Wintertrex ervaringen en reviews

Onze reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn als extra's te boeken.

De reis wordt verzorgd door een centrale reisleiding, die daar een (niet verplicht) activiteitenprogramma organiseert. Elke klant kan dus zelf kiezen in hoeverre hij gebruikmaakt van de reisleiding en het activiteitenprogramma. Hierdoor onderscheidt WinterTrex zich wezenlijk van diverse andere reisorganisaties, die normaal gesproken alleen een groepsaccommodatie per skiplaats aanbieden, waar de gast constant wordt begeleid. WinterTrex staat voor individualiteit en service.


Adresgegevens

Website www.wintertrex.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Wintertrex is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 1 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Jouw ervaring met Wintertrex

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Wintertrex en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Wintertrex betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Wintertrex betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 1 beoordelingen van consumenten ontvangen.

De prijs/kwaliteit verhouding is dramatisch

Marjolijn op 6-3-2019
De prijs/kwaliteit verhouding is dramatisch. De accommodatie in Chamrousse was slecht onderhouden en vooral heel vies! De receptie van Wintertrex ter plaatse was onbeleefd en namen klachten niet serieus. Je moest het zelf maar uitzoeken en het ermee doen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie