Ziengs ervaringen en reviews

Ziengs is een online schoenenwinkel onderdeel van Ziengs winkelketen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Assen. Ziengs staat voor hoogwaardige merken, en het leveren van kwaliteit en biedt altijd persoonlijk en deskundig advies. Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kunt u dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Ziengs Schoenen.


Adresgegevens

Website www.ziengs.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Diverse winkels in Nederland
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Ziengs is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 7 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met Ziengs

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Ziengs en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Ziengs betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Ziengs betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 7 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Zeer tevreden. Eind februari schoenen gekocht. In de...

Anoniem op 17-3-2016 - Ordernummer: 160879785
Zeer tevreden. Eind februari schoenen gekocht. In de winkel via internet besteld. Volgende dag geleverd. 14 dagen later kwam folder van Ziengs in de brievenbus. Stonden dezelfde schoenen in met 30,- korting. Winkel in Veenendaal gebeld. Kon gelijk komen om 30 euro op te halen. Top. Aardige medewerkers.

 
 
 
 

Directe en vlotte levering. Jammer dat het geld...

Anoniem op 8-9-2015 - Ordernummer: 153463150
Directe en vlotte levering. Jammer dat het geld na 6 dagen na ontvangstbevestiging nog steeds niet is teruggestort.

 
 
 
 

11 augustus samen met mijn schoonzus schoenen gekocht....

Jose H op 5-9-2014 - Ordernummer: 310128277
11 augustus samen met mijn schoonzus schoenen gekocht. Eerste instantie zaten ze goed. Maar toch het gevoel dat ze iets te klein waren. Wij gingen op het advies van de schoenverkoopster af, en gingen tot aankoop over. Totaal: 80e en 99e= 179e. Het was per slot van rekening geen Scapino, en verwacht je degelijkheid bij Ziengs gezien de dure schoenen.

Na paar dagen ben ik toch terug gegaan. Moeilijk, moeilijk... kastje naar de muur en toch een maat grote besteld, wat al eerder had moeten gebeuren. Inmiddels waren ze 30e goedkoper geworden. Maar daar kon ik naar fluiten. Ik mocht al blij zijn dat ze omgeruild werden. Mijn schoonzus ging pas na de 10e dag er een halve dag op lopen. Hakken waren na een paar uur al schuin af gesleten en ook maat te groot.

Terug naar Arnhem, Ziengs. Nog 11,5 maanden garantie maar de bedrijfsleidster gaf geen krimp en zei zet de schoenen maar op Marktplaats. Geen oplossing dus. Mailtje naar de Klantenservice te Assen. Deze mailde dat de korting wel verrekend was. Einde verhaal. Op een 2e e-mail is helemaal niet meer gereageerd. Conclusie: Ziengs Arnhem, slechte service, dure schoenen van bedenkelijke kwaliteit. Geen garantie buiten de deur.

 
 
 
 

Mooie spullen. Snelle levering. Goede service. Al meerdere...

p Groenendijk op 13-2-2014 - Gekocht: Pantoffels
Mooie spullen. Snelle levering. Goede service. Al meerdere keren iets gekocht. Zeer tevreden.

 
 
 
 

Nette en supersnelle levering. Helaas was de maat...

Ilse op 18-12-2013
Nette en supersnelle levering. Helaas was de maat niet goed, dus moest mijn aankoop geruild worden. Ook geen enkel probleem en weer supersnel geregeld!

 
 
 
 

Heel tevreden ik had laarzen die scheurtjes vertoonden...

Nadine op 24-11-2012
Heel tevreden, ik had laarzen die scheurtjes vertoonden van het merk AN Rocks. Ingeleverd in de winkel, ze hadden helaas geen nieuwe op voorraad maar wel het hoofdkantoor, die hebben mij meteen een nieuw paar thuis gestuurd, super service.

 
 
 
 

Had schoenen gekocht van Mjus zg van leer....

Mevr. Raats op 16-2-2012
Had schoenen gekocht van Mjus zg, van leer. 1x stoten en de vellen hangen aan je schoen. Volgens mij een kunstofschuimachtig laagje. Volgens Ziengs filterdun gepolijst laagje leer. IQ? Oplossing Ziengs, vastplakken. Schoenen van ?130,-. Echt verschrikkelijk. Niets kopen daar dus want je krijgt echt slechte kwaliteit schoenen en service.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie