met afhandeling van de garantie, de chat word niet netjes afgehandeld, heb de importeur zelfs erover aangeschreven want men gaf 5 jaar garantie maar niets op papier! Na veel gedoe eindelijk op papier en dan moet je een review invullen en die was negatief en wordt dus NIET geplaatst, vandaar al die positieve reviews op de site van wasmachine.nl

 
 
 
 

Op de website werd voorraad aangegeven en ook...

Wilfred op 10-4-2012
Op de website werd voorraad aangegeven en ook na telefonisch nog even duidelijk navragen was het product voorradig, tot dat ik op de stoep stond en toen ineens bleek dat het voor een Miele product niet geldt! Lekker handige communicatie.

 
 
 
 

Een 6 want de machine is perfect maar...

Jorris en Eva op 12-2-2012
Een 6- want de machine is perfect maar de service is ver beneden de maat. De wasmachine is goed niets op aan te merken. Stil, ruime programmakeuze. De korte wasjes zijn ideaal.

De service van wasmachine.nl viel echter behoorlijk tegen. De bezorging is uitbesteed dus de monteurs in kwestie zijn gewoon bezorgers die weten hoe een wasmachine aangesloten moet worden. Bij ons moest de wasmachine op de plek komen waar de oude wasmachine jaren heeft gestaan. Bezorgers zeiden echter dat de standaard afvoerslang op de machine te kort was dus konden ze hem niet aansluiten. De oude wasmachine wilden ze niet meenemen omdat er nog een straaltje water uitliep toen de ze de afvoerdop eraf draaiden.

Ik stelde voor om de wasmachine droog te maken maar ze wilden niet helpen. Toen ik vroeg hoe vaak ze meemaakten dat een wasmachine niet meegenomen kon worden omdat die niet helemaal droog was zei de bezorger tot mijn stomme verbazing: 'bijna altijd meneer'. Zijn advies was de wasmachine een dag met de afvoer op zijn kant te leggen.

Dat advies staat nergens op de site van wasmachine.nl. Ik zat dus met een wasmachine die niet aangesloten was en een oude wasmachine die niet meegenomen werd. 's avonds geprobeerd zelf de wasmachine aan te sluiten en dat ging zonder problemen. Op mijn klachten over de bezorging bij wasmachine.nl werd nauwelijks gereageerd. We mochten het allemaal lekker zelf uitzoeken. Zwaar teleurgesteld.

 
 
 
 

Wasmachine al bij de eerste wasgang kapot. Hier...

Daan op 5-12-2011
Wasmachine al bij de eerste wasgang kapot. Hier kan wasmachine.nl natuurlijk niets aan doen. Aan de afhandeling des te meer. We zouden bezoek van een monteur krijgen. Op een nieuwe wasmachine? Dacht het niet. Na veel gesteggel het ding geretourneerd en daarna konden we twee weken wachten op ons geld. Handig als je zonder wasmachine zit.

 
 
 
 

Wasmachine had geen RVS kuip hetgeen wel in...

Harry de Vreeze op 1-12-2011
Wasmachine had geen RVS kuip, hetgeen wel in de specificaties was vermeld. Wasmachine was niet stabiel bij centrifugeren, retourneren was moeilijk ivm verpakking.

Na 14 dagen nog steeds geen betaling ontvangen. Bij elk telefoontje van het kastje naar de muur gestuurd, vertragend werken op reclamaties en onnozele voorwaarden mbt retourneren stellen.

 
 
 
 

Heb vorige week maandagavond een wasmachine besteld bij...

Marloes op 17-5-2011
Heb vorige week maandagavond een wasmachine besteld bij deze website en later in de week de wasmachine ontvangen. Hoewel ik had aangegeven dat er geen lift is in het gebouw waar ik woon, was de transportservice daar niet op voorbereid. Gelukkig werd zonder verder geklaag de wasmachine helemaal naar boven getild en netjes uitgepakt en aangesloten.

Later zag ik echter dat op de wasmachine zelf een kleine beschadiging door transport was. Ik heb direct een foto naar de klantenservice gestuurd, waarop ik in het weekend al een reactie kreeg. Omdat het verder geen invloed zal hebben op het functioneren van de machine zijn we een schadevergoeding overeengekomen.

Samengevat prima service, goede levering! Niets negatiefs.

 
 
 
 

klant contact met wasmachine.nl was goed alleen de...

Ray op 4-3-2011
klant contact met wasmachine.nl was goed alleen de levering door transportbedrijf G. Vlug was een drama. Zeer onbeschoft personeel. En dat niet 1 niet 2 meer 3 keer meegemaakt. Dus wel wasmachine.nl maar nooit door G. Vlug uit Middenbeemster laten leveren en ophalen

 
 
 
 

Laagste prijs en goede service. één minpuntje rommel...

Jos op 10-2-2011
Laagste prijs en goede service.
één minpuntje, rommel van nieuwe vaatwasser werd niet megenomen omdat dit bewaard moest blijven vd. garantie, hoe kun je het verzinnen (zou ik dus 2 jaar moeten bewaren). Helaas worden de reviews voor eigen site gefilterd en alleen de 100% positieve daarop.

 
 
 
 

Het bestellen en het maken van een afspraak...

Relisp op 28-1-2011
Het bestellen en het maken van een afspraak ging heel goed dus ik had een erg goed gevoel bij deze winkel. Tot het moment dat de nieuwe wasmachine geleverd werd. De oude wasmachine moest eerst naar beneden gebracht worden voordat de nieuwe erin kon. Deze wasmachine was heel zwaar en ze hadden er best moeite mee.

Na het plaatsen van mijn nieuwe wasmachine (werd niet aangesloten omdat ik een trekschakelaar had) moest ik tekenen voor ontvangst. Later bij het opruimen zag ik dat er een aantal wandpanelen beschadigd waren door het naar beneden tillen van de oude wasmachine.

Ik heb dit meteen gemeld bij wasmachine.nl. Na enige tijd kreeg ik een e-mail terug met de mededeling dat ik getekend had voor goede ontvangst en dat er niets beschadigd is. De service achteraf vind ik zeer slecht

 
 
 
 

Heb inmiddels 3 weken mijn AEG Lavamat binnen...

Patrick Kleisen op 9-12-2010
Heb inmiddels 3 weken mijn AEG Lavamat binnen en ben zeer tevreden. Een uitstekende service, afhandeling correct en ook nog gratis aangesloten.

Een topbedrijf met heel veel extra toegevoegde waarde. Blijf zo doorgaan !

 
 
 
 

Op Zondag 17 Okt j.l wasmachiene type Samsung...

Geug Leijdsman op 22-10-2010
Op Zondag 17 Okt j.l wasmachiene type Samsung 7604 besteld, en geleverd op 19 Okt j.l. Prima afhandeling nl geplaatst op de 2e verdieping en dat voor maar 20,euro bezorgigskosten.en tevens de scherpste prijs van Nederland. Ga zo door wasmachine.nl

 
 
 
 

OP de site wordt gemeld dat een wasmachine...

Alex op 4-5-2010
OP de site wordt gemeld dat een wasmachine in 2-4 dagen geleverd wordt...Bij de productinformatie wordt dit ook gemeld.Na aankoop op maandag, en direct betaald via Ideal, kregen we dinsdag eind van de dag een telefoontje waarin werd gemeld dat de wasmachine zeker niet eerder dan maandag ( = 7 dgn)zou worden geleverd ! Was wel gewoon in voorraad ! Ik meld nog even terug wanner we hem nu echt gekregen hebben, maar dit begint al goed !

 
 
 
 
Advertentie